nat.ka 10.08.04, 15:27 www.x-tra-x.de/english/index-2.html oł fak! a powienkszcie se ten obrazek i popaczcie na wzrok tego mena!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: luk at this!!!!!!! 10.08.04, 15:37 znaczy ktury obrazek bo ih tam dórzo Odpowiedz Link
nat.ka Re: luk at this!!!!!!! 10.08.04, 16:06 co za holerstwo, szyćko ma tam jednego adresa!!!! wejdźcie w dział "shoes" a potem w "new rock boots" i na oprasku w dolnym żendzie jest ON... Odpowiedz Link
czarnajagoda Re: luk at this!!!!!!! 10.08.04, 16:13 czy on tesz jest tym rokiem szu na spszedasz??? bo bym sobie kupiła rzeby siem nie nudzić pod nie obecność Miśa Odpowiedz Link
dziuunia Re: luk at this!!!!!!! 10.08.04, 16:22 nat.ka napisała: > co za holerstwo, szyćko ma tam jednego adresa!!!! > wejdźcie w dział "shoes" a potem w "new rock boots" i na oprasku w dolnym > żendzie jest ON... linka prawidłowa www.x-tra-x.de/bilder/artikel/08785-g.jpg hyba o to chociło co nie? Odpowiedz Link
fritzek Re: luk at this!!!!!!! 10.08.04, 16:30 zajefajna stronka! (tag sie hyba teras muwi co nie?) no morze niekture żeczy som za barco wygłe ale co tam! dzienxy za linkie!!! cmoxy w serdóżko!!! Odpowiedz Link
bzdura24 Re: luk at this!!!!!!! 11.08.04, 09:53 DDDD niesły ten men! tagi niby madżo ale ile w jego spojżenió delikadnoźci! madzie do niego adreza morze? albo nómer telefonó? drynełabym do niego co? posfaladzie? pszeciesz mi siem nie opsze! nałorzyłabym moje najnofsze pomarańdżowe koldżyki z plaztigó. Odpowiedz Link
czarnajagoda Re: luk at this!!!!!!! 11.08.04, 10:38 wuaśnie ja myślauam rze ón tysz na spszedasz i go kópić hćauam... zórzyje to tanio otspszedam, albo na śmietnik wyżóce Odpowiedz Link
e_katt men jak to men.. 11.08.04, 11:00 a wjecie co, facet niby spoksiarski (no na kolana to żuca mnje jeno brudka jego.. jest superancka!!) ale mnje to siem naibardziei BÓTY z tam tond podobajom takje som dodziarskje!! a wjadomo, rze jak coź wyglonda jak pżet hwilom zdjente z dody, to mósi bydź sóperanckje.. cmoxy dla ol *** Odpowiedz Link