umfana 15.04.05, 16:40 fastforward.indiatimes.com/fastforward/images/sh/shipra_kamra/myvideos/bad_men.wmv Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrent9 Re: Miziadzgi :o))) 15.04.05, 22:15 ja myźleu irz to jezd artzy dzieuo filmove vysokih lotuf. Ktoź povinię ih zguosidź do Oskara. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: Miziadzgi :o))) 06.09.05, 15:32 Leczego ons óćkóa???? (na końcó) -- Pącernik Ajzensztajnik Odpowiedz Link
okrent9 Re: Miziadzgi :o))) 06.09.05, 16:40 no,ćifne,ńe? ot takjego miziadżka... to hyba ta Żdóka filmova pshes dórze Ż.F takih filmah zafshe mósi bydź coź co da do myśleńa. Odpowiedz Link
ja22ek Re: Miziadzgi :o))) 08.09.05, 08:43 Tesz coś wjelka zprawa. Jajósz wjele razy tag walczyłę o chonor kobiety! Odpowiedz Link
umfana Re: Miziadzgi :o))) 08.09.05, 16:25 ja22ek napisał: > Tesz coś wjelka zprawa. Jajósz wjele razy tag walczyłę o chonor kobiety! códofny jezdeź Odpowiedz Link
fiosna Re: Miziadzgi :o))) 08.09.05, 08:51 ja22ek- to s ciebie jezd chonorowy fadzet, a miaueż jakiś u szczerbeg na strofiu Odpowiedz Link
ja22ek Re: Miziadzgi :o))) 08.09.05, 09:48 Tag, Fiosęko, mą taki órzczerbek irz mą blizne na kości kturoł sobje zuamałę jag chodziłę po dżewah po sporzyció. Odpowiedz Link
hallon Re: Miziadzgi :o))) 08.09.05, 10:50 Strasznje brotalny ten fjlm. Pszepraszam ale nje mam polzkih literg njekturyh bo pszebyfam w tredi miezdzie teras. Postrofjenja z tredi miazda (Praki f Czehah) Farza Chala! Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: Miziadzgi :o))) 08.09.05, 11:13 o chelloł haló, wypij nasze sDrowje, naj lepiei zes gód sołdierem Szfeikjem, abo stym pręzy dętem Chawelem -- Pącernig Ajzensztanig Odpowiedz Link
aga_piet Re: Miziadzgi :o))) 08.09.05, 11:18 Albo skimś ze szpitalu na peryferjach (o ile tam doczszesz). Albo tesz skobjetą zaladą. Odpowiedz Link
ja22ek Re: Miziadzgi :o))) 08.09.05, 12:35 Agóź znie pokoję opserwóje ó ciebje postempy dyzlekcji. Nie piszesie "skobjetą" ledrz "skobjetom". I "zaladom", anie "zaladą". Od wieć pilnie lekaża, enpe dochtora Kiblera! Za nie po kojony wjelbićel J. Odpowiedz Link
okrent9 pracha 08.09.05, 19:52 aaaa!!!!!oooooo!!!!!!!!!!! ja tesh kce!!!!!!!! chalą zrup coź dla mńe!ić do ogroduf na vałach. a może jush tą byuaź??? tzo za kfiatki tą teras majom? ło tó: www.cokdyvpraze.cz/pzahrady.html pishom ci jag tą trafidź bo morzeż ńevjedziedź bo to jes pilńe szczerzona tajęnitza... fshyscy tylgo hodzom po moźdźe Karora i jego zadetptujom a ńe te zahradky... ale kozmo kolerząkom davam cynka irz te zahrady na valech to som superove! a trómńenke ze bitom źmjetanom jush jaduaź???? Odpowiedz Link
fiosna Re: Miziadzgi :o))) 08.09.05, 13:19 no fuażnie Agóś- dohtor Kibler pofinien sropidz ci sztudżne ott yhanje i toby pomokuo najlebiej na tom dyzlegzjem Odpowiedz Link
aga_piet Re: Miziadzgi :o))) 08.09.05, 15:07 Pszeciesz jezdę intelektłalistką, to hyba wję jak sie pisze. Nie pszyszło wam do głowy, irz być morze to Wy macie dyslesksje? Albo irz pisze sie skobjetą a nie skobjetom? A niby z kąt JaZZku ta pewność? Jakoś niewidze w Twym nipje rzebyś był inrzynierę! Odpowiedz Link
okrent9 Re: Miziadzgi :o))) 08.09.05, 19:54 a tshy ja mogeu paczedźć jag doktur beńdzie Adze robidź żdótshne otetyhańe? morze śe czegoź nałótshe na fshelki vypadeg. Odpowiedz Link