zlota-puma Re: a Renja nic sie nie hwali 13.03.07, 21:15 óna szóka dopjero, to pofaszna żecz iesd ! Odpowiedz Link
rena31 Re: a Renja nic sie nie hwali 14.03.07, 20:40 Tag! Mą zamiar zaóorzydź na dah pele rynem njewitkem, jag f Harypotrże. Odpowiedz Link
rena31 Re: a Renja nic sie nie hwali 19.03.07, 22:04 Ja jusz nidz nje wię! Miśśadżeg mi objecaó po malowadź aódko na rurz, ija sjem za stanawią nat tym, czy okleiadź, czy po malowadź. Amorze poowijadź rórem cekinami? Doraććie mi, plisss, bóziadżgi i cmokazki, cmoooooooooooook! Lovju! Odpowiedz Link
fiosna Re: rusz sdecydowany s ba hama 22.03.07, 22:02 S boczkuf najlepjej motywy s wenrzowej skury świerzo ścionganej lup zamienmie s krokodyla,s bokuf malowane jenzory ognistyh płomjeni, aluwelgi na wysoki pouysk s brylantami, takje co siem krencom nawet jak sie nie rószasz f pszót,róra wydehowa zwfnentszna zakrencona kó guże,konjecznje cztery telewizory i tylesz wjerz,aparatura kfatrofoniczna conajmjej,ćfjenk dajbli ser out,f bakaszniku końjecznie pryżnic/wjadomo/i cztery kamery, bakasznik oszywiscie potrujny dla sórzby jak cuś pszypomne to potpowjem jeższe aha, instróment do masarzu stub Odpowiedz Link
rena31 Re: rusz sdecydowany s ba hama 22.03.07, 22:05 "dajbli ser out" = D'or Bleu ser wywal? DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
ciociapolcia Re: rusz sdecydowany s ba hama 24.03.07, 19:01 Reńu i jósz coź wyprauaź? Cjekafą jezdę s trarznie! Acha, miałą sje sabytadź s tym zerem, czy snaczy to isz lodófka w audgu jezd njetrędji? Odpowiedz Link