Dodaj do ulubionych

Słoneczko z Polski...

27.04.05, 12:03
...dla rozchmurzenia Waszych nastrojów i poprawy samopoczucia.Nadchodzący
kilkudniowy weekend ma być bardzo ciepły.Jaki będzie sie okaże,bo nie zawsze
prognozy synoptyków się sprawdzają.Moje kosci i samopoczucie jest bardziej
miarodajne.Pozdrowienia cieplutkie i miłego dnia życzę.
Obserwuj wątek
    • kruwsko66 Re: Słoneczko z Polski... 28.04.05, 16:04
      u nas narazie tesz sloneczko swieci ale niewiadomo na jak dlugo bo to jest
      anglia ale nastroje sie poprawily czlowiek wreszcie chce sie wyjsc z domu
      • mi.ka.n Re: Słoneczko z Polski... 28.04.05, 16:24
        Cieszę się z tej poprawy nastrojów.U mnie za to gorzej i to za sprawą tej u nas
        teraz angielskiej pogody.Zmienia się nie tylko z dnia na dzień ale w ciągu
        dnia.W dodatku denerwuje mnie niby naprawiony komputer.Chodzi jak łajza jakaś.
        • kruwsko66 Re: Słoneczko z Polski... 29.04.05, 16:01
          no dzisaj ten komp na kturym siedze tesz chodzi jak lajza bo 1 min otwiera
          jedna strone a wogule to co sie dzieje z pluskat jest na wakaciach czy komp jej
          sie rozwalil jusz chyba ze 2 tygodnie niezagladala obrazila sie czy co
          • mi.ka.n Re: Słoneczko z Polski... 29.04.05, 16:51
            Obrazić się nie miała za coa z komputerem to miała kłopotyi pewnie to jest
            przyczyną.Ja też mogę zniknąć bo choc po naprawie to komp chodzi jak jeszcze
            nigdy dotąd.Przy otwarciu żeby gdziekolwiek dojść schodzi mi 25 minut.Nie mogę
            się ich doprosić.Pewnie wcześniej kupię nowy(?).
            • kruwsko66 Re: Słoneczko z Polski... 30.04.05, 15:02
              co to jest za jakas mania wszystkim sie koputery sypia dzisaj tsz ten komp na
              kturym jestem to jest powolny ja zuw
              • mi.ka.n Re: Słoneczko z Polski... 30.04.05, 15:15
                Nieszczęścia lubią chodzic stadami.Mnie też z tym powolnym bardzo (i nie tylko)
                komputerem zostawili.Nie ch cę się wyrażać ale mnie nerwica mówiąc grzecznie
                ogarnia.
                • kruwsko66 Re: Słoneczko z Polski... 03.05.05, 16:09
                  wymienic procesor i bedzie chodzil jak najety
                  • kicior99 Re: Słoneczko z Polski... 03.05.05, 16:13
                    to troche kosztuje...
                    • mi.ka.n Re: Słoneczko z Polski... 03.05.05, 20:13
                      Michał żebyś mi nie wykrakał tego procesora.Łukasz mój wnuk też mi tak
                      radzi.Jak jutro fachowcy do mnie dotrą i nie dadzą sobie rady nie będę miała
                      innego wyjścia.System mnie ostrzega że wykrył konflikt adresu IP z systemem
                      adresu sprzętowego.Coś więc jest nie tak.
                      • kruwsko66 Re: Słoneczko z Polski... 04.05.05, 16:28
                        obysmy nie wykrakali masz racie bo bedzie kaszana tak to jest z tymi wirusami
                        • mi.ka.n Re: Słoneczko z Polski... 04.05.05, 16:42
                          niestety moi fachowcy dziś nie doszli,dzwonili,ze będą jutro.To nawet nie
                          wirusy a jakieś poplątanie przy reinstalacji systemu,które robili i schrzanili.
                          • kruwsko66 Re: Słoneczko z Polski... 04.05.05, 16:47
                            to musza jeszcze raz zrobic i to zadarmo nie
                            • mi.ka.n Re: Słoneczko z Polski... 04.05.05, 17:03
                              Zapytam się i poproszę orzetelną i szczerą odpowiedz czy warto naprawiać czy
                              zacząć wymieniać częśći.Ta druga alternatywa może być w perspektywie czasu
                              nawet tańsza.
                              • mi.ka.n Re: Słoneczko z Polski... 04.05.05, 17:19
                                Oj zachmurzyłam ten słoneczny wątek.Może jutro go rozjaśnie.
                                • pluskat Re: Słoneczko z Polski... 05.05.05, 11:39
                                  Mikan, nie umiem Ci doradzic. Moj komputer zlapal wirus, potem sie nim zajeli
                                  chlopcy, jako tako dzialal, ale przy kolejnej probie rozlozyl sie kompletnie i
                                  trzeba bylo wozic do fachowca. Ale jest calkiem nowy.
                                  Te komputery sie starzeja w blyskawicznym tempie. Moze warto wymienic czesci,
                                  to na jakis czas wystarczy. Tak robilismy z naszym starym, ktory mial z siedem
                                  lat.
                                  • mi.ka.n Re: Słoneczko z Polski... 05.05.05, 12:33
                                    Na razie jest już mam nadzieję dobrze.Okazało się że moi chłopcy fachowcy
                                    chcieli przedobrzyć sprawe i przy okazji reinstalacji zmienili i program anty
                                    wirusowy na Nortona,a ten miał za duże wymagania co do mojego też jak się
                                    okazuje archaicznego technicznie komputera.Zmienili na inny anty wirus Pandę i
                                    jest już dobrze.Norton okazał się za nowoczesny.I stąd to spowolnienie było bo
                                    za dokładnie kontrolował każde kliknięcie.
                                    • kruwsko66 Re: Słoneczko z Polski... 05.05.05, 15:22
                                      witam cie pluskat w ten piekny sloneczny dzien czemu tak dlugo cie nie bylo
                                      pozdrawiam ciebie i twuj koputer mikan a u ciebie z kompem jusz wszystko gra tak
                                      • mi.ka.n Re: Słoneczko z Polski... 05.05.05, 15:36
                                        Może i gra ,zobaczymy na jak długo i czy nie spotka mnie los Pluskat.Technika
                                        tak galopuje do przodu,że chcąć wymienić procesor trzeba wymieniac i płytę
                                        główną i pamięć, bo już stare nie pasują.
                                        • kruwsko66 Re: Słoneczko z Polski... 05.05.05, 15:52
                                          niestety tak to jest z dzisejsz technika
                                          • kruwsko66 Re: Słoneczko z Polski... 06.05.05, 16:21
                                            ale dzisaj jest parno i goraco a u was jak tam z pogoda
                                            • mi.ka.n Re: Słoneczko z Polski... 06.05.05, 16:54
                                              Wstrętny ziąb i deszczowo co chwile pada.
                                              • kruwsko66 Re: Słoneczko z Polski... 06.05.05, 17:06
                                                to wspulczuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka