ciociapolcia 27.10.07, 19:28 Czy hodzicię na sószi? Mje jósz sie znódsiuo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: Szószi 28.10.07, 12:01 po pleBEIzkó sama robję...f ramah egzperymętó połonczyłam kóhnie orjentacyjną z naszom rodzinom...np sószi z gżypami i kapoztom. Odpowiedz Link
ciociapolcia Re: Szószi 28.10.07, 17:21 A rysz tesz? Ja mą kóhnje połonczonom s salonę. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: Szószi 28.10.07, 22:43 o a ja mą kóhnie połonczonom z drógom kóhniom (tą la suszby) ale wracajonc do naszyh kuz, weff sószi naileprzy jezd kszan zjelony, tak Odpowiedz Link
aga_piet Re: Szószi 29.10.07, 10:07 A ja jadłam sósi z rybom. Dobre było ale trohe niegodotowane. Odpowiedz Link
bei pałeczgami czy renkom?- jag jecie? 29.10.07, 11:24 czy widelcyma i norzyma- bo tag terz fidziałam.. ja zwyczajnie pałeczgami- rurzowymi s djamencikami i fótergiem Odpowiedz Link
aga_piet Re: pałeczgami czy renkom?- jag jecie? 29.10.07, 11:27 Ja oczywiście norzem i widelcę bo to elegancko i tak jedzom damy. Odpowiedz Link
doral2 Re: pałeczgami czy renkom?- jag jecie? 29.10.07, 15:08 dyjamendofy wideczygiem jem i popiją sake f kieliżgah ot szampana donperinją... Odpowiedz Link
ciociapolcia Re: pałeczgami czy renkom?- jag jecie? 29.10.07, 15:59 ja ję pauedźgami. nje mom ruszofyh tylko suote s brilansami a jag jest mauo kóldularne toważystfo to ję tagimi s kamjenijami sfarovskego bo nipy to drędi ale i tag fole brialsy. jestem opyta z pauedżgami. Odpowiedz Link
bei Aga 29.10.07, 23:18 czy Ty zafsze wolirz norzem i fidelcem.....? bo ja nieras bardziej nie norzem i fidelcem w sypjalni ... Odpowiedz Link
fiosna Re: jajem 30.10.07, 18:24 jajem f kapelószu s cętkami tykryska lóp krakody la f branzo lecje s djademami i tjarjami i ruszowymi pamterami Odpowiedz Link
rena31 Re: pałeczgami czy renkom?- jag jecie? 01.11.07, 21:55 "jestem opyta z pauedżgami" Ja nje wię, Cjodka, a le ff jedym zdanjó o dwuh pałedżgah muffidź to jush pshe sada Odpowiedz Link
ja22ek Re: Szószi 31.10.07, 11:11 Ja niewję cowy tówy pisu jecie! Jak suszi tosie pije anieje fóterko z pałeczkom! Odpowiedz Link
aga_piet Re: Szószi 31.10.07, 11:46 Fóterko spałeczkom to morze womity powodować, pszy modnyh horobach bardzo skazane. Odpowiedz Link
ciociapolcia Re: f fóterkó 31.10.07, 13:52 a ja fidsiauam na diskowery rze fuosi uszywajom pjurek jak sie najedzom saduszo Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: f fóterkó 31.10.07, 22:19 etam, nje Wóosi, tyko starożytni Etróscy, a óczcie Trymalhiona, na to starorzytny Etrósk ot powiedziaó: sami sie óczcie, o!" to jezd znana chistorja lansó njejakjego Petroniósza Odpowiedz Link
doral2 Re: f fóterkó 01.11.07, 21:16 Mamóń, nie wję co piueź, ale to jezd dopre...polei mi, rzebym srsómjała co ty muwisz.... Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: f fóterkó 03.11.07, 08:16 nje ómię tak (ówaga) ad chok opowiedzieć chistorji całego Żymó to wymaga małego tetatet zdaie siem Odpowiedz Link
aga_piet Re: f fóterkó 03.11.07, 09:41 To jasie pisze na takiego tetateta (morze być bes chistorji) Odpowiedz Link
ciociapolcia Re: f fóterkó 03.11.07, 13:43 N ja wję rze tam pice ropjom i kalcony, tag jak fe Fłoszeh. Mamóń, tetate? To tak po cherpacje cje biesze? Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: f fóterkó 03.11.07, 21:37 tetatet bess chistorji jezd jak ostryga bess mószli Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: f fóterkó 03.11.07, 21:39 i wogle nieprowokujcię mię bo misie goronco robi Odpowiedz Link
aga_piet Re: f fóterkó 03.11.07, 22:59 Toja w dalszym ciongu prosze o tetatet bes chistorji, morze być połonczony z ostrygom bes mószli i jak tylko zehcesz - s czymkolwjek jeszcze bes czegoś (jeźli wjesz co mam na myźli). Mój telefą 0700 znasz Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: f fóterkó 04.11.07, 02:23 gdy bym f otpowiedzi narysowau cuś jak Mihał Aniou, czy by to znaczyłoże lubię kreski stawiać? watpię, gupje ale lóbię świat (cały) Odpowiedz Link
aga_piet Re: f fóterkó 04.11.07, 11:38 Ja tesz lubje śwjat. Morzesz mi stawjać kreski, nie jeste obżydliwa. A morzesz i zrobić dziare jak Mihał Anioł - nieznałam Cie otttej strony. Odpowiedz Link
ciociapolcia Re: f fóterkó 04.11.07, 17:38 Ojejkó! to ja jósz nje rozumię o co wam hodsi. Rze podrenczig od chistoryji hcecje jago potsfafke pod tom tetate? Oztrygi? S mórzelkami? Do herpaty nje pasójom. przynajmnjej marda gezler nje potaje takih ve f stolycy. pF! Odpowiedz Link
plazzek Re: f fóterkó 06.11.07, 15:17 Pszypąniałeś miMa móniu starego chiciora... Ma Łe zpotkanie teta tet (chur: teta tet) Ni by ą fas a wiza wi (wiza wi) morze pokocharz tymnie w net (tymie w nett) Al bo zpodobam jasie Ci (u-u) F ciąsz teta tet i wiza wi F ciołrz fejstu fejs namsie śni... i jerz cze: Dwa i móżyni napóstyni Óżondzili wjelki bal Jed li pili i tączyli a czeciemu było rzal! Odpowiedz Link
ciociapolcia Re: f fóterkó 06.11.07, 16:51 To s pamjenci? Coź mnje sie tó ostatnia wzrodga nje rymóje. Odpowiedz Link
aga_piet Re: f fóterkó 06.11.07, 17:08 plazzek napisał: > morze pokocharz tymnie w net (tymie w nett) > Al bo zpodobam jasie Ci (u-u) To jest taki film "Samotność fsieci" i to w cale niejest o rybah i rybakah ale właśnie o necie, czyli intrenecie. To tak jak ta pjosenka trohe... Odpowiedz Link
plazzek Re: f fóterkó 07.11.07, 08:05 A3 ftym filmnie jeztesz o tymjankó i o tym jasió? - bo f pjosence pszewijajom sie reminisęsacje na tę temat. Odpowiedz Link
aga_piet Re: f fóterkó 07.11.07, 08:46 Nie wjem bo nie pobglondałam, ale o tymjanku hyba nie, bo to jest ważywo chyba... Odpowiedz Link