bei 30.07.09, 13:50 jakjego masz stódenta f domó? Muj dozdal sie tam, gdzie wymażyl, bendzie finanziztom inforamtygiem- pszynajmniej jakoź to pot kozmo morza zakomodować (no te szóflady ekonoemetrji) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: jaZZq 30.07.09, 13:51 szkoda, rze curki nie mam, posłałabym jom na wydział tipsuf czy solarjuf... Odpowiedz Link
ja22ek Re: jaZZq 04.08.09, 16:53 Ja mą bijotechnologa. Niewję czy tą óczom tehniki bicia czyterz wybijania rytmó techno Odpowiedz Link
okrent9 Re: jaZZq 02.11.09, 22:16 a ya mą ale ńę fdomó kemikel endżenira rzeby vymyźlau nove kozmetyki dla naz. Odpowiedz Link
kejzi-mejzi Re: jaZZq 03.11.09, 10:20 Anje szkoda jim czasu na czydanie ksionszkuff? Pżecjesz ftym czasje mo gliby sjem poopaladź albo po jeździdź sffojim audkię bess dahu? Odpowiedz Link
bei Re: jaZZq 21.12.09, 23:55 to taki lanz, i szkoła pszrfania i ómartwfjanai rodzicuf. Z tom szkołom pszetrfania to tag- idzie muj synóź z czema kolegami np do reztałracji f Ikea, składajom monety (po 80 gr) na zestaff z darmofą dolefką kokakoli, do tego bjorą po 3 choddogi. I kolę pijom i pijom litrami f ramah tej dolefki. ZTRASZNE- prafda? A f domó sórzonca z objadem czeka Odpowiedz Link
ja22ek Re: jaZZq 23.12.09, 18:21 Ałmnie to rzkoa pszetrfania troche insza: pszy chodzi synal do pjerogarni igo pytajom czy majakiź problę Odpowiedz Link