Dodaj do ulubionych

Po aborcji

28.02.20, 01:33
Miałam aborcje medyczną 17tego grudnia, krwawiłam 5 tyg, tydzień przerwy 1.02 mój okres wrócił. 3 testy były negatywne. Od 2 tygodni czuję ruchy w brzuchu, zazwyczaj wieczorem. Brzuch jest raczej normalnych rozmiarów rano, na wieczór trochę się powiększa. Czy ktìras z was doświadczyla czegoś takuego? To takie figle organizmu czy dzieje sie cos niepokojacego?
Obserwuj wątek
    • wiktoriakaterla88 Re: Po aborcji 24.02.26, 11:28
      Dzień dobry odsprzedam tabletki taniej niż kupiłam więcej informacji udzielę pod adresem e-mail wiktoriakaterla@gmail.com lub SMS 795-311-995
    • aborcjaonlinepolska Re: Po aborcji 03.06.26, 23:00
      Wpadka? Niechciana ciąża?
      Jeśli nie jesteś na to gotowa, zapraszam do kontaktu. Pomogę poradzić sobie z tym problemem.

Nie wiesz „co i jak”? Boisz się lub wstydzisz?
      Nie wiesz jak zacząć? Zadzwoń lub napisz sms bo treści „problem” - pomogę Ci przejść przez to.

Arthrotec (także forte) + Mifepristone 250zl
      Cytotec + Mifepristone 350zl
      Misoprostol + Mifepristone (mifeprex combipack zestaw taki sam jak wysyła organizacja womenonweb) 400zl

Dyskretnie, od ginekologa.
      Szybka dostawa i fachową pomoc 24h.
      Całodobowy kontakt - gdybym chwilowo nie odbierał to proszę o sms i oddzwonię najszybciej jak będę mógł.
      Telefon lub SMS : 734-945-393
      (Także przez Whatsapp ale nie zawsze jestem dostępny)

Zapraszam całodobowo.

#Arthrotec
      #Cytotec
      #Misoprostol
      #Mifepristone
      #tabletkaporonna
      #pigułkaporonna
      #womenonweb
      #aborcja
      #aborcjapolska
      #aborcjafarmakologiczna
      #wczesnoporonne

Zapraszam, udzielę fachowej pomocy nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Tel lub SMS
      734-945-393
      DYSKRECJA GWARANTOWANA
    • aborcjaonlinepolska Re: Po aborcji 10.06.26, 17:11
      Gdzie kupić Tabletki Poronne w Polsce ?
      Jak kupić Tabletki wczesnoporonne?
      Pigułka poronna
      Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki aborcja farmakologiczna do 12 tygodnia

Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”.
      TEL 734-945-393
      W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg.
      Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
      Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.
      TELEFON SMS LUB WHATSAPP
      734945393

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
      ZESTAW NR 2:
      12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł
      ZESTAW NR 3 :
      12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -
      cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB

WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2027 R.
      ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.
      WYSYŁKA Z POLSKI!
      Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).

MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.
      U NAS MOŻESZ POROZMAWIAĆ, ZADAC PYTANIA I UZYSKAĆ ODPOWIEDZI NA NURTUJĄCE CIĘ KWESTIE. NIE CHOWAMY SIĘ ZA ANONIMOWĄ STRONĄ
      Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.
      734-945-393
      (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam, Arthrotec Forte bez recepty, pigułki poronne, tabletki wywołujące poronienie, womenonweb, aborcjapolska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka