Dodaj do ulubionych

chce to zrobic

09.02.07, 14:56
jesli ma ktos z was namiar na jakiegos dibrego lekarza to napiszcie bo jak mi
lekarz nie usunie to zrobie to sama
Obserwuj wątek
    • iskierka40 Re: chce to zrobic 09.02.07, 20:44
      belka222 napisała:

> jesli ma ktos z was namiar na jakiegos dibrego lekarza to napiszcie bo jak mi
      > lekarz nie usunie to zrobie to sama

w jaki sposób chcesz zrobić to sama???boszeeeeeee
    • redudek Re: chce to zrobic 09.02.07, 22:51
      Dziewczyno,ty zastanów się co piszesz,poczytaj posty innych dziewczyn jak
      żałuja że usunęły ciąże.Dlaczego chcesz zabić swoje dziecko ?Napisz coś więcej
      o swoich obawach,może potrzebujesz pomocy ,powinnas moze poszukać psychologa.
      Pomoc materialną zawsze znajdziesz.Ale nie rób tego,najgorszego,piaty tydzień
      to już serduszko zaczyna bić.Przemysl to,prosze cie.
    • iskierka40 belka 09.02.07, 23:34
      dlaczego piszesz o tym tak bez serca?wiem,wiem,niechcesz tego dziecka i tylko
      to się liczy ale zastanów się jak za jakiś czas jak to zrobisz będziesz się
      czuła, czy warto odbierać możliwość życia swojemu dziecku?
      Bo to jest Twoje dziecko i tego nie zmienisz.Daj mu szansę żyć.
      Zanim podejmiessz decyzje zastanow sie dobrze nad tym
      • mamagabusi Re: belka 09.02.07, 23:47
        byłam w 11 tyg. ciazy kiedy przeszło mi przez mysl ze za zadne skarby nie
        podołam...Dotad byłam dosc odbiegajaca lekko mówiac od tematu dziewczyna , 2
        rok studiów , plany , marzenia , mieszkałam w oddzielnym mieszkaniu
        wprawdzie,ale poza tym - piekło..moja matka dowiedziawszy sie o ciazy popadła w
        depresje , ojciec mnie unikał.Aja trwałam tam nie wiedzac dlaczego czekam i na
        co.W 4 miesiacu jedzac czekolade moje malenstwo podskoczyło tak wyraznie ze juz
        nigdy nie wracałam do tematu.Teraz moja córeczka ma 13 miesiecy...podchodzi do
        mnie kładzie mi na czole malutka rózowa łapke mówi mama całujac mnie.....Twoje
        dziecko tez ma rózowe aczki , nózki i usta pragnace twego ciepła.Jestes i juz
        zawsze bedziesz jego(jej)mama , nikt inny!!!!A ono tuli sie teraz w tobie i
        czeka na twoja decyzje...nie ma wyjscia...jego matka go nie chce!!!!!!!ŻAL mi
        tej kruszyny!!
        • kizdam47 Re: belka 10.02.07, 09:06
          ŻAL mi
          > tej kruszyny!!

Mnie też...Odwagi, moi rodzice też byli załamani, gdy w wieku 18 lat zaszłam w
          ciążę.
    • evcia23 Re: chce to zrobic 12.02.07, 15:05
      co naprawdę rozumiesz przez słowo"dobry lekarz"? Bo dla mnie to dobry lekarz to
      ten, który wytłumaczy Ci, że nosisz w sobie DZIECKO, TWOJE DZIECKO,że aborcja
      jest niczym innym jak Jego zamordowaniem. Dobry lekarz poinformuje Cię jak
      wyglada zabieg, pokaże (np. na zdjęciach) rozszarpane malutkie dziecko na
      strzępy.A potem odmówi wykonania zabiegu...Dlaczego chcesz to zrobić? Jest tyle
      wyjść z tej sytuacji, a Ty chcesz wybrać tą najgorszą? Może mozna w jakiś
      sposób Ci pomóc? Proszę, zastanów się.Pozdrawiam.
    • tola65 Re: chce to zrobic 13.02.07, 14:03
      podaj jakis kontakt ze soba tu nikt nie napisze o lekarzu i nr telefonu do
      jakiegoś lekarza
      • madzia1708 Re: chce to zrobic 13.02.07, 14:53
        Ty jakas ułomna jestes? przecież masz Jej maila....

A lekarza się szuka w gazecie, a nie na forum
        • iskierka40 ułomna ,zbieram szczęke z podłogi:)sory 13.02.07, 18:50

• madzia1708 Re: madzia1708 13.02.07, 19:37
            no kurcze, tak mnie wkurzają takie pytania, ze brak mi słow.
            Przecież bierzesz pierwszą, lepszą gazetę lokalną i masz tam kupę ogłoszeń.
    • iskierka40 racja:) 13.02.07, 21:16

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka