italiakami 05.05.09, 19:22 kobieta.wp.pl/gid,11095577,img,11095588,kat,79596,galeriazdjecie.html?T[page]=1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spokofacet Re: link:) 05.05.09, 22:23 ładne zdjecia, reszta tendencyjna, zeby nie powiedziec trąci myszką, stare zabobony feministyczno-proaborcyjne... takie teksty to były "postepowe" 10 lat temu, ale dzis chyba sie juz nikt nie nabierze ) Odpowiedz Link
faun1512 Re: link:) 06.05.09, 15:51 Artykulik – trzeba przyznać – w miarę wyważony (chyba chce udawac obiektywizm). Ale argumenty tak zgrane ze az smieszne. Np. sugestie że skoro prawo jest nieskuteczne, to należy je zmienić. Czemu zatem nikt nie proponuje zalegalizowania jazdy autem po pijaku? Mimo zaostrzania przepisów coraz więcej pijanych jeździ! Każdy sam powinien decydować ile może wypić! Ja mam mocną głowę i potrafie prowadzić bezpiecznie nawet na rauszu, zaś na widok patrolu policyjnego mogę wpaść w panikę i dopiero spowodować groźny wypadek! Albo ta biologiczno-antykoncepcyjno-aborcyjna edukacja seksualna – jakoby panaceum na wszystko. Wszędzie gdzie ją wprowadzono skutki są tragiczne! Przykładem wymieniona Wlk.Brytania – bije wszelkie rekordy w ilości ciąż u 12-latek. Zamiast puknąć się w czoło i coś w niej zmienić (jak Amerykanie), dalej idą tym kursem. Więcej – wpadli na „genialny” pomysł by edukację zaczynać w wieku 5 lat. Gdy to nie poprawi sytuacji (wiadomo że pogorszy), to w zanadrzu jest propozycja by sterylizować nastolatki. A co potem? Możę od razu przy przedszkolach sex-kliniki zakładać? Niestety to nie śmieszne…. Nasz „zaścianek” w porównaniu ze „światłym zachodem” jeszcze tak koszmarnie nie wypada, a oni jeszcze nas pouczają! Sam nie wiem – paradne czy żałosne…. ================================================= Tylko 2 rzeczy są nieskończone: Wszechświat i ludzka głupota. Choć co do Wszechświata nie ma całkowitej pewności… (Albert Einstein). Odpowiedz Link