magdalenaa.m 17.07.07, 12:20 o jak ładnie idealnie mój równieśnik, też się urodziłam 23.09.87 r.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiloughby Re: Dawid Janczyk: Moskwa od dziś 17.07.07, 12:27 magdalenaa.m napisała: > o jak ładnie idealnie mój równieśnik, też się urodziłam 23.09.87 r.:) więc trzymaj za niego kciuki, jako i ja trzymam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobby X brawo Dawid! IP: *.l6.c1.dsl.pol.co.uk 17.07.07, 13:05 chcesz byc wielkim pilkarzem to masz racje, ze wyjezdzasz z Polski. w naszej lidze juz sie niczego nie nauczysz- tylko bys sie cofnal jak Burkhardt albo Brozek. Mam nadzieje, ze ci sie uda. Jestes chlopak z gor to charakter masz!!! Cala Polska trzyma kciuki. HEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
red.t.fox.life Przy tych Brazylijczykach podniesie swój poziom 17.07.07, 13:29 sportowy napewno...mnie wystarczyło w młodości obserwować trening reprezentacji Brazylii..następnego dnia próbowałem robić to co oni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: brawo Dawid! IP: *.echostar.pl 17.07.07, 18:29 Tak, miejmy nadzieję że przynajmniej mu się powiedzie...może wyrośnie z niego nowy super snajper...Tylko żeby nie skończył jak Frankowski! Trzymaj się DAWID! Tak dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woja Re: Dawid Janczyk: Moskwa od dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:18 Nie miał wyboru klubu? Mógł przecież nie podpisywać i zostać w Legii. Skoro nie miał wyboru to znaczy że manager go przekonał ( siłą?). Kasa kasa drodzy państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dawid Janczyk: Moskwa od dziś IP: *.crowley.pl 17.07.07, 13:35 legia ma z głowy europejskie puchary, dla młodego zdolnego zawodnika to duży kłopot bo podglądać trzeba lepszych od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moskwicz Re: Dawid Janczyk: Moskwa od dziś IP: 193.19.140.* 17.07.07, 13:36 Moskwa to jedno z najgorszych miejsc do życia na świecie.Nie zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu555 Dawid Janczyk: Moskwa od dziś IP: *.CYERT.andrew.cmu.edu 17.07.07, 14:19 co to znaczy nie mialem wyboru? przecierz jakby nie chcial to by nie podpisywal umowy. mysle ze ruch do moskwy to nie jest dobry dla jego rozwoju, lepiej do hiszpanii ale co, napewno moskwa to lepiej nisz legia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksp Re: Dawid Janczyk: Moskwa od dziś IP: *.chello.pl 17.07.07, 14:33 Za pół roku, najdalej za rok, CSKA wypożyczy go do Mińska, albo jeszcze gorzej: do Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
mirza83 Re: Dawid Janczyk: Moskwa od dziś 17.07.07, 15:26 kurcze taki mlody...ech.. --- Poderwij kobietę którejpożądasz Moje Mieszkanie Jak Pisze MGR Co to jest Cashflow? Zjedz w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Prawdopodobnie jeszcze jeden stracony talent. 17.07.07, 19:16 Pilkarz w tym wieku jeszcze wiele powinien sie uczyc, a w Moskwie nie bedzie mial mozliwosci. Znacznie lepsza bylaby nawet drugoligowa druzyna z Holandii. Legia potraktowala go jak towar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve szkoda bo nasi pilkarze przepadaja w Rosji IP: *.client.dsl.net 17.07.07, 19:21 kto ostatnio slyszal o Piechnie inni tez przepadaja pod wplywem tamtejszej mysli trenerskiej.Atletico byloby bardziej rozwojowe szczegolnie dla tak mlodego pilkarza.Widac,ze Legii zalezalo bardziej na pieniadzach a nie na rozwoju zawodnika,a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Dawid Janczyk: Moskwa od dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:57 A coś ty Dawidzie qrwa niewolnik jaki,że nie masz wpływu na swoje życie. Idź się odrazu powieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Dawid Janczyk: Moskwa od dziś IP: *.gorn.agh.edu.pl 18.07.07, 12:48 Jaki biedaczek delikatny. Na lotnisku padał z nóg- co to dopiero będzie na boisku. Nogi to jego najsłabsze ogniwo a taką kasę zapłacili. Odpowiedz Link Zgłoś