emi02 08.02.10, 14:27 Chciałabym się zapytać drogich Pań, czy korzystałyście z porad tej Pani i czy byłyście zadowolone? Jaki jest koszt wizyty, gdzie przyjmuje i w jakich godzinach? Bardzo dziękuje za informacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veronicae Re: Ginekolog - dr Maguza 08.02.10, 15:43 ma b.dobre opinie przeczytaj w załączonym linku, jest tam też telefon do zapisów. www.znanylekarz.pl/32071/izabela-starzynska-maguza/ginekolog/minsk-mazowiecki Odpowiedz Link
soloyo Re: Ginekolog - dr Maguza 08.02.10, 16:10 Przyjmuje na Warszawskiej na przeciwko ul. Świętokrzyskiej. Jest tam też gabinet okulistyczny i optyczny. Odpowiedz Link
moni.r Re: Ginekolog - dr Maguza 08.02.10, 22:55 Trafiłam do tej pani doktor niedawno i jestem zachwycona. Uważnie słucha swoich pacjentek, jest profesjonalna, a rozmawia się z nią jak kobieta z kobietą. Za wizytę bierze 80zł, dodam jeszcze, że wizyta trwa ok.20 minut. Polecam. Odpowiedz Link
bandziorek777 Re: Ginekolog - dr Maguza 09.02.10, 09:12 Do dr Maguzy chodzę już od dawna i nie mogę powiedzieć o niej złego słowa. Jest po prostu rewelacyjna! Wiem, że państwowo przyjmuje w przychodni w Siennicy. Odpowiedz Link
lato-ja Re: Ginekolog - dr Maguza 09.02.10, 09:44 Dopóki jej praca sprowadza się do zwykłej wizyty kontrolnej - jest spoko. Natomiast jeżeli jest coś poważniejszego i chcą cię położyć na stół operacyjny - owa Pani doktor nie odbiera telefonów i nie przejawia minimum zainteresowania pacjentem. Generalnie nie polecam. Odpowiedz Link
misiunia07 Re: Ginekolog - dr Maguza 09.02.10, 19:29 Chodzę do dr Maguzy i mam same pozytywne doświadczenia - rzeczowa, kompetentna, bardzo miła, uważnie słucha pacjentek; przyjmuje w budynku przy Warszawskiej 68 tel. 783 804 004 zapisy w dni powszednie od 18 do 21 Odpowiedz Link
lapwing123 Re: Ginekolog - dr Maguza 11.02.10, 10:13 jestem jej pacjentką i naprawdę jest fachowa. polecam każdemu. minusy: -niestety czasami ciężko się dodzwonić, jak coś się dzieje to tylko niepotrzebne nerwy- może powinna mieć drugi numer dla swoich stałych pacjentek w razie awarii- tak np. robi dr Maletka. -kolejki- ale to chyba zmora wszystkich lekarzy. częstotliwość umawiania pacjentek co 10-15 min :/, ale w gabinecie nie czuje się tej presji czasu. na wszystkie wątpliwości odpowiada cierpliwie. Odpowiedz Link
nutk-a Re: Ginekolog - dr Maguza 11.02.10, 10:23 ja też do niej chododzę i mam podobne odczucia jest profesjonalna, zleca dużo badań, kieruje na odpowiednie badania. Co do telefonów to moze nie odbiera zawsze ale oddzwania Odpowiedz Link