szakalnica 12.08.10, 15:28 Nie bardzo ci idzie w tej twojej kloace naciaganie... naciągu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superplebs Eduardo I 13.08.10, 16:55 Frajerzy dęci podszywający się pod nijakiego Poncyliusza, Petronele Super.Plebsa, etc..O dziwo jakoś nie odnosicie się łapciaki do konkretnych zarzutów do całej tej ferajny: ojczyma, mamuśki, złodziejaszka...bo oczywiście zostaliście trafieni w dziesiątkę, bo Sylwia w odróżnieniu od was nie ma pomroczności jasnej...a będzie jeszcze milej, jak będzie trzeba w pewnej wiosce pod Łodzią zapłacić karę za kradzież prądu, co zresztą w tej rodzince normalka, że przypomnę pewnego pracownika PZU w Częstochowie, który odsiedział nawet spory wyrok za naciągane stłuczki i do dzisiaj płaci – jako spawacz – za te lata dobrobytu, który poszedł się jeb...Przemyśl to ze zrozumieniem jego braciszku cioteczny Pawełku...A jak to było z tymi lewymi papierami dot. kursów bhp, też się to wyciągnie, jak zresztą wszystko...bredzicie o alimentach, o meldunku. A jak tam Pawełku poszło ci z zameldowaniem córeczki w nieswoim mieszkanku? Jakoś o tym nie napisałeś, podobnie jak o zaległościach w ZUS Sylwii z tytułu położonej przez ciebie jako jej pełnomocnika Firmy, za które – mimo twojej głębokiej wiedzy prawniczej odpowiesz. Pamiętasz jak bredziłeś o przedawnieniu...??? A propos TOZ-u to właśnie w dniu 12 sierpnia 2010 Zarząd Główny poinformował nas o przekazaniu w dniu 06.08. 2010 sprawy Zarządowi Warszawskiemu – oczywiście zgodnie z właściwością, specjalnie jednak wysłaliśmy pismo najpierw do ZG, żeby ktoś w Zarządzie Warszawskim nie zamiótł sprawy pod dywan...A tak na marginesie – jak ta dzika lokatorka w Al. Solidarności Diana złapie to pisemko to się bardzo ucieszy. Przed laty Jana T. jak kot z pęcherzem latała z pewną kasetą filmową, w której Diana M. wystąpiła....w scenach, jak widać coś tam wróciło...Duperele – jak kanalie piszcie – znajdą swój finał w sądach, w których zasiądziecie już wkrótce w ławach dla oskarżonych oraz w ławach dla pozwanych. Śnią wam się alimenty od Sylwii? No to najpierw zapłaćcie to, co jej się należy i poczytajcie sobie trochę przepisy, szczególnie „dziadkowie”, bo was rykoszetem też może walnąć...Wydziedziczając Sylwię nijaka Jana T. pozbawiła się ewentualnych alimentów, których jednocześnie żąda, zaś w mojej sprawie tępaki pomyliło się wam wydziedziczenie z testamentem, ale skąd wy możecie znać takie niuanse. Czyżby zbyt ciężka sztanga spadła kiedyś na główkę...? Albo konik kopnął, bo go drażnił odór od pana kierownika??? Martw się jełopo o swoje długi, bo mogą wkrótce rzeczywiście okazać się horrendalne, gdybyś kiedyś przejeżdżał przez Gulczewo, gdzie tak bardzo chciałeś być zaproszony – a nigdy nie będziesz!!! - to widziałbyś przesunięte ogrodzenie, bo wszak będzie kładziony asfalt, a w świńskich twoich oczkach zajarzyłoby ci się czerwone światełko w założonym właśnie bramofonie. Jak myślisz głąbie włożyłem tam świeczkę, jakiś krasnoludek kręci dynamem, czy to jednak prąd elektryczny??? Telefonów mam akurat tyle ile będę chciał i nic ci do tego debilku, a może cię zainteresują moje prawomocne wyroki na „ludzi”, takie pierwsze z brzegu na 150 000 zł, 12 000, 15 000 zł, a może cię ośle zainteresują nazwiska biznesmenów, którzy „zapomnieli portfela” i nie mogą jakoś się rozliczyć ze mną za wygrane sprawy jak pewna damulka z Urzędu Miasta w Wesołej – ksywa „znajda”, której syna wyciągnąłem z mamra...A ty podszywaczu „KolibA” dlaczego nie mówisz jaką cenę zapłaci „parowozik” za kilka lewizn i po unieważnieniu fikcyjnej rozdzielności małżeńskiej – czynności nieważnej, bo dokonanej dla uniknięcia podatków....Wasz bełkot jest wielki, niewiele ma natomiast wspólnego z logiką i językiem polskim, ale w wojsku uczyli tylko: „padnij, powstań i śpiewu w maskach i to ci zostało...Ale generalnie dziękujemy wam szmondaki za bezpłatną reklamę, klientów przybywa...A propos: jak myślisz jeleniu, kto mi może zabronić prawa wykonywania zawodu? Okręgowa Rada Adwokacka, a może Okręgowa Izba Radców Prawnych? Otóż nie kretynku pospolity, oni co najwyżej mogą mi skoczyć. Szkoda, że nie widziałeś miny żony „Ćwiary” i matki kryminalisty niejakiej ewy sz. dzisiaj w Sądzie Okręgowym w Siedlcach, a ty śmiesz pisać o moich przegranych licznych sprawach: może ci pomóc i podać sygnatury ??? A słyszałeś debilku o instytucji „zachowku”? Nie słyszałeś bo byś głupot nie pisał, poza tym nie wiem czy wiesz kretynie, że poza ojcem miałem jeszcze matkę i dlatego jestem współwłaścicielem tej wioski, której tak zazdrościsz, bo wkrótce – jak dobrze pójdzie – zostanie ci klitka w ogródkach działkowych, którą podzielisz razem z kotami, no i będziesz siorbał razem z nimi ich żarcie, które uwielbiasz, no może jeszcze garaż, bo mieszkania nie starczy na procesy, które były ogólnowojskowy darmozjadzie przegrasz.... pism do urzędów i sądów się „Małgorzatko” wystraszyliście? A będą następne, nie tak jak wasze wpisy rzekomo anonimowe, tylko podpisane imieniem i nazwiskiem bo zawierające prawdziwe, a nie zmyślone przez was informacje uzyskanie przez pseudo „detektywów” opłaconych przez ociężałego „parowozika”...O jakim powrocie do szkoły ty bredzisz? Jedna córeczka już się wykształciła, prowadzona przez kuratora, a druga była już zapisana w Wyszkowie do klasy o profilu dziennikarskim, o czym rzekomo marzyła, wolała jednak tatusia, bo mają wspólną cechę najlepiej wychodzi im oglądanie telewizji i w ten oto sposób 10 – letnie poświęcenie Sylwii, żeby pojawiła się oto nowa Wiłkomirska - wszak Paulina ma słuch absolutny i „urodziła się ze skrzypcami” można schować do lamusa, podobnie jak skrzypce, których teraz nawet nikt nie kupi, bo to już nie to nazwisko...Ot, taka specyfika....Jej dziennikarstwo tez kiepsko widzę, bo zbyt długi sen zabija talenty...Ktoś tę bezpardonowa wojnę z nami zaczął, a teraz płacz nad wylanym mlekiem. Brawo! Ktoś starał się knuć i wciągać w swoje rozgrywki z Eduardem wszystkich.....nie udało się, więc pewnie słychać dziś na Placu Wojska Polskiego krzyki i jęki, wszak damski bokser już nie raz trafił...Na zdrowie! A, przepraszam: nie zapomnijcie posprzątać chlewu w Wesołej i w Jeleniej, bo zawsze z tym mieliście trudności....Wszak słoma zawsze wyjdzie z buciorów! Odpowiedz Link
superplebs Re: Eduardo I 13.08.10, 18:06 Pensjonat w Siedlcach ~E. / 2010-08-13 16:05/ Opiszcie mi, opiszcie ten pensjonat w Siedlach, jakie apartamenty , ilu osobowe, jakie wygody, jak daleko od szosy czy kolei i jaki dojazd, jak spacerownik, czy zadbany, no i kuchnia....juz nie moge sie doczekac, jak nasz Krzyś bedzie tam wypoczywal, a ja go odwiedze i sie posmieje!! Ale może to taniec z gwiazdami? ~gwiazdor / 2010-08-12 15:08/ Ten plebs czy też naciąg, tak mówią oszukani przez tego patałacha zaprosił do tańca panią Ewę. Dostał jednak kosza gdyż ta Pani z q nie tańczy. Jak jej serce zmięknie, to poproś ją o odwiedziny ale już w pensjonacie w Siedlcach. Chyba już czas na wyjazd a tam bardzo lubią chłopców. ... ~pp / 2010-08-12 00:09/ Diękuje kochanie. Jesteś cudowna, jak zawsze. Tln ten sam. Danuśka, zajmij się lepiej przygotowaniami do zwiedzania (przez kilka lat) „pensjonatu” na Olszynce Grochowskiej (koedukacyjny, więc w sam raz dla ciebie niewyżytej), lub czysto kobiecego w Grudziądzu. Za zlecenia ciężkiego pobicia mnie grozi ci (poza sprawa w CBA ) do 8 lat, a więc miłych wczasów !!! Odpowiedz Link