Dodaj do ulubionych

ZACHWYT PIĘKNEM ODMŁADZA DUSZE

01.10.10, 11:45
Ktoś powiedział: człowiek na tyle ma młoda duszę, na ile potrafi zachwycać się światem.
Dzisiaj byłam w lesie, odwiedziłam moje ulubione stare drzewa. Powiedziałam do jednego z nich: witaj staruszko brzozo. Potężnie rozrośnięte twoje ramiona i wzrost mówą, jakbyś miała moje lata, a może nawet więcej. Rośniesz i rośniesz tak na uboczu, nie wadząc nikomu i nikomu, jak narazie nie przyszło do głowy, by cię zniszczyć, uśmiercić. Jesteś szczęściarą. W ciszy i skupieniu zachwycałam się JEJ PIĘKNEM i w tym zachwycie młodniała moja dusza.
Obserwuj wątek
    • superplebs Re: chciałaby dusza do raju? 04.10.10, 15:04
      ...A tu dla niej wstęp wzbroniony podobnie jak dla idioty trzaski - nie dla psa kiełbasa z przeproszeniem psów....
      * * *
      doktórki danuty m już nie chce nikt reprezentować (trzasków i "parowozików" też nikt nie zechce !!!), ani z urzędu, ani z wyboru, bo nie ma "kaski". Ostatnio znowu razem ze swoim durnowatym synkiem piotruniem - pedałkiewm drobnym zainwestowała jak zwykle po czasie w coś, co właśnie policja wespół z prokuraturą zamknęły - DOPALACZE. Straszna to degradacja dla segmentu spółkowego przy 11 Listopada w Mińsku, bo wszak drzewiej produkowano tam amfę !!! A propos tego segmentu - w złodziejsko-gangstersko- przestępczym łańcuszku pojawiło się nowe ogniwko z rodziny oczywiście "Ćwiary" - niejaka jego curunia Marylka J. Kupuje wszystko na pniu, bo doktórka już tonie. I tak trzymać!
      • superplebs Re: Szoruj się Pawełku 04.10.10, 15:22
        Komentuje: 2010-10-02
        Oszołom nie zna się na żartach i do tego jest zakompleksiony
        Komentuje: Na pewno nie Plebs 2010-10-04
        Wot durnota niedouczona. Jeśli cię będzie stać na wynajęcie tego lokalu po dopalaczach, to wynajmiemy i tobie. Pod warunkiem że przynajmniej raz w tygodniu się wykąpiesz i nie zasmrodzisz nam pomieszczeń.pawełku sam się doszoruj przed sprawą w czwartek, żeby cię sąd nie pogonił śmierdzielu. Jak tam łazieneczka, bo większe towarzystwo chce się w czwartek wykąpać, więc się sprężaj ciućmoku z Łaznowskiej Woli. A propos jak tam prądzik u rodzicieli? Tara i lampa naftowa w robocie nadal...???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka