Dodaj do ulubionych

Usunięto wątki

03.12.10, 06:37
Usunięte wątki były sprzeczne z regulaminem - i nie chodzi o regulamin wymyślony przeze mnie, ale o netykietę obowiązującą wszystkie fora na portalu Gazeta.pl, która gościnnie użyczyła nam miejsce na swoich serwerach.

Skrót netykiety został "przyszpilony" na początku wątków.

Usuwane będą wątki [b]agresywnie atakujące [/b]kogokolwiek
oraz wątki, których tematy napisano [b]drukowanymi literami (czyli wrzaskiem)[/b].

Umiejętność panowania nad negatywnymi emocjami świadczy o naszej kulturze.
Obserwuj wątek
    • dwielkie Re: Usunięto wątki 03.12.10, 10:10
      Szkoda, że wyrzucasz tylko wątki, które są nie przyjazne dla Kalinowskiego.
      Jeśli twierdzisz, że te informacje są niezgodne z etykietą to [b]wszystkie wątki dotyczące wątku wyborów[/b] powinny być usunięte!!!
      Nie jest to forum zwolenników Kalinowskiego, ale forum dla wszystkic mieszkańców naszej Gminy i każdy ma prawo się wypowiadać, a skoro zmuszacie osoby popierające Wiaderka do tego pisząc o nim nieprawdziwe rzeczy to świadczy tylko, że takie rzeczy nie powinny mieć miejsca!!! Wydaje mi się, że ktoś z Gazeta.pl powinien się tym zająć!!!
      • zgoorek Re: Usunięto wątki 03.12.10, 11:57
        dwielkie napisał:

> Szkoda, że wyrzucasz tylko wątki, które są nie przyjazne dla Kalinowskiego.
        Nieprawda, usunięte zostały jeszcze inne 2 wątki pisane drukowanymi literami - wcale nie "wyborcze".

> Jeśli twierdzisz, że te informacje są niezgodne z etykietą to [b]wszystkie wątki[/b]
        > [b] dotyczące wątku wyborów[/b] powinny być usunięte!!!
        A to niby czemu?
        Usuwane będą [b]tylko wątki sprzeczne z netykietą i regulaminem Gazeta.pl[/b] - która jest tu najważniejszym właścicielem i gospodarzem i która zobowiązała mnie - podczas zakładania forum, że tak właśnie będę postępować.

> Nie jest to forum zwolenników Kalinowskiego, ale forum dla wszystkic mieszkańcó
        > w naszej Gminy i każdy ma prawo się wypowiadać,
        Dlatego wolno Ci pisać to, co chcesz, ale nie zawsze tak, jak chcesz.

> a skoro zmuszacie osoby popiera
        > jące Wiaderka do tego pisząc o nim nieprawdziwe rzeczy to świadczy tylko, że ta
        > kie rzeczy nie powinny mieć miejsca!!! Wydaje mi się, że ktoś z Gazeta.pl powin
        > ien się tym zająć!!!
        Nie rozśmieszaj mnie, strasząc.
        Kto i do czego zmusza popleczników p. Wiaderka, bo nie rozumiem? Możesz jaśniej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka