02.10.11, 16:21
ostatnio rzuciła mi się reklama na 11 listopada studio tatuażu i n telefonu, czy ktoś coś wie więcej? czy w mińsku można sobie zrobić profesjonalnie tatuaż?
Obserwuj wątek
    • florek666 Re: tatuaż 13.10.11, 18:49
      nie polecam tego studia do to badziewie i nie będziesz zadowolona,y z jego pracy
      • k.k-k Re: tatuaż 17.10.11, 21:16
        ok, trudno, dzięki
        • izka_124 Re: tatuaż 12.11.11, 19:09
          Konkretnie odradzam to studio byłam na konsultacji i podał mi te stronę w ogole gość narzuca Ci swoje wizje i nie da dojść do słowa. Moj kolega który posiada tatuaze jak zobaczył jego prace na stronie internetowej ( www.czachawdym.pl ) to go po prostu wysmial.. Jak najdalej od tego studia przestrzegam !
          • remis12345678 Re: tatuaż 17.11.11, 12:47
            witam !!! chce nawiązać do wcześniejszych wypowiedzi i nie zgodzić się z nimi, ponieważ jestem posiadaczką wspaniałych prac tego jak to określiła przedmówczyni ''wizjonera ''i jestem mega zadowolona z nich , gość rzeczywiście dużo gada ale wie co mówi ,nie każdy pomysł jaki mamy da się przełożyć na skórę żeby fajnie to wyglądało ,posiadanie kilku dziar nie daje nam prawa do oceniania czyjś prac,żeby się o to pokusić trzeba by było zobaczyć je wszystkie a nie tylko kilka ,a z resztą ile ludzi tyle gustów, jeśli chodzi o studio to nie jest ''badziewiaste'' tylko ma swój klimat który nie dla wszystkich jest zrozumiały ,sterylność ok (pracuje w służbie zdrowia, wiec wiem co mówię ) to tyle ode mnie i osobiście polecam ''''''''''''Jeśli ktoś z was zdecyduje się co robić ,to najlepiej iść samemu i sobie sprawdzić, wtedy będziecie mieli najrzetelniejsze informacje''''''''''''''
          • hunter_beta Re: tatuaż 17.11.11, 20:49
            Wiesz co, na własnej skórze się przekonałam, że ile ludzi, tyle opinii, a jesli chodzi o to studio, to akurat znam kilkoro ludzi którzy robili tam tatuaż i wierz mi, są zadowoleni, a nie są to ich pierwsze tatuaże. A jeśli chodzi o to, że ktoś narzuca swoją wolę to wydaje mi się, że raczej chodzi o doradzenie, a nie narzucenie woli - w końcu to ozdobnik do końca, życia więc warto się nim cieszyć a nie płakać, bo porobiły się strupki a tatuaż ch^uj strzelił. Co do tatuażów to ocenienie, że coś jest fe, błe i do wyśmiania, to zwróć uwagę, że często ludzie przychodzą z własnymi projektami - więc jest to kwestia gustów. Tatuażysta tylko ma przelać nasze pomysły na skórę ;) i nie zrobi tego wbrew naszej woli!
            Radzę przejść się samemu i przekonać, czy post Izki_124 jest nie jest zbyt subiektywny przypadkiem.
            Ja tam polecam to studio ;)
            O, nasmarowałam post-rzekę ;p
    • afu1 Re: tatuaż 17.11.11, 13:05
      Zdecydowanie polecam.
      U tego Pana robiłem już parę większych tatuaży i z każdego jestem zadowolony. Nie jest to mój pierwszy kontakt z tatuażem profesjonalnym, dziabałem się w jednym z większych studiów w stolicy i zdecydowanie bardziej pasuje mi atmosfera i podejście do pracy w mińskim Czacha w dym! Świetna atmosfera, możliwość zaprojektowania unikalnego tatuażu, ewentualna pomoc w doborze wzoru i przede wszystkim profesjonalizm, sterylność.
      Minusem to ze ktoś dużo gada? Ze stara się zaproponować coś ambitniejszego, autorskiego, z jakimiś przeróbkami niż machać kolejny pusty wzór z katalogu?! Brzmi jak żart, uważam że to największy plus studia tatuażu. W końcu podobno to jest na całe życie:)
      Te dwa zawistne komentarze zalatują brakiem jakiejkolwiek wiedzy w temacie.
      Pozdrawiam haterow.
    • moonstrom Re: tatuaż 18.11.11, 13:18
      nie wiem czy gościa który robi takie rzeczy trzeba omijać szerokim łukiem
      .
      scenografia
      www.youtube.com/watch?v=ZV8ClnLyMVM
      tu też o nim krzesło barowe jest jego wytworem
      www.rzeczy.net/czytaj_415_3.php
      i tu
      www.youtube.com/watch?v=3XRLCLGo8n4
      Jego syn już uczy się robić tatuaże /studio w Mińsku/
      www.youtube.com/watch?v=0lUvDIOAd2w
      Prace tattoo na stronie www.czachawdym.pl
      Iza - BZDURA BZDURA BZDURA
      Studio jest okej
      pozdrawiam
      • k.k-k Re: tatuaż 18.11.11, 20:34
        chyba zadzwonię i się umówię
        • izka_124 Re: tatuaż 19.11.11, 10:26
          Szybka odpowiedz widzę. W ciagu 2 dni tyle postów a wcześniej temat leżał odwlokiem? Czuć ze to znajomi jak i sam pan tatuazysta to pisał. To mówi samo za siebie.
          • k.k-k Re: tatuaż 19.11.11, 17:39
            to nie mój znajomy, jak polecisz mi inny nawet poza mińskiem, to poproszę
            zapytałam, bo to nie na tydzień czy miesiąc i nie chcę żeby mi ktoś spaprał, no i pięknie by było gdyby był/a delikatny/a
            • hunter_beta Re: tatuaż 19.11.11, 22:34
              Faktycznie, trudno w Mińsku nie znać ludzi przynajmiej z widzenia, przecież to taka metropolia!
              Ja tam robiłam tattoo więc polecam akurat to studio. Kuba jest spoko, tylko go trzeba poznać a nie oceniać ad hoc (nieładnie jest oceniac ludzi po pozorach... gdyby faktycznie tak było to byłabym z kryminału, bo tylko kryminaliści wg moich współpracowników mają tattoo ;p).
              a jeśli chodzi o ten wątek to w sumie trafiłam tu przypadkiem, w końcu jestem z tego zadupiastego Mińska a mieszkając poza rodzinnym miastem chce sie wiedzieć co w tej dziurze gra ;p tym bardziej jak się planuje kolejne tatuaże.
              Izka, coś ty taka uprzedzona? Robiłaś tam tatuaż czy tylko wpadłaś i wypadłaś?
          • remis12345678 Re: tatuaż 20.11.11, 12:38
            izka_124 napisała:

> Szybka odpowiedz widzę. W ciagu 2 dni tyle postów a wcześniej temat leżał odwlo
            > kiem? Czuć ze to znajomi jak i sam pan tatuazysta to pisał. To mówi samo za si
            > ebie ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
            oj izka, izka ,czy ty na pewno nie jesteś tak uszczypliwa i czepialska bo masz w tym jakiś interes,zarzucasz kubie że pisał sam te posty ,a z kąt wiemy że ty to rzeczywiście nie zadowolona klientka a może ???????????????????????????????????
          • remis12345678 Re: tatuaż 20.11.11, 12:46
            izka_124 napisała:

> Szybka odpowiedz widzę. W ciagu 2 dni tyle postów a wcześniej temat leżał odwlo
            > kiem? Czuć ze to znajomi jak i sam pan tatuazysta to pisał. To mówi samo za si
            > ebie.
            temat leżał, bo ludzie pracują, nie mają czasu ,żeby siedzieć w internecie ,a posty są od znajomych!!!! bo kto raz zawitał u kuby, wraca tam po kolejne cacko i jak samo przez się mówi staje się jego znajomym
    • totylkoja.2 Re: tatuaż 20.11.11, 01:38
      Profesjonalny? Jak najbardziej. Ja walnęłam głupotę robiąc tatuaż u mało profesjonalnego gościa i właśnie tam poszłam,żeby coś z tym zrobić,jakoś to poprawić. Wszystko wyszło świetnie, elegancko i z bajerem. Oczywiście wróciłam po następny tatuaż.... i następny.... a planuję kolejne. Najlepsze jest to,że poszłam ze swoim wzorem, nie do końca zdecydowana i właśnie dzięki pomocy i wizjom wyszłam z pięknym cudeńkiem. Polecałam znajomym i również wyszli zadowoleni, wracając później po kolejne tatuaże. Mogę z czystym sumieniem polecić, będziesz zadowolony/a.
      • izka_124 Re: tatuaż 20.11.11, 14:30
        odpowiedź mojego przyjaciela(który posiada tatuaże i zna się trochę na tym) : czachawdym.pl/galeria.html#!prettyPhoto[gallery1]/0/ - tak wygląda ziemniak a nie twarz jak są ułożone oczy?
        czachawdym.pl/galeria.html#!prettyPhoto[gallery1]/13/ - to jest ładna praca ? grill, koła w ogóle wykonanie tego odbiega od tego że można nazwać to tatuażem. a syrenka na tarczy ma orła czy wrone z niemieckiej flagi ?
        wymieniam to które sami jesteście w stanie zauważyć! bo wymienianie innych rzeczy takich jak krzywe linie kontorów nic nie zmienia bo jesteście zafascynowani "tatuatorem". w sumie lepsze takie studio niż jakieś chałupnictwo w domowym zaciszu. Z tego co widziałem sterylizator stoi. Proponuje popatrzeć na strony ludzi z warszawy.. ja robiłem u szerego www.szerytattoo.pl/ dokładnie u Aldony i nie porównam jego prac do niej w jej galerii husar na koniu jest mój dla tych którym nie chce się szukać www.szerytattoo.pl/#!__szerytattoo/tattoo-aldona/albumphotos12=27
        pozdrawiam.
        • hunter_beta Re: tatuaż 20.11.11, 16:55
          izka_124 napisała:

> odpowiedź mojego przyjaciela(który posiada tatuaże i zna się trochę na tym) : czachawdym.pl/galeria.html#!prettyPhoto[gallery1]/0/ - tak wygląda ziemniak a nie twarz jak są ułożone oczy?
          co do twarzy to zwróć uwagę, że jest w załamaniu pleców i pod każdym kątem będzie wyglądała inaczej, plus ruch mięśni = coś nowego za kazdym razem,
          Ja jak próbowałam zrobic zdj mojemu tatuażowi, to gościu który robił mi fotki zamnkął się na 50 zdjęciach i powiedział, że na żywo i tak wygląda inaczej, bardziej żywo...
          > czachawdym.pl/galeria.html#!prettyPhoto[gallery1]/13/ - to jest ładna praca ? grill, koła w ogóle wykonanie tego odbiega od tego że można nazwać to tatuażem. a syrenka na tarczy ma orła czy wrone z niemieckiej flagi ?
          a skąd wiesz jaka była intencja osoby tatuowanej? bo może to symbolika?
          > wymieniam to które sami jesteście w stanie zauważyć! bo wymienianie innych rzeczy takich jak krzywe linie kontorów nic nie zmienia bo jesteście zafascynowani "tatuatorem". w sumie lepsze takie studio niż jakieś chałupnictwo w domowym zaciszu. Z tego co widziałem sterylizator stoi. Proponuje popatrzeć na strony ludzi z warszawy.. ja robiłem u szerego www.szerytattoo.pl/ dokładnie u Aldony i nie porównam jego prac do niej w jej galerii husar na koniu jest mój dla tych którym nie chce się szukać www.szerytattoo.pl/#!__szerytattoo/tattoo-aldona/albumphotos12=27
          > pozdrawiam.

P.S. Skoro masz tak dobrze zaznajomionych z tematem kumpli, to po co byłaś gdzie indziej pytać? Zdziarac sie zawsze można żyletka i tuszem z rozwalonego długopisu... albo zapałką.
          P.P.S. To w końcu robiłaś tam tatuaż, czy nie? Bo niedoczekałam sie odp.
          • hunter_beta Re: tatuaż 20.11.11, 17:40
            A przyglądając się słynnemu husarowi, to:
            Koń ma mało naturalny układ kończyn i zdają się za krótkie. Brak jednej ręki - kopia w rzeczywistości nie zakrywa uzbrojonej dłoni, bo zawsze wystaje wiele części, m.in. rękawice...
            Chcąc się czepiać, zastanówmy się, czy sami jesteśmy idealni.
            • moonstrom Re: tatuaż 20.11.11, 18:29
              Iza napisała, że najpierw "była" na konsultacji czyli -ona
              Teraz, że robił, widział czyli -on
              Trudno się połapać czemu zmienia płeć a to jest podejrzane. Swoją drogą ciężko sobie wyobrazić takie bezinteresowną troskę i o co w ogóle "come on". Skoro klienci są zadowoleni, studio dba o klimat, posiada odpowiednie zgody, płaci podatki.
              A jeden Iza che robić sobie gdzie indziej, zrobił
              Po co ciągnąć temat pokaż lepiej co Ty (Iza) robisz wykaż się czymś. Czy tylko siedzisz na necie i klepiesz oczerniające komentarze.
        • remis12345678 Re: tatuaż 21.11.11, 13:33
          ludzie !!!nie ma sensu prowadzić słownych przepychanek, ile ludzi tyle gustów i pomysłów ,koledze podobało się w szerytatto , a mi w czacha w dym i nie jestem fascynatką kuby ,tylko porostu podoba mi się to co mi zrobił ,jeśli ktoś chce zerknąć to w tej ''nie udanej''galerii czachy w dym brązowy skorpion na ramieniu i kwiatek na stopie jest mój i bardzo mi się podoba a opinia innych mnie nie interesuje. pozdrawiam '''''''''''''''' dobra rada dla tych co dopiero zaczynają sobie dziargać ''''''''idź sam(a), zobacz ,oceń i wybierz ''''''''''
          • k.k-k Re: tatuaż 21.11.11, 20:44
            jeszcze 1 b. głupie pytanie: czy bardzo boli? będzie to mój 1, ale chcę koniecznie - chyba syndrom wieku średniego
            • hunter_beta Re: tatuaż 21.11.11, 22:07
              Wiesz co? Szczerze, to i ja się pytałam czy boli ;)
              Ale powiem Ci, że to zależy, każdy inaczej odczuwa ból, mnie tam nie bolało, tylko takie dziwne uczucie przy cieniowaniu jest. I zależy w jakim miejscu się dziarasz ;) Gdzie będzie Twój tatoo? I co to? (jeśli oczywiście mogę wiedzieć ;))
              • moonstrom Re: tatuaż 22.11.11, 07:27
                Ból można zredukować środkiem znieczulającym w przypadku Wypełnień i cieniowania Jest to preparat dedykowany do znieczulania tatuażu redukuje również powstającą opuchliznę jak i tamuje krwawienie. Preparat w zależności od miejsca znieczula od 100 do 70 % co czyni zabieg prawie bezbolesnym.
                • k.k-k Re: tatuaż 22.11.11, 15:11
                  oko horusa w ostateczności ważka
                  miejsce najmniej widoczne dla innych (praca nie pozwala)
                  myślałam o dolnej partii brzucha - przy biodrze, bądź nad pośladkami
                  • hunter_beta Re: tatuaż 23.11.11, 10:50
                    ;) Wiesz co? Jeśli chodzi o ważkę to fajny pomysł w dole brzucha ;) Tylko, że mojej koleżance po ciąży się z ważki zrobiła "wacha" której już nikomu poza mężem nie pokaże... proponowałbym miejsce gdzie Ci się skóra najmiej rozciąga (plecy ;)), wtedy wiesz, ze nawet po jakims czasie to będzie normalnie wyglądało ;) Oczywiście wybór należy do Ciebie ;)
                    Tez musiałam tak robić, żeby nie było mojego widac w pracy, ale i tak chyba sobie jeszcze na ręce zrobię ;p
                    • k.k-k Re: tatuaż 24.11.11, 23:48
                      no mi się już "wacha" nie zrobi, bo mam 2 dzieci, 3 z przodu, no i w dodatku ja nie chcę nikomu pokazywać, to dla mnie
                      • hunter_beta Re: tatuaż 01.12.11, 22:03
                        No to spoko, śmiało się dziaraj ;)
                        pzdr ;)
            • remis12345678 Re: tatuaż 23.11.11, 09:31
              k.k-k napisała:

> jeszcze 1 b. głupie pytanie: czy bardzo boli? będzie to mój 1, ale chcę koniecz
              > nie - chyba syndrom wieku średniego
              Hey!!!! to wcale nie głupie pytanie ,ja jak robiłam na ramieniu skorpiona to trochę bolało, ale za to jak robiłam stopę to miałam ochotę pogryźć mojego tatuażystę,wszystko zależy jak już napisała moja przedmówczyni ,gdzie ,jaki próg wytrzymałości masz na ból ,jak duży ma być ,ja miałam ten luksus że Kuba cały czas ze mną rozmawiał i odwracał moją uwagę od tego co robił .pozdrawiam
              • czachawdym Re: tatuaż 14.03.12, 23:06
                Witam wszystkich
                Zapraszam na konsultacje zagadnień związanych na stronę
                www.czachawdym.pl
                oraz na
                www.facebook.com/CZACHAwDYM
                w studiu są dostępne preparaty znieczulające dedykowane do zabiegów tatuażu wiec może tak źle nie będzie
                pozdrawiam
                Kuba
                • k.wredna Re: tatuaż 14.05.12, 15:29
                  Dzięki Kuba za super tatuaż. Uratowałeś moje plecy.
                  • 50centpl Re: tatuaż 22.03.13, 14:14
                    Więc powiem tak. Byłam na "konsultacji" Facet najpierw przekładał dwa razy spotkanie bo coś mu zawsze wypadało. Kiedy się w końcu spotkaliśmy w tym niby klimatowym studiu to sama nie mogłam uwierzyć - co Wy za bzdury tu wypisujecie! W tym lokalu jest zimno, każdy chodzi w ubłoconych buciorach a na starej kanapie śpi jakiś nastolatek. W powietrzy czuć dziwne kadzidło zapewne by zabić prawdziwy zapach tego przybytku. Facet za wszelką cenę próbuje wyrwać zaliczkę żeby tylko klient do niego wrócił. Ps Nawet artysta pracujący z ludźmi powinien mieć czyste dłonie.
                    • tru-men Re: tatuaż 26.02.14, 15:06
                      Siemka, byłem ostatnio w studiu. Super nowe zrobione. Wchodzi się tym samym wejścien na 1 pietro. Chyba duża inwestycja bo wszystko lśni. Facet kontaktowy, od razu zakumał o co mi chodzi. Jestem umówiony na moja pierwszą dziarkę. Mega emocje. Dam znac po zrobieniu jak było.
                      • babeczka28 Re: tatuaż 04.06.14, 15:43
                        Robiłam ostatnio tatuaż w studiu Czacha w dym (na przeciwko pizzerii Avanti). Bardzo sterylnie, przeniesione do nowego pomieszczenia. Najważniejsze jednak, że tatuator doradził mi co dokładnie mam zrobić i nakierował na fajny styl, który do mnie pasuje. Jestem już po, nawet nie bolało. Polecam wszystkim
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka