sloggi 16.04.04, 08:48 Dzień dobry - zaznaczam, że zaglądałem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Dzień dobry 21.04.04, 08:44 sloggi napisał: Dzień dobry - zaznaczam, że zaglądałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 23.04.04, 11:47 Szykuje się słoneczny weekened - czas wyciągnąć rowerek i wybrać się na wiosenną przejażdzkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry. 27.05.04, 11:30 aaa dziekuje dziekuje i rowniez wszystkim zabkorowiczom (czyli zabkowianom internautom) zycze milego dnia. Moglo by byc troche cieplej bo kurna przy grillu by sie posiedzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 28.05.04, 08:07 Witam. Dzis piątek - weekendu początek. Jakie plany? Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 28.05.04, 08:59 sloggi napisał: > Witam. > Dzis piątek - weekendu początek. > Jakie plany? witam serdecznie w najmilszy dzien tygodnia. Trzeba kupic jakies prezenty na dzien dziecka, zapas browarku na grilla, przeczytac gazetke, posluchac muzyki, wyspac sie....ufff jakie to wszystko meczace ;) Rowniez milego weekendu zycze - byle wytrwac jeszcze nablizsze 9 godzin.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 28.05.04, 09:06 Masz jednego "dziecka"? Zazdroszczę grilla, ja pewnie porowerkuję sobie - o ile będzie na to pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 28.05.04, 10:33 sloggi napisał: > Masz jednego "dziecka"? > Zazdroszczę grilla, ja pewnie porowerkuję sobie - o ile będzie na to pogoda. no i jeszcze chrzesniaki i rodzenstwo chrzesniakow ;)ciezka jest dola chrzestnych hehe A ja jakos nie moge sie zmobilizowac do rowerkowania po Zabkach. Kiedys jezdzilem do Kampinosu albo Powsina (przy okazji mozna bylo w kosza pograc) a teraz jakos nie chce mi sie po robocie dupy ruszyc :( I brzuch przez to rosnie : ((( A gdzie jezdzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 28.05.04, 10:44 Ja mam tylko chrześnicę - ale za to "naj, naj" :) Jeżdzę różnie, ostatnio do piekarni w Markach po przepyszne pieczywo. Z brzuchem trzeba walczyć, bo później jest bardzo trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 28.05.04, 11:22 sloggi napisał: > Z brzuchem trzeba walczyć, bo później jest bardzo trudno. dlatego na silownie chodze, ale to wyjatkowo nudne zajecie...Od razu mi sie spac chce - ostatnio prawie nie zasnalem przy wyciskaniu sztangi na laweczce - obudzilem sie jak mi zaczela cisnac na klatke hehe. Nie ma to jak bardziej konkrent sporty. a swoja droga ladnie nam sie ozywilo to forum. Pani Magda, Agatka, Ty...od razu milej. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 28.05.04, 11:30 Uparłem się ożywiśc to forum. Gdzie chodzisz na siłownię? Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 28.05.04, 13:11 o tyle mam fajnie w robocie ze na miejscu :) Osobiscie wolalbym boisko do kosza albo siatki ale silownia w pracy to tez w sumie fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 28.05.04, 13:13 U nas wysilili się na karnety na basen, no to chodzę i usiłuję się nie utopić. Czy w Ząbkach jest basen? Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 28.05.04, 13:59 sloggi napisał: > U nas wysilili się na karnety na basen, no to chodzę i usiłuję się nie utopić. > Czy w Ząbkach jest basen? basen w Zabkach hehe...to tak jakbys powiedzial "polskie autostrady". Albo "mocna zlotowka". Jest sporo szamb i bardzo duzo kaluz, ale to chyba wszystko w temacie dolu wypelnionego plynem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 28.05.04, 14:12 Kiedys gdzieś cos brzęczało, myślałem, że się urealniło. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: Dzień dobry 28.05.04, 15:15 A ja bym poprosiła tu o jakąś stadninkę koni...:) Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 28.05.04, 15:18 magdalenha napisała: > A ja bym poprosiła tu o jakąś stadninkę koni...:) ale masz wymagania ! Pojecia nie mam. JEdyne jakie znam to na Sluzewcu, Ursynowie i u znajomych w Stoczku Łukowskim. W Ząbkach nie podejrzewam zeby jakas byla - ale za to jest sklep z rybkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 28.05.04, 15:27 W pobliżu są dwie stadniny, obie w Warszawie ul.św.Wincentego 92 (mam ją przed oknami) ul.Głębocka 95 Odpowiedz Link Zgłoś
agata.zubrzykk Re: Dzień dobry 28.05.04, 21:41 OOO! jak tu milo:-) kurcze, mam tyle czasu w domu Internet, a moj ukochany sie ze mnie smieje, ze dopiero odkrylam fora. Sciskam wszystkich, jednoczesnie informuje, ze jest jakis basen w Wolominie, ale nie podejrzewam, zeby byl konkurencja dla tych warszawskich. Rowerek dobra rzecz, przyznam sie ze wstydem ze moj w tym roku jeszcze nie zjechal z balkonu... Ale przed nami podobno supersloneczny weekend!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
londynka na marginesie do sloggiego :) 30.05.04, 19:35 Widzisz może z okna tablicę z telefonem do stajni na Wincentego? Byłabym wdzięczna za ich numer :) Bo ja go nigdy nie zdążam zapamiętać, jak tamtędy przejeżdżam. Potomstwo przejażdżek konnych się domaga, a przedszkole mamy w pobliżu, więc możebym się tam wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: na marginesie do sloggiego :) 31.05.04, 08:12 Dziś się dowiem to napiszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
londynka Re: na marginesie do sloggiego :) 06.06.04, 23:19 sloggi napisał: > Dziś się dowiem to napiszę :) Czekam z utęsknieniem na wieści :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: na marginesie do sloggiego :) 06.06.04, 23:55 Ośrodek Jeździecki BRÓDNO + hipoterapia. ul. Św. Wincentego 92, tel. 811 80 95. Odpowiedz Link Zgłoś
londynka Re: na marginesie do sloggiego :) 22.06.04, 23:17 Dziękuję bardzo:) Przepraszam, że dopiero teraz, ale nieoczekiwanie urlop mi wyskoczył :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: Dzień dobry 31.05.04, 08:56 Hej tez mieszkałam koło stadninki na Wincentego. W tym wysokim budynku wynajmowałam mieszkanie. Stadnina fajna ale jazdy raczej tylko w szkółce i jednak to kawałek od Ząbek. Odpowiedz Link Zgłoś
londynka Re: Dzień dobry 06.06.04, 23:18 magdalenha napisała: > Hej tez mieszkałam koło stadninki na Wincentego. W tym wysokim budynku > wynajmowałam mieszkanie. Stadnina fajna ale jazdy raczej tylko w szkółce i > jednak to kawałek od Ząbek. A nie wiesz jak tam jest z jazdą dla dzieci? Mam w domu zapaloną miłośniczkę koni lat 6, a to o krok od przedszkola. Nawet chyba ostatnio stamtąd właśnie były konie na jakieś przedszkolnej imprezie... Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: Dzień dobry 02.06.04, 12:58 W Ząbkach przy ul.Jana Pawła jest mini stadnina koni.Można tam wynająć konia na jazdę w terenie .telefon 7814943 Odpowiedz Link Zgłoś
londynka Re: Dzień dobry 30.05.04, 19:31 Ja tez tu zaglądam :) Dzień dobry z zawianej kurzem Powstańców... Ostatnio kumpel stwierdził, ze mu Sahara się przypomina,jak mu pył u mnie płuca wypełnia. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
londynka Re: Dzień dobry 06.06.04, 23:12 sloggi napisał: > Zaproś go po deszczu :P Po deszczu też nie dobrze ;) Pierwszy raz u mnie był nocą podczas ulewy, jak jeszcze ulicy nie było. W dodatku latarnie też były dopiero w fazie projektu... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 01.06.04, 08:18 Wstałem i jakoś dojechałem - od dziś nowe rozkłady, ledwo wsiadłem do busa. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 01.06.04, 08:49 a ja zjadlem sobie sniadanko na balkonie - nie ma to jak chwilka relaksu przy kanapce z serem przed pojsciem do roboty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 01.06.04, 08:52 Rano od pobudki do wyjścia z domu mam 25 minut, zatem jedną rzeczą przełykaną jest szklanka przegotowanej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 01.06.04, 09:49 ja sie w sumie mieszcze w jakichs 35 minut, ale sniadanko to podstawa, zeby zniesc oszolomow z ktorymi jest mi dane spedzic kolejne 10 godzin hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 02.06.04, 09:09 dzien dobry w srode. legia przegrala, jestem zly. i jeszcze tyle godzin pracy...bleee.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 02.06.04, 09:11 Kibice znów coś ponoć podemolowali :( Oby do 16-tej. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 02.06.04, 09:55 niestety wsrod 15 000 zawsze znajdzie sie kilkudziesieciu debili, ktorym chodzi tylko o awanture. Powinni miec dozywotni zakaz wstepu na wszystkie stadiony, ale u nas skonczy sie tylko nad zauwazeniem problemu i tyle. Chcialbym kurde konczyc o 16.00...najwczesniej udaje mi sie wyrwac z roboty o 17.30.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 02.06.04, 10:14 Którędy jeździsz do pracy? Na temat burd po meczach napisano już tyle, że nic nowatorskiego nie napiszemy. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 02.06.04, 13:24 agentcooper napisał: > smigam skrotem przez dzialeczki I Ząbkowską? Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: Dzień dobry 02.06.04, 13:01 sloggi napisał: > Którędy jeździsz do pracy? > Na temat burd po meczach napisano już tyle, że nic nowatorskiego nie napiszemy. Czy jest jakieś forum na GW gdzie ciebie nie ma? Zawodowo zajmujesz się pisaniem na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 03.06.04, 08:53 Dzień dobry - najchętniej poszedłbym dalej spać. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 03.06.04, 11:14 magdalenha napisała: > no co Ty w taką pogodę??? 8) Hamaczek, pledzik i jakiś ptaszek wyjący w oddali. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 03.06.04, 11:54 Dzien dobry MAgdo, dzien dobry Sloggi. Tez bym polezal w hamaczku, z browarkiem w rece i grillem z czyms dobrym niedaleczko... PRzy okazji mam pytank0 - ile Magda bierze ten pan ktory Ci malowal mieszkanie, bo chce sie umowic a nie mam pojecia jakie sa kwoty...Zainstalowalas sobie internet ? I jak wogole sie mieszka ??? @ Sloggi - jako bywalec wszystkich warszawskich forów kojarzysz moze developera Eko-bud ? Znalazlem calkiem fajna oferte na Zasciankowej w Powsinie i sie zastanawiam nad nia, moze cos kojarzysz na temat tej firmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper a moglem byc bogaty... 03.06.04, 16:21 te 20 baniek w lotto wygral ktos w kolekturze na ulicy Bonifacego gdzie mieszkalem przez 25 lat a rodzice wciaz mieszkaja ...i pomyslec ze przejezdzalem tamtedy wczoraj wracajac z partyjki squasha...ech, gdybym kupil ten los swiat dzis by wygladal inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: a moglem byc bogaty...ale nie jestem.... 03.06.04, 17:24 niby tak, ale nie jest to wyimaginowana kolektura w miescie/wsi X wojewodztwo Y, tylko na ulicy ktora znam jak wlasna kieszen....Ech..... ps. cos moze skojarzyles z tym Ekobudem ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: a moglem byc bogaty...ale nie jestem.... 06.06.04, 23:51 www.eko-bud.waw.pl To osiedle na Zaściankowej to straszna wioska, jesteś pewna, że ta lokalizacja Cie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: a moglem byc bogaty...ale nie jestem.... 07.06.04, 09:03 sloggi napisał: > www.eko-bud.waw.pl > > To osiedle na Zaściankowej to straszna wioska, jesteś pewna, że ta lokalizacja > Cie interesuje? JEsli juz to pewny a nie pewna :) W zasadzie to nie jestem ale lokalizacja mi sie podoba - neidaleko stamtad sie wychowywalem, 10 minut samochodem mieszkaja moi starzy, a ponadto jest tam fajnei - jak na wsi - obok Wisla, park w Wilanowie, Powsin, Kabaty a jednoczesnie dobry dojazd do centrum ( a jak w koncu polacza Wilanow z Ursynowem to i 5 minut do metra). Ale sie zastanawiam bo opinie jakie znalazlem o nich raczej nie sa zachecajace. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: a moglem byc bogaty...ale nie jestem.... 07.06.04, 09:09 Za te "pewna" przepraszam, chwilę wcześniej pisałem o stadninie dla naszej współforemki. Czemu chcesz rodzinę wywlec na taką wiochę? Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper przeprowadzka... 07.06.04, 10:57 poki co dziewczyne a nie rodzine hehe... I tak mieszkam na wiosce a tam przynajmniej troche ladniej i blizej do wszystkich znajomych ktorzy raczej mieszkaja na poludniu Wwy...W Zabkach wieczorami raczej nie ma gdzie wyjsc, a Wilanow to jednak Wilanow.... ps. szkoda ze nie dalem znac wczesniej - jako osoba interesujaca sie miastem mogl Cie zainteresowac wczorajszy film w CNN o Powstaniu Warszawskim. Obejrzalem z zainteresowaniem -naprawde dobrze zrobiony. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: przeprowadzka... 07.06.04, 11:18 Dostałem bardzo obszerną recenzję, zatem jestem nas bieżąco :) ps. jak po weekendzie? Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: przeprowadzka... 07.06.04, 13:23 glowna zaleta tego weekendu bylo to ze nastepny za 3 dni :))) A zamierzam zainagurowac letni sezon windurfingowy na Zatoce takze wszystko uklada sie w logiczna calosc ;) A jak u Ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 08.06.04, 08:39 Tradycyjnie, ja potrzebuję minimum 8 godzin - a w tygodniu to nie jest realne. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper troche optymizmu 08.06.04, 09:02 moi drodzy - do weekendu zostalo jeszcze jakies 32 godziny !!! JEst andzieja ;) @ Magda - umowilem sie na malowanko next week. Jakie farby kupilas ? Dulux ? Dobrze pomalowali ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: troche optymizmu 08.06.04, 09:05 Jakie 32!!!!! Ja jutro śpię do oporu, a jak się obudzę to napiszę Wam dzień dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: troche optymizmu 08.06.04, 09:20 sloggi napisał: > Jakie 32!!!!! > Ja jutro śpię do oporu, a jak się obudzę to napiszę Wam dzień dobry. o kurde...jakby powiedzial moj znajomy Lucky Bastardino !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: troche optymizmu 08.06.04, 09:24 No napisz, że mi zazdrościsz :P W planach mam sprzątanie, ale i tak pewnie pójdę na rower. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: troche optymizmu 08.06.04, 10:41 Ja kupiłam Tikkurile i szczerze polecam ich farby. Paleta jest gigantyczna (byłam w hurtowni). Ja kolor miałam już upatrzony (jaśniutki łosoś), bo u rodziców taki jest od 6 lat i farba spisuje się doskonale. Nie blaknie (to plus jak ktoś lubi np. obrazy ;)Po tych 6 latach jak trzeba było załatać dziurkę po gwoździu i zamalować to zero różnicy miedzi zamalowanym miejscem a resztą ściany. Hurtownia Tikkurili, firma Greborg, mieści się na ulicy Opłotek 40a, tel: 835 64 44, www.greborg.pl/, to kawałek ale na prawde warto jeśli chcesz mieć dobrą farbę i duży wybór. Do ścian najlepsza jest farba SiroMat właśnie Tikkurili. Co do malarzy to jestem zadowolona. Pomalowali ładnie i nawet w miarę posprzątali po sobie (zwinęli folie itp). Mam nadzieję że będziesz miał też pozytywne odczucia. Życzę powodzenia! Magda Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: troche optymizmu 08.06.04, 10:46 Sory żle wstawiłam link, to ma iść tak www.greborg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: troche optymizmu 08.06.04, 13:20 dzieki Magda :) To musze sie jeszcze zastanowic nad ta farba aczkolwiek nie bardzo chce mi sie tak daleko jechac...Jakies kwiatki na balkonie posadzilas ? Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper dobranoc... 08.06.04, 23:15 ...tym razem powiem zeby nie bylo wziac dzien dobry i dzien dobry....Niektorzy to maja zdaje sie jutro dobrze i moga sobie pospac, a niektorzy muszą do roboty kurka wodna.... btw - o ktorej Magda wstajesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: dobranoc... 09.06.04, 08:51 Kwiatków jeszcze nie posadziłam, bo wpierw kompletuje sprzęty wewnątrzlokalowe:) A wstaje o godzinie 6:20, kiedyś nie było jej u mnie na budziku, ale sytuacja mnie do tego zmusiła i jest. Cóż zrobić. Radio PIN pomaga mi się zwlec z łóżka, a tak by się jeszcze pospało smacznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: dobranoc... 09.06.04, 09:28 magdalenha napisała: > Kwiatków jeszcze nie posadziłam, bo wpierw kompletuje sprzęty wewnątrzlokalowe: > ) > A wstaje o godzinie 6:20, kiedyś nie było jej u mnie na budziku, ale sytuacja > mnie do tego zmusiła i jest. Cóż zrobić. Radio PIN pomaga mi się zwlec z łóżka, > > a tak by się jeszcze pospało smacznie.... o kurde - to niezly dramat....ja o tej godzinie mam jeszcze 75 minut snu przed sobą...A PINu tez sobie lubię słuchać - szcególnie w samochodzie. Taka miła plumkająca muzyka. Fajni tez sa w niedziele wieczorem Piekni 30stoletni. A nasz kolega sloggi pewno jeszcze spi.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: dobranoc... 09.06.04, 10:43 Da się przyzwyczaić. Mój znajomy, który jest lekarzem, powiedział że adaptacja organizmu do innych godzin wstawania trwa najdłużej 6 miesięcy. Ja tak wstaje do pracy od prawie półtora roku i nie narzekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
agata.zubrzykk Re: dobranoc... 11.06.04, 09:29 Kurcze, ja dwa razy w tyg. wstaje o 5,30, zeby zdazyc na angielski przed praca. I choc juz to trwa dwa lata, to ciagle dla mnie koszmar:-) Zapytaj sie swojego znajomego, czy jestem do leczenia?;-) Jak tam dlugi weekend??? Bo przede mna chyba tylko lozko - coraz bardziej boli mnie gardlo:-( Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: dobranoc... 11.06.04, 16:06 U mnie weekend suuuper. Siedze sobie w moim rodzinnym Sopocie z moimi kochanymi konikami. A co do gardła to mam taki sposób: 4 rutinoskorbiny na raz, aspiryne C (albo polopiryne), 50ml wódki najlepiej z sosem tabasco. Po 30 minutach bierzesz miód na łyżke i powoli liżesz (działa jak syropek). Na drugi dzień bedziesz zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: dobranoc... 11.06.04, 20:21 Przyłączam się do życzeń zdrowia. Siedzę na moim Zielonym Z. za okem drze się bażant, w kieliszku dobre winko - i wieczór mija :) Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
agata.zubrzykk Re: dobranoc... 11.06.04, 22:26 Dzieękuje:-) Szczęściarze z Was:-))). Niestety, nie mam wódki i tabasco, muszę wysłać męża do He-Mana:-). Ale on twierdzi, że taka kuracja raczej mnie zwali z nóg niż na nie postawi. Jednak jak tak będzie dalej z moim gardłem, to na pewno spróbuję. Sloggi, sprawdź proszę, dlaczego ten bażant tak się drze... Może jakiś sąsiad ma ochotę na pieczonego...?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: dobranoc... 11.06.04, 23:41 Hehe widzisz kuracja musi być zastosowana odpowiednio wcześnie, bo potem to już musisz odchorowac. A z nóg to cie nie zwali - no chyba że się rozsmakujesz;) Zdrówka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: środowe dzień dobry 09.06.04, 12:26 Wstałem o 9.40 - ale urlop nie może być bezczynny, zatem dopiero teraz witam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: środowe dzień dobry 09.06.04, 15:51 sloggi napisał: > Wstałem o 9.40 - ale urlop nie może być bezczynny, zatem dopiero teraz witam > wszystkich. a witamy, witamy...Jeszcze 1,5 godziny do dluuuugiego weekendu :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper i znowu w robocie :((( 14.06.04, 09:41 jak ja nie ciepie pracowac....W kazdym razie wszystkim mowie grzecznie dzien dobry...A taki byl mily dlugi weekendzik.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: i znowu w robocie :((( 14.06.04, 09:47 Zgadzam się z Tobą. Witam po tak długim weekendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: i znowu w robocie :((( 14.06.04, 11:44 Witojcie!!! Czy ktoś wie co to za akcja antyterrorystyczna byla wczoraj około 24 na osiedlu? 2 policyjne polonezy + tajniacka Fiesta? Nie wyspałam się przez nich Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: i znowu w robocie :((( 14.06.04, 13:31 ja nic nie wiem, bo spalem wykonczony 7 godzinnym powrotem z weekendu....Ale moze przyjechali po moj samochod ktory tradycyjnie zaparkowalem nie na swoim miejscu hehe... Tez bylem Magda w Twojej rodzinnej okolicy bo sobie smigalem na desce na Zatoce...Ech, ale bylo milo.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: Dzień dobry 15.06.04, 08:46 A dzień dobry, dzień dobry Dzisiaj stałam sobie na peronie w Ząbkach, patrze a przez pas zieleni przegalopowuje jakis strażnik leśny na pięknym kasztanie. Aaależ mi się milutko na serduszku zrobilo:) Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 15.06.04, 08:50 A ja dziś widząc pędzące ulicą Wincentego 145 pomyślałem ciepło o współforumowiczach z tego forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: Dzień dobry 15.06.04, 11:04 To nie strażnik tylko pan Janek u którego można wynająć konia na jazdy w terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
agata.zubrzykk Re: Dzień dobry 15.06.04, 20:08 oj, husky, za grosz nie masz romantyzmu;-) Dla mnie (opieram sie tylko na relacjach Madzi) pozostanie leśnym strażnikiem, nawet jeśli nim nie był. To zupełnie inaczej brzmi niż "Janek koniarz z Ząbek". A tak w ogóle - to jak można się z nim skontaktować? Czy to on mieszka pod lasem od strony Rembertowa? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: Dzień dobry 16.06.04, 08:53 A właśnie, że nie Pan Janek (kimkolwiek jest) tylko, jak się po południu dowiedziałam z tvp3 leśne służby porządkowe z powiatu wołomińskiego. Pilnują żeby ludzie nie wywalali śmieci do lasu. A co do Pana Janka to proszę o namiar, jazdy w teren mnie nader interesują:) Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: Dzień dobry 16.06.04, 13:31 magdalenha napisała: > A co do Pana Janka to proszę o namiar, tel.7814943 Pierwszy raz w życiu widzę w Ząbkach straż leśną na koniu.Najłatwiej znaleźć strażników za biurkiem w leśniczówce.W ubiegłym roku znalazłem stertę śmieci na ścieżce w lesie . Osoba która wywaliła je była na tyle głupia , że wywaliła też wiele listów i dokumentów ze swoim adresem. Policja wlepiła mandat chyba 500zł a do tego facet posprzątał teren.Co ciekawe ten człowiek mieszka przy samym lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: Dzień dobry 16.06.04, 15:36 Oj dzięki za namiar... czy ktos jeszcze reflektuje na konikowanie po lasach? A co do lesników na koniach to suuuper - wszędzie wlezą i ładnie wyglądają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agata.zubrzykk Re: Dzień dobry 16.06.04, 21:32 ja zawsze marzyłam, żeby wsiąść na konia... ale nigdy się nie odważyłam. Nawet w długi weekend majowy byliśmy z mężem w fajnym dworku pod Tykocinem, gdzie gospodarz codziennie uczył gości jeździć na konikach polskich i też się nie odważyłam. Wydaje mi się, że jestem tak niezgraba i albo spadnę z konia, albo złamię mu kręgosłup swoim ciężarem... A konie są takie piękne...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rawi_pozn Re: Dzień dobry 17.06.04, 14:07 Dzień Dobry ! dla osób mieszkających na ulicy Powstańców: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=97&w=13446276 Pozdrawiam Rawi Odpowiedz Link Zgłoś
dar.pan Re: Dzień dobry 16.02.05, 15:08 Dzien dobry. A gdzie to znikamy? P.S. Tez sobie bym gdzies zniknal na ferie... tylko gdzie... ehhhh ;) pozdrawiam D.P. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 21.06.04, 14:03 dzien dobry rowniez. Troche zarobiony ostatnio jestem takze mialem malu czasu na zagladanie... Madzia - dzieki za namiary nan panow malarzy - rzeczywiscie niezle sie sprawili :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: Dzień dobry 21.06.04, 16:05 Dzień Dobry No wlaśnie chciałam sie zapytać o stan scian;) To fajnie że fajnie, bo juz się martwilam... Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 21.06.04, 20:21 magdalenha napisała: > Dzień Dobry > No wlaśnie chciałam sie zapytać o stan scian;) To fajnie że fajnie, bo juz się > martwilam... > Pozdrawiam > M. Hello, fajnie fajnie - jeden pokoj na brzoskwiniowy, drugi na taki lemonkowy. Zalozylas sobie internet w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: Dzień dobry 22.06.04, 08:35 No to kolorki masz fajne. Internetu jeszcze nie mam ale juz za chwile. Dzisiaj dzwonie w tej sprawie (dostałam nr. telefonu od Orasoft). A jeśli mozna wiedzieć to ile miesięcznie biorą? Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 22.06.04, 09:23 po podwyzce VATu miesieczny abonament to niecale 70 pln przy niezlej szybkosci takze jest to jedna z lepszych ofert w Wwie i okolicach. Daj znac jaki dostaniesz adresik mailowy na serwerze orasoftu. Milego dnia zycze wszystkim Ząbkom :) Odpowiedz Link Zgłoś
agata.zubrzykk Re: Dzień dobry 22.06.04, 19:55 to chygba 74 zl, nie? czy mi sie cos pomyslilo i przeplacam?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
londynka Re: Dzień dobry 22.06.04, 23:19 U mnie też 74 - może i ja przepłacam? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 22.06.04, 23:24 macie oczywiscie racje :) siedemdziesiat pare. Co nie zmienia faktu ze to i tak niezla cena. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: Dzień dobry 23.06.04, 09:44 Czy ja wiem czy niezła cena? W UPC płacisz 70 a w aster city jakoś niedawno pakiet kablówka + internet kosztował 99 czy 110. Więc też jakoś supertanio to to nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
londynka Re: Dzień dobry 23.06.04, 19:58 Myślę, że cena powoli przestaje być konkurencyjna... A dzis widziałam ofertę na osiedlu znajomych (centrum W-wy). Abonamentmiesięczny dla uzytkowników indywidualnych 45 zł. Dla firm podwyższony o VAT oczywiście. Pozazdrościć :( Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 23.06.04, 08:41 i ja rowniez grzecznie mowie dzien dobry. ps. milo ze jest to forum bo to chyba jedyne na ktorym sie non stop nie kloce :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 23.06.04, 08:45 Taki spokojny facet i się kłóci? Chyba nie możliwe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 23.06.04, 09:46 poki co kloce sie na forum muzycznym (ale na 3 tematy naraz - muzyka, literatura, historia) i pilkarskim (Euro 2004) heh, wiec jeszcze nie jest tak zle bo moglo by byc wiecej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agata.zubrzykk Re: Dzień dobry 23.06.04, 19:10 bardzo tanio nie, ale jakosc lacza jest calkiem niezla; to znaczy to be honest - ja sie nie znam, ale moj maz tak mowi, a ja powtarzam:-) i sie z nim zgadzam, bo w pracy mam lacze co najmniej 2x wolniejsze; no i orasoft statnio raczej niezawodny (wczesniej to roznie z tym bywalo) mam nadzieje, ze wkrotce tez mi jakis urlop "wypadnie"-), wiesz Madzia - zaluje, ze nie sprobowalam Twojej kuracji - zxapadlam na takie zapalenie spojowek, ze jeszcze teraz zle widze:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: Dzień dobry 24.06.04, 08:59 Ojj biedactwo, to pewnie teraz leżysz z rumiankiem na oczach? A a propos nocnej burzy to była faktycznie imponująca! Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 24.06.04, 09:02 byla zajebista burza ok. 3 w nocy. U Ciebie nie padalo ???? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 24.06.04, 11:13 agentcooper napisał: > byla zajebista burza ok. 3 w nocy. U Ciebie nie padalo ???? Lało jak z cebra, ale u mnie ulice są wyasfaltowane - w Las Ząbkas nie wszystkie. Przejazd wieloma ulicami po takiej burzy może się udać tylko amfibiom. Odpowiedz Link Zgłoś
agata.zubrzykk Re: Dzień dobry 25.06.04, 22:07 Zamiast rumianku mam dwa antybiotyki "dooczne" i plamki na rogowce, ktore mi nie schodza i pewnie bede musiala wziac sterydy. Ciekawa jestem, czy bede dzieki temu wygladac jak packer:-) Burza byla extra, a moj maz nawet nie podniosl powieki przy tych grzmotach. Dopiero jak przewrocilam z lomotem taboret stjacy przy lozku (informacjia dla sasiada z dolu: przypadkiem), stanal jak wryty i zrobil wielkie oczy, az pojasnialo od jego bialek w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: Dzień dobry 28.06.04, 08:56 Agatko Nie wiem czy już kiedyś "brałaś" sterydy (patrz pasuje do forum "kulturystyka"), ale ja Ci szczerze odradzam... no chyba że to ostateczność. W każdym razie straszne paskudztwo... Może skonsultuj się z innym lekarzem zanim po nie sięgniesz. Życzę zdrówka i miłego dnia wszystkim M. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 28.06.04, 09:36 Gdybym ufał jednemu lekarzowi, dziś chodziłbym na dializę. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: Dzień dobry 28.06.04, 16:13 A ja leczyłam zwyrodnienia w kregoslupie (treningi) i zamiast fizykoterapii pani doktor przepisała mi tabletki, których skutkiem ubocznym mogło być uszkodzenie szpiku kostnego:), zapisała mi tez inne tabletki osłonowo - na żołądek. Na szczescie w pore sie skonsultowalam... Odpowiedz Link Zgłoś
agata.zubrzykk Re: Dzień dobry 28.06.04, 19:44 Też już się nauczyłam nie ufac lekarzom:-) i jak dzisiaj mi powiedziala (inna) okulistka, nie mam zadnych plamek, a zaburzenie widzenia wynikaja z czego innego. Moj tesc jest juz po szescdziesiatce i ostatnio wykryto mu zwyrodnienia gdzies w kregach szyjnych. Myslisz, ze powinien poszukac jakiejs fizykoterapii? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 29.06.04, 08:24 Uzyskać przede wszystkim opinię dwóch lekarzy, temu drugiemu nie mówić - co rzekł pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: Dzień dobry 29.06.04, 08:57 Dzień dobry Co do zwyrodnień w odcinku szyjnym to przede wszystkim lekarz i rendgen. Widzisz w tym odcinku w jednym z kręów są otwory przez które przebiegają żyła i tentnica. Bardzo często własnie ten odcinek ulega zwyrodnieniom i otwory się lekko zacieśniają co powoduje zaburzenia krążenia a w następstwie np. migreny. Ja bym znalazła dobrego lekarza (reumatolog?), który powie co i jak, oraz zapisze odpowiednie zabiegi fizykoterapeutyczne. Bardzo polecam także zakup poduszki anatomicznej. Bardzo często bóle odcinka szyjnego są wynikiem złego ułożenia kręgosłupa podczas snu. Ja akurat zwyrodnienia mam w odcinku lędźwiowym i po dwutygodniowej fizykoterapii bylo duuużo lepiej. Dobrze ze sobie tych sterydów nie zaaplikowałaś. To dziwne ale teraz lekarze nawet na grypkę walą ci antywiotyki, a co tam. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 29.06.04, 14:41 o dzien dobry. Ciekawe informacje, bo od kilku dni wszystkie kosci mnie bola. Zastanawialem sie czy to objaw starosci czy moze wplyw wilgoci od plywania na desce...zapisze sie chyba do takiego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: Dzień dobry 30.06.04, 10:30 magdalenha napisała: > > Ja akurat zwyrodnienia mam w odcinku lędźwiowym i po dwutygodniowej > fizykoterapii bylo duuużo lepiej. > > M Ja mam lekarza który leczy tego typu przypadki. Jest bardzo skuteczny. Stawia na nogi ciężkie przypadki. Ból ustępuje już po pierwszej wizycie. Jest tylko mały problem . Gabinet ma aż za Wrocławiem. :( Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: Dzień dobry 30.06.04, 11:48 Wiesz od jakiegoś czasu jest nieźle, ale możliwe że w bliższej lub dalszej przyszłości wybiorę się nawet za Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 30.06.04, 12:39 magdalenha napisała: > Wiesz od jakiegoś czasu jest nieźle, ale możliwe że w bliższej lub dalszej > przyszłości wybiorę się nawet za Wrocław. Tylko nie myśl o nim jako o lekarzy pierwszego kontaktu :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 30.06.04, 20:23 husky_ napisał: > Ja mam lekarza który leczy tego typu przypadki. Jest bardzo skuteczny. Stawia > na nogi ciężkie przypadki. Ból ustępuje już po pierwszej wizycie. Jest tylko > mały problem . Gabinet ma aż za Wrocławiem. :( spoko, za Wrocławiem jest zajebista autostrada...jak ostatnio wracałem z nart i wjechalem na nią nieco juz przymulony po 15 godzinach jazdy od razu otrzezwiałem - jazda nią lepiej rozbudza niz kratka red bulla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 01.07.04, 09:32 magdalenha napisała: > Witam w czwartek I ja również witam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenha Re: Dzień dobry 02.07.04, 08:32 Dzień dobry Fajną burze mieliśmy wieczorem... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 02.07.04, 08:37 Wybrałem się na rower, patrzę na zachód a tam jeden wielki ogień na niebie. Ledow zdążyłem do domu wrócić jak lunęło. Witam piątkowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 02.07.04, 09:10 rowniez witam piatkowo. ps1. ale sie wnerwilem ze Czesi przegrali ps2. polecam Shreka 2- chyba lepszy niz jedynka. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 02.07.04, 09:11 Czemu martwisz się Czechami? Na Shreka się wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 02.07.04, 12:19 bo grali najlepszy futbol na mistrzostwach a ta szmaciarska grecka druzyna gra antyfutbol....bronia sie caly mecz,wyprowadzaja 2-2 kontry i tyle. Tak strzelili bramke Hiszpani, Francji i teraz Czechom....Final mogl by ladnym widowiskiem, a tak, znow bedzie dzieki Grekom slabym meczem.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 02.07.04, 13:03 Mamęcja mówi, że woli Greków bez koszulek pod koniec meczu :P Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 05.07.04, 08:38 Witam w poniedziałek, weekend się skończył zatem powinno być słonecznie. Fatalna aura jak na lipiec. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 05.07.04, 08:49 rowniez witam. rzeczywiscie pogoda jest fatalna - leto zimne, zima ciepla - fuj....co prawda teraz to mi rybka bo mnie przez tydzien tu nie bedzie. mam nadzieje ze na weekend bedzie OK bo na Zatoke chce pojechac. ps. znow wodke przegralem - co mecz to obstawialem porazke Grekow a tu taka historia :((( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 05.07.04, 08:56 Ubrałem dziś jasny garniak, bo chcę wystraszyć chmury. Weekend spędziłem na rowerku, w sobotę wycieczka po Falenicy, Józefowie i Otwocku, wczoraj po Legionowie. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 05.07.04, 09:08 sloggi napisał: > Ubrałem dziś jasny garniak, bo chcę wystraszyć chmury. > Weekend spędziłem na rowerku, w sobotę wycieczka po Falenicy, Józefowie > i Otwocku, wczoraj po Legionowie. mozna sie kiedys zgadac po robocie na rowerek Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 05.07.04, 11:38 agentcooper napisał: > > mozna sie kiedys zgadac po robocie na rowerek Świetny pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Dzień dobry 05.07.04, 15:19 dam znac jak bede w Wwie bo teraz kilka dni mnie nei bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzień dobry 05.07.04, 15:48 agentcooper napisał: > dam znac jak bede w Wwie bo teraz kilka dni mnie nei bedzie. No właśnie czytałem - ale Ci zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś