Dodaj do ulubionych

Do OBSERWATORA i nie tylko

02.12.04, 14:05
Bardzo mnie ucieszyło OBSERWATORZE, że Ty jeden zwróciłeś uwagę na to co
napisałam o słuchających, widzących i myślących inaczej. Myślałam, ze zwróci
na to uwagę Plebs, ale On chyba zbytnio wierzy w potęgę słowa pisanego. I
pewnie ma rację, ale w odniesieniu do tzw. makro-regionu”. A my w Sulejówku
żyjemy mikro-regionie. Słowo pisane, owszem jest ważne, ale tu działa potęga
słowa mówionego. Prosto to sprawdzić np. 1. piszemy artykuł (zakładamy, że
jest świetny), 2. Wypuszczamy w eter chwytliwą plotkę (niech będzie to
ciekawa prawda). W niedługim czasie sprawdzamy, o czym mówi ulica. Założę
się, że o artykule NIK nie pamięta. Nie bez kozery pisałam o lokalnych
gabinetach zabiegowych usytuowanych w okręgach wyborczych. To żart
oczywiście, ale żebyśmy po referendum, albo gorzej po następnych wyborach
nie obudzili się z ręką w nocniku! A gwiazda naszego forum ma ogromną szansę
na replay w następnej kadencji. „Gwiazda” swój blask może roztoczyć jeszcze
na swoich wielbicieli. Uważajmy na to by jak kometa na swoim warkoczu nie
wniosła do następnej rady swoich wspomagaczy. Gwiazdę, ktoś na Forum,
słusznie nazwał Myśliwczykiem Skutecznym. Dlatego nie lekceważmy tego faktu,
bo samą kpiną nie wiele zrobimy!

I na koniec na potwierdzenie moich przemyśleń.
Na jedną z sesji rady miasta zaprosiłam swojego sąsiada. Sąsiad uległ sile
perswazji i poszedł ze mną. Po sesji, krótka rozmowa (na dłuższą nie miałam
siły i cierpliwości), bo widzieliśmy i słyszeliśmy to samo, wnioski zupełnie
inne! Dlaczego tak się dzieje? Bo o tym kto jest „cacy”, a kto „be”, już od
dawna ćwierkają wróbelki (dokarmiane przez siostry miłosierdzia z kręgu Radia
Maryja).
Na koniec pocieszająca wiadomość. Na następną sesję poszłam już w gronie
innych ludzi – spostrzeżenia prawidłowe.
Dlatego OBSERWATORZE, i INNI UŻYTKOWNICY FORUM jeżeli macie skuteczne
propozycje walki z ciemnogrodem, podzielcie się ze mną uwagami. Może
wspólnie uda się wymyślić coś skutecznego.
Pozdrawiam Wszystkich Prawidłowych – Obserwatorka.

PS. A co do Nicka OBSERWATORZE, wybrałam go zanim trafiłam na Wasze Forum.
Może z czasem zmienię bo jest trochę zadługi.
Obserwuj wątek
    • obserwator.2236 Re: Do OBSERWATORA i nie tylko 03.12.04, 14:21
      To bardzo miłe Obserwatorko, że spostrzegasz mnie nieco inaczej niż pozostali
      użytkownicy forum.I ogromnie cieszę się, że masz podobne zdanie
      dotyczące "Ciemnogrodu". Jak na razie nie mam żadnych pomysłów na zmiany, ale
      mam nadzieję, że wspólnie znajdziemy rozwiązanie. Co do nicku, to żartowałem,
      nie przeszkadza mi aż tak bardzo. W końcu miło jest mieć bratnią duszę a raczej
      bliźniaczą. Pozdrawiam Cię OBSERWATORKO.
      • obserwator.2236 Re: Do OBSERWATORA i nie tylko 05.12.04, 08:38
        Witaj Obserwatorko. Mijamy się na forum, a szkoda. Ale myślę, że wkrótce
        pojawisz się. Ogromnie jestem ciekawy czy uczestniczyłaś w ostatniej sesji.
        Była naprawdę ciekawa. Ta zawiść i złośliwość w repertuarze "wykształconej"
        Borowskiej była istnym cudem. No i jej współtowarzysze...Trzeba przyznać, że
        pokazali "klasę" w pełnej krasie..
        • krzysztofplebs Re: Do OBSERWATORA i nie tylko 05.12.04, 14:13
          Szczególnie tradycyjnie Dąbrowski z drugiej odsłonie sesji w Urzędzie Miasta i
          te jego "przeprosiny". Cieszę się, że do grona myślących dołączyła na Forum
          OBSERWATORKA. Im więcej ludzi rozsądnych, tym żywot "ciemnogrodu" krótszy!
          • obserwator.2236 Re: Do OBSERWATORA i nie tylko 05.12.04, 15:05
            Przykro mi, że nie mogłem uczestniczyć w drugiej części tego teatralnego
            spektaklu. Wyobrażam sobie, ile straciłem. To przeprosiny też były? I Zenuś tak
            się wysilił? To nie podobne do niego...Chyba coś ci się pomajtało....
            • krzysztofplebs Re: Niestety Zenuś ciągle jeszcze jest! 05.12.04, 19:52
              Musiał ( taki był wyrok sądu, którego odpis wręczył swojemu
              dobroczyńcy "Rosołowi")więc przeprosił z szybkością rkm-u, a przy okazji zaczął
              obrażać kolejnych pracowników urzędu ( wszystkich, którzy podpisali petycję p-
              ko niemu). Ale mają już drogę przetartą, szkoda tylko że nie w procesie karnym,
              bo by Zenusia już w radzie nareszcie nie było!!!
              • obserwator.2236 Re: Niestety Zenuś ciągle jeszcze jest! 05.12.04, 21:45
                Ale jaja...
                • nikita121 Re: Eunuchowaty! 05.12.04, 23:02
                  Zenuś nie wygląda na to żeby je w ogóle posiadał. To typ eunucha...
                  • obserwator.2236 Re: Eunuchowaty! 06.12.04, 07:36
                    nikita121 napisała:

> Zenuś nie wygląda na to żeby je w ogóle posiadał. To typ eunucha...

Chyba w Nilu się nie kąpał...
                    • szepiet.07 Re: Eunuchowaty! 06.12.04, 08:44
                      Ale wzrok ma dziki, jakby mu właśnie przed chwilą coś wycięto... No i ten
                      głosik płaczliwy...
    • obserwatorka15 Re: WZWzC 06.12.04, 19:53
      Czyli Wirtualny Związek Walki z Ciemnogrodem, albo kształtowanie opinii
      lokalnej albo...

Bardzo się cieszę, że spotkaliśmy się w tym miejscu. Przepraszam Obserwatora,
      że dłuższą chwilę czekał na mój odzew. Zaglądałam na Forum, ale nie miałam
      czasu na pisanie. Skoncentrowałam się na działaniu. Mam nadzieję, albo inaczej
      na dzień dzisiejszy 99% pewności, że bedą skutki. Na razie tylko tyle więcej
      nie mogę ujawnić. Ktoś mądry powiedział, że kamyczek może poruszyć lawinę. Mam
      nadzieję, że tak się w niedługim czasie stanie.

Do Pana Krzysztofa. Drogi Plebsie, napisałeś, że nie wystarczy czekać, trzeba
      działać. Wierz mi nie należę do osób tylko czekających. Przez kilka ostatnich
      dni myślałam, że jesteś tak zajęty ostrzeniem pióra lub klawiatury, że nie
      wpadniesz tutaj. Ale Ty naprawdę już nie musisz niczego ostrzyć.

Moje działania biegną wielotorowo. Jeden tor to próba walki z ciemnogrodem. Mam
      klika pomysłów. Jeden z nich to wykorzystanie do tej walki tegoż właśnie
      ciemnogrodu i użycie jednej z metod jego działania. Wam chyba już więcej nie
      muszę zdradzać, może tylko tyle, ze to dosyć długi proces. Powiedzcie, czy to
      właściwa droga, bo może się mylę?
      Pozdrawiam Obserwatorka.

Do Obserwatora. Byłam przez krótką chwilę na ostatniej sesji. O popisie
      kompetencji naszej gęsi tylko słyszałam. Mam nadzieję, że uda mi się być na
      następnej sesji. Poznacie mnie po taczkach.
      • obserwator.2236 Re: WZWzC 06.12.04, 21:13
        Witaj Obserwatorko. Ja oczywiście rozumiem, co masz na myśli. Pozostali z
        pewnością domyślą się. Co do tej 99% pewności, miałbym pewne "ale". Jednak czas
        pokaże swoje. Mam nadzieję, że RAZEM odniesiemy zwycięstwo. I nie musisz
        zdradzać metod działania. To co napisałaś zupełnie mi wystarcza. Pozdrawiam Cię
        bardzo serdecznie.
        • obserwator.2236 Re: WZWzC 06.12.04, 21:18
          obserwator.2236 napisała:

> Witaj Obserwatorko. Ja oczywiście rozumiem, co masz na myśli. Pozostali z
          > pewnością domyślą się. Co do tej 99% pewności, miałbym pewne "ale". Jednak
          czas
          >
          > pokaże swoje. Mam nadzieję, że RAZEM odniesiemy zwycięstwo. I nie musisz
          > zdradzać metod działania. To co napisałaś zupełnie mi wystarcza. Pozdrawiam
          Cię
          >
          > bardzo serdecznie.
          PS.I myślę Obserwatorko, że spotkaliśmy się nie tylko w "tym miejscu". A swoją
          drogą cieszę się, że w ogóle spotkaliśmy się...
          • obserwator.2236 Re: WZWzC 06.12.04, 22:31
            Czy reszta też zadowolona jest z przybycia Obserwatorki? No co tak cicho? Gdzie
            jesteś wrzeszcząca Nikito?
            • nikita121 Re: WZWzC 06.12.04, 23:48
              I ja i ja i ja!!! Jak to gdzie jestem? Z Wami oczywiście!
      • krzysztofplebs Re: WZWzC 06.12.04, 23:47
        Z niecierpliwością oczekuję!
        • szepiet.07 Re: WZWzC 07.12.04, 05:50
          Ja też!
    • obserwatorka15 Re: WZWzC 07.12.04, 19:38
      Bardzo się cieszę, że przyjęliście mnie do grona ludzi myślących. Bo
      ja "biedna" do niedawna myślałam (tj. za nim trafiłam na Forum Sulejówka), że
      monopol na myślenie w Sulejówku ma tylko Myślińska. To co my w różnych
      szkółkach zdobywaliśmy z mozołem, jej bez wiekszego trudu było dane.
      Wystarczyło tylko wyjść za mąż za człowieka myślącego (szkoda, że tylko z
      nawiska)
      A co ostatnio zostało przez myślicielkę wymyślone, już wkrótce.
      • obserwator.2236 Re: Nareszcie! 07.12.04, 19:53
        Cieszę się OBSERWATORKO, że odezwałaś się. A jeszcze bardziej, że
        grono "myślących inaczej" dzięki Tobie powiększyło się. Zgadzam się ze
        wszystkim co piszesz, bez najmniejszego cienia wątpliwości. Jednym słowem:
        jesteś wspaniała! Mogłabyś zaglądać tu częściej...Polecam tez forum Wesoła.
        Pozdrawiam Cię...jak zwykle bardzo gorąco i serdecznie!
        • nikita121 Re: Nareszcie! 09.12.04, 00:29

> Cieszę się OBSERWATORKO, że odezwałaś się. A jeszcze bardziej, że
          > grono "myślących inaczej" dzięki Tobie powiększyło się. Zgadzam się ze
          > wszystkim co piszesz, bez najmniejszego cienia wątpliwości. Jednym słowem:
          > jesteś wspaniała! Mogłabyś zaglądać tu częściej...Polecam tez forum Wesoła.
          > Pozdrawiam Cię...jak zwykle bardzo gorąco i serdecznie!
          Na Forum Wesoła często ingeruje niezgodnie z regulaminem Karp - moderator, ale
          jest także szansa zabierania głosu na Forum Warszawa - tam o Sulejówku sporo,
          tylko szybciej trzeba przebierać paluszkami niż np. na tym forum...
          • karp Re: Nareszcie! 16.12.04, 12:37
            > Na Forum Wesoła często ingeruje niezgodnie z regulaminem Karp - moderator,
            ale
            > jest także szansa zabierania głosu na Forum Warszawa - tam o Sulejówku sporo,
            > tylko szybciej trzeba przebierać paluszkami niż np. na tym forum...

Dziwisz się ? Wy walczycie sobie ze swoim ciemnogrodem, inni walczą ze zwykłym
            chamstwem.
            • krzysztofplebs Re: Nareszcie! 16.12.04, 23:28
              karp napisał:

> > Na Forum Wesoła często ingeruje niezgodnie z regulaminem Karp - moderator
              > ,
              > ale
              > > jest także szansa zabierania głosu na Forum Warszawa - tam o Sulejówku sp
              > oro,
              > > tylko szybciej trzeba przebierać paluszkami niż np. na tym forum...
              >
              > Dziwisz się ? Wy walczycie sobie ze swoim ciemnogrodem, inni walczą ze
              zwykłym
              >
              > chamstwem.
              Jak zwykle karp piszesz o sobie, chamioku!
    • obserwatorka15 Re: Do OBSERWATORA i nie tylko 08.12.04, 16:26
      Dobrze, że nie widzisz Obserwatorze, jak się czerwienię. Tyle ciepłych słów
      tylko za trafne wnioski. Ostatnio za to samo jeden kuzyn-kretyn chciał mnie
      wypisać z rodziny! Skrytykował mnie za brak sympatii, do osób, w których
      ulokował swoje uczucia polityczne. Ale ja niestety (dla niego), nie obdarzam
      sympatią na siłę.
      Ale już oczami wyobraźni widzę Obserwatorze, co by było gdybym przypadkiem
      ośmieliła się mieć inne zdanie niż TY w jakiejkolwiek kwestii? Widziałam jak,
      gdzieś na Forum oberwało się Nikicie. Iza co? Prawie za nic.
      Rzadko się pojawiam, bo obecnie dużo czasu zabiera praca nad tym, aby o pewnych
      osobach i faktach było głośno nie tylko na Forum.
      • obserwator.2236 Re: Do OBSERWATORA i nie tylko 08.12.04, 20:50
        Bardzo lubię kobiece rumieńce Obserwatorko. Gdybyś miała nawet odmienne zdanie
        niż ja, a nie byłabyś wulgarna (jakco niektórzy forumowicze) z pewnością
        uszanowałbym je. Wcale nie neguję tego, że ktoś ma inne poglądy, ale powinien
        wyrażać je w sposób nieobraźliwy dla pozstałych. Odnośnie Nikity, to oberwała
        nieraz ode mnie, bo chwilami zachwuje się jak smarkula. Zresztą, czasami lubię
        się z nią podroczyć i jak zauważyłaś raczej lubimy się i wybaczamy sobie
        przykre docinki. Pozdrawiam i cieszę się, że jesteś z nami.
      • nikita121 Re: Do OBSERWATORA i nie tylko 09.12.04, 00:32
        obserwatorka15 napisała:

> Dobrze, że nie widzisz Obserwatorze, jak się czerwienię. Tyle ciepłych słów
        > tylko za trafne wnioski. Ostatnio za to samo jeden kuzyn-kretyn chciał mnie
        > wypisać z rodziny! Skrytykował mnie za brak sympatii, do osób, w których
        > ulokował swoje uczucia polityczne. Ale ja niestety (dla niego), nie obdarzam
        > sympatią na siłę.
        > Ale już oczami wyobraźni widzę Obserwatorze, co by było gdybym przypadkiem
        > ośmieliła się mieć inne zdanie niż TY w jakiejkolwiek kwestii? Widziałam jak,
        > gdzieś na Forum oberwało się Nikicie. Iza co? Prawie za nic.
        > Rzadko się pojawiam, bo obecnie dużo czasu zabiera praca nad tym, aby o
        pewnych
        >
        > osobach i faktach było głośno nie tylko na Forum.
        > Trzymam za Ciebie kciuki Kobitko ( nie tylko przez solidarność płci), żeby
        Ci się udało to, co zamierzasz. A to, że Obserwator czasem wybucha i mi
        dokładna. Wybaczam mu, podobnie jak często niecenzuralne wypowiedzi Plebsowi.
        Po prostu są dobrzy w tym , co robią!
        • szepiet.07 Re: Do OBSERWATORA i nie tylko 09.12.04, 00:57
          A Nikita też ma swoje mocne punkty, tylko czasem taka roztargniona...
    • obserwatorka15 Re: Do OBSERWATORA i nie tylko 09.12.04, 17:10
      Dzięki Nikito za wsparcie i babską solidarność.
      Wiem Obserwatorze, że lubisz Nikitę, (się czyta) bo to bardzo sympatyczna
      osóbka.
      Ja polubiłam Was wszytkich: Nikitę, Szepieta, Obserwatora, Erasera i Plebsa
      oczywiście. Za co nie muszę pisać - wszyscy znacie swoje mocne strony.
      Ale najbardziej poznałam Obserwatora.I pod wieloma jego wypowiedziami mogłabym
      się podpisać - może wykreśliłabym tylko kilka słówek (bo kobiecie nie wypada).
      Więc Obserwatorze na razie nie będzie polemiki, z powodu różnicy zdań.A z pod
      zjadliwych (czasami)wypowiedzi widać otwarty umysł i dobre serce.
      Pozdrawiam wszystkich Obserwatorka.
      • krzysztofplebs Re: Do OBSERWATORA i nie tylko 10.12.04, 05:48
        Dzięki za ciepłe słowa, działaj dalej w tym kierunku Obserwatorko. Im nas
        więcej tym "ciemnogród" w większym niebezpieczeństwie.
        • nikita121 Re: Do OBSERWATORA i nie tylko 14.12.04, 02:11
          Ale się jeszcze niestety trzyma!
          • obserwatorka15 Re: Do OBSERWATORA i nie tylko 15.12.04, 20:38
            nikita121 napisała:

> Ale się jeszcze niestety trzyma!
            Ale coraz słabiej Nikito! Pracuję na tym.
            • krzysztofplebs Re: Do OBSERWATORA i nie tylko 15.12.04, 23:21
              Pracuj Obserwatorko15 bo jesteś bardzo aktywna i dużo wiesz, a takich teraz
              potrzeba. No, a poza tym masz kobiecą intuicję. A to bardzo ważne.
              • nikita121 Re: Do OBSERWATORA i nie tylko 16.12.04, 21:41
                krzysztofplebs napisał:

> Pracuj Obserwatorko15 bo jesteś bardzo aktywna i dużo wiesz, a takich teraz
                > potrzeba. No, a poza tym masz kobiecą intuicję. A to bardzo ważne.

Ja tez mam kobiecą intuicję Plebs! Nie zauważyłeś tego? Więc nie chwal dnia
                przed zachodem słońca...
    • obserwatorka15 Re: Do OBSERWATORA i nie tylko 16.12.04, 11:30
      Kobieca intuicja, jest dla mnie bardzo ważna. Dzięki niej, zawsze trafafiam tam
      gdzie powinnam trafić.
    • obserwatorka15 Re: Tylko do OBSERWATORA! 16.12.04, 11:37
      Czy Ty Obserwatorze wybierasz sie na sesję 29 grudnia? Jeżeli sesja się
      przedłuży, to Sylwestra mamy z głowy. Będą liczne atrakcje fajerwerki,
      strzelanie z korków od szampana. Ty ponoć nigdy nie pudłujesz, a i ja celnie
      strzelam! Może wspólnie uda nam się ustrzelić jakąś gęś lub kuropatwę, albo
      jakiejś żmiji odstrzelić kubki jadowe? I co ty na to?
      • nikita121 Re: Do obserwatorki 16.12.04, 21:51
        Widzę Obserwatorko, że Obserwator chyba najbardziej przypadł ci do gustu.
        Powinien być na tej sesji, ale ostatnio gdzies się szwęda i rzadko odwiedza
        nawet forum. Dzisiaj chyba też gdzieś "zabalował". Może strzela z korków od
        szampana? To do niego bardzo podobne, bo wydaje mi się, że jest "rozrywkowym"
        facetem...Czuję to! Z tymi jego celnymi strzałami też różnie bywa. Trafia w
        setkę najlepiej, kiedy się dobrze "nawali". Ale wspólnie możecietworzyć niezły
        duet w ustrzeleniu jakiegoś jadowitego stworzonka. Moja babska intuicja też
        bywa niezawodna. Pozdrawiam Cię. Obserwatora też.
        • obserwator.2236 Re: Do obserwatorki 16.12.04, 22:08
          nikita121 napisała:

> Widzę Obserwatorko, że Obserwator chyba najbardziej przypadł ci do gustu.
          > Powinien być na tej sesji, ale ostatnio gdzies się szwęda i rzadko odwiedza
          > nawet forum. Dzisiaj chyba też gdzieś "zabalował". Może strzela z korków od
          > szampana? To do niego bardzo podobne, bo wydaje mi się, że jest "rozrywkowym"
          > facetem...Czuję to! Z tymi jego celnymi strzałami też różnie bywa. Trafia w
          > setkę najlepiej, kiedy się dobrze "nawali". Ale wspólnie możecietworzyć
          niezły
          > duet w ustrzeleniu jakiegoś jadowitego stworzonka. Moja babska intuicja też
          > bywa niezawodna. Pozdrawiam Cię. Obserwatora też.

Dzięki z pozdrowienia Nikito. Ale widzę, że robisz mi niezłą reklamę. Owszem,
          strzelałem z korków, ale nie "nawaliłem się" dziecinko. Oczywiście, że tworzyc
          duet z Obserwatorką, to cała przyjemność i na pewqno stworzymy
        • obserwator.2236 Re: Do obserwatorki 17.12.04, 03:23
          nikita121 napisała:

niezły

z tymi swoimi wiadomościami, to naprawde powinnas pracowac w "Cs"...
        • szepiet.07 Re: Do obserwatorki 17.12.04, 03:44
          nikita121 napisała:

niezły
          Nikita, bój się Boga OBSERWATOR nie bywa nawalony, on ma łeb jak sklep. Jego
          upicie by bardzo drogo cie kosztowało!
      • obserwator.2236 Re: Tylko do OBSERWATORA! 16.12.04, 22:03
        obserwatorka15 napisała:

> Czy Ty Obserwatorze wybierasz sie na sesję 29 grudnia? Jeżeli sesja się
        > przedłuży, to Sylwestra mamy z głowy. Będą liczne atrakcje fajerwerki,
        > strzelanie z korków od szampana. Ty ponoć nigdy nie pudłujesz, a i ja celnie
        > strzelam! Może wspólnie uda nam się ustrzelić jakąś gęś lub kuropatwę, albo
        > jakiejś żmiji odstrzelić kubki jadowe? I co ty na to?

Witam Obserwatorko. Oczywiście, że mam zamiar uczestniczyć w sesji,tym
        bardziej, że Ty również na niej będziesz. Dziękuję za uznanie, chociaż przyznam
        szczerze, że z tymi celnymi strzałami bywa różnie. Myślę jednak, że wspólnie
        osiągniemy cel, a potem z pewnością wypijemy szampana za zwycięstwo. Uwielbiam
        szampana, ale tylko w towarzystwie pięknych i miłych kobiet, do których
        zaliczasz się moja sympatyczko. Pozdrawiam bardzo serdecznie i mam nadzieję,że
        na sesji ujawnisz swoje prawdziwe oblicze. Bardzo chciałbym Cię poznać...
        • karp Re: Tylko do OBSERWATORA! 16.12.04, 22:25

> szczerze, że z tymi celnymi strzałami bywa różnie. Myślę jednak, że wspólnie
          > osiągniemy cel, a potem z pewnością wypijemy szampana za zwycięstwo.
          Uwielbiam
          > szampana, ale tylko w towarzystwie pięknych i miłych kobiet, do których
          > zaliczasz się moja sympatyczko. Pozdrawiam bardzo serdecznie i mam
          nadzieję,że
          > na sesji ujawnisz swoje prawdziwe oblicze. Bardzo chciałbym Cię poznać...

Haha, człowieku, żebyś się całkiem nie skompromitował jakimiś miłosnymi
          wyznaniami dam Ci małą podpowiedź: możesz do niej wysłać prywatną wiadomość,
          wiesz ? Naczytałeś się tych książek o internecie, czatach i aż tak Cię
          przyparło ? :)))
          • obserwator.2236 Re: Tylko do OBSERWATORA! 16.12.04, 22:58
            Jak zwykle wpieprzasz si między "wódkę a zakąskę". Zazrość cię zżera? Wybacz,
            ale takich słow nie skieruję do ciebie...Przyprze to zaraz ciebie kretynie!
            • obserwator.2236 Re: Tylko do karpia 16.12.04, 23:14
              Znudził ci sie forum Wesoła, bo nic tam się nie dzieje? Zaraz będziesz miał
              ręce pełne robty "moderatorze". Załatwię ci to, niech stracę...
              • karp Re: Tylko do obsrwatora 16.12.04, 23:35

> Znudził ci sie forum Wesoła, bo nic tam się nie dzieje? Zaraz będziesz miał
                > ręce pełne robty "moderatorze". Załatwię ci to, niech stracę...

Nie mogę się doczekać...
                Tylko się nie zagalopuj, bo pozwól że przypomnę (patrz tam gdzie dużymi
                literami):

"Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5
                i 6 niniejszego regulaminu, JAK RÓWNIEŻ PRAWO DO BLOKOWANIA UCZESTNICTWA w
                Forum Gazeta.pl w stosunku do OSÓB NARUSZAJĄCYCH W SPOSÓB NOTORYCZNY
                postanowienia pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Agora S.A. może również przekazać
                pozostające w jej posiadaniu dane osób publikujących na stronach Forum, sądowi,
                prokuraturze, policji i innym uprawnionym organom państwa na potrzeby
                prowadzonych przez nie postępowań."
            • karp Re: Tylko do OBSERWATORA! 16.12.04, 23:28
              Nie, bo z pewnością gust masz podły. Ale czekałem na te słowa, bo widzisz
              ilekroć toczy się jakaś dyskusja dziwnym trafem między wódkę a zakąskę włazisz
              Ty lub plebs. Ba - nawet na tym forum w wątkach w których nie było o tobie
              mowy. Więc niech Ci już nie będzie przykro, obliż rany i skup się, postarając
              nie naruszać regulaminu forum ;) Jeśli go nie znasz to chętnie zacytuję,
              wystarczy że poprosisz...
              • obserwator.2236 Re: Tylko do OBSERWATORA! 16.12.04, 23:33
                Zabawa w żebraka, to nie w moim stylu karp...lepiej ty przeproś wszystkich
                użytkowników forum i powiedz szczerze,że nie nadajesz się na moderatora i
                poddaj się do dymisji
                • karp Re: Tylko do OBSERWATORA! 16.12.04, 23:41

> Zabawa w żebraka, to nie w moim stylu karp...lepiej ty przeproś wszystkich
                  > użytkowników forum i powiedz szczerze,że nie nadajesz się na moderatora i
                  > poddaj się do dymisji

Poddają to się żołnierze do niewoli. A co do forum - ono jeszcze nie ma
                  moderatora, zauważyłeś ?
                  • obserwator.2236 Re: Tylko do karpia 16.12.04, 23:43
                    Zauważyłem, więc oznajmiam ci, że lada dzień będziemy konkurencją karp...
                    • karp Re: Tylko do obsrwatora 17.12.04, 00:57
                      obserwator.2236 napisał:

> Zauważyłem, więc oznajmiam ci, że lada dzień będziemy konkurencją karp...

Oj nie będziemy, za wysokie progi dla ciebie :)
                  • krzysztofplebs Re: Tylko do OBSERWATORA! 16.12.04, 23:53
                    Spadaj karp na Forum Wesoła, tam już nieźle nasmrodziłeś, więc posprzątaj bo
                    zrobię to za ciebie...
                    • karp Re: Tylko do OBSERWATORA! 17.12.04, 01:00
                      krzysztofplebs napisał:

> Spadaj karp na Forum Wesoła, tam już nieźle nasmrodziłeś, więc posprzątaj bo
                      > zrobię to za ciebie...

Zabawni jesteście, ty i twój obserwator, ze swoim groźbami :)
                      Boisz się, że i tu ktoś przewietrzy po tobie ?
                      • alf.net A czego ty tu Karpiu szukasz? 17.12.04, 01:45
                        Mało ci zdechłego forum Wesołej? Sulejówek nie potrzebuje "faktorów", więc......
                        • krzysztofplebs Re: A czego ty tu Karpiu szukasz? 17.12.04, 01:50
                          alf.net napisał:

> Mało ci zdechłego forum Wesołej? Sulejówek nie potrzebuje "faktorów",
                          więc.....
                          Racja Alf! Ta śnięta ryba przypominająca mi spedalonego
                          wesołowskiego "ślimmaka" chyba dzisiaj "wzięła coś na dzikość", bo strasznie
                          aktywna ona jest...
                      • krzysztofplebs Re: Tylko do OBSERWATORA! 17.12.04, 01:48
                        karp napisał:

> krzysztofplebs napisał:
                        >
                        > > Spadaj karp na Forum Wesoła, tam już nieźle nasmrodziłeś, więc posprzątaj
                        > bo
                        > > zrobię to za ciebie...
                        >
                        > Zabawni jesteście, ty i twój obserwator, ze swoim groźbami :)
                        > Boisz się, że i tu ktoś przewietrzy po tobie ?
                        Zajmij się karp swoim smrodem. Zapewniam cią, że jest straszny!!! Kupiłeś sobie
                        wreszcie własny komputer, czy znalazłeś sponsora...?!
          • szepiet.07 Re: Tylko do OBSERWATORA! 17.12.04, 03:55
            karp napisał:

> obserwator.2236 napisała:
            >
            > > szczerze, że z tymi celnymi strzałami bywa różnie. Myślę jednak, że wspól
            > nie
            > > osiągniemy cel, a potem z pewnością wypijemy szampana za zwycięstwo.
            > Uwielbiam
            > > szampana, ale tylko w towarzystwie pięknych i miłych kobiet, do których
            > > zaliczasz się moja sympatyczko. Pozdrawiam bardzo serdecznie i mam
            > nadzieję,że
            > > na sesji ujawnisz swoje prawdziwe oblicze. Bardzo chciałbym Cię poznać...
            >
            > Haha, człowieku, żebyś się całkiem nie skompromitował jakimiś miłosnymi
            > wyznaniami dam Ci małą podpowiedź: możesz do niej wysłać prywatną wiadomość,
            > wiesz ? Naczytałeś się tych książek o internecie, czatach i aż tak Cię
            > przyparło ? :)))
            CZY TY KARP ZNASZ W OGÓLE SMAK SZAMPANA? Dykta to twój ulubiony napitek...
    • obserwatorka15 Re: Do Nikity i nie tylko! 17.12.04, 18:43
      Dzięki Nikito, za wczorajszą pomoc. Muszę przyznać, że się nieźle ubawiłam.
      Musiałam wczoraj wieczorem przygotować kolację, ale nie zaprosiłam Karpia na
      stół. Najlepsze powiedzonko wczorajszego wieczoru to: "Ty zamulona rybo".
      Musisz mi jednak przyznać, że to nie Ty zamuliłaś Karpia. (Napewno wiesz, o co
      chodzi). Pozdrawiam wszystkich Obserwatorka.
      • krzysztofplebs Re: Do Nikity i nie tylko! 17.12.04, 19:45
        obserwatorka15 napisała:

> Dzięki Nikito, za wczorajszą pomoc. Muszę przyznać, że się nieźle ubawiłam.
        > Musiałam wczoraj wieczorem przygotować kolację, ale nie zaprosiłam Karpia na
        > stół. Najlepsze powiedzonko wczorajszego wieczoru to: "Ty zamulona rybo".
        > Musisz mi jednak przyznać, że to nie Ty zamuliłaś Karpia. (Napewno wiesz, o
        co
        > chodzi). Pozdrawiam wszystkich Obserwatorka.
        Wszystkich nie pozdrawiam, są znaczne wyjątki z karpiem w roli głównej, no i
        oczywiście "spec komisją" w tle, oraz jazonem vel jzp. Tym raczej życzę po
        ukraińsku "na pohybel"
        • szepiet.07 Re: Do Nikity i nie tylko! 02.01.05, 20:02
          Ja też to bardzo dobry toast!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka