Dodaj do ulubionych

Drzewo Sulejówek

IP: 80.48.32.* 10.08.02, 00:40
Forum Sulejówek, to dopiero niespodzianka! Szkoda tylko, ze nikt tu nie
zaglada. A jednak nie moge powstrzymac sie od zadania pewnego pytania - jak
Wam sie podoba DRZEWO SULEJÓWEK witajace wszystkich wjezdzajacych i zegnajace
wyjezdzajacych z naszego miasteczka? W sumie o gustach sie nie dyskutuje, ale
mnie ten nowy symbol Sulejówka przyprawia o koszmary senne, niemalze...
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Screw Re: Drzewo Sulejówek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 01:03
      A wiesz ile to drzewko koszztowalo? Podobno bajonskie sumy. A logo jest lepsze
      od poprzedniego. Przynajmniej ja tak uwazam.
      • Gość: kkkamil Re: Drzewo Sulejówek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 12:55
        a slyszałem ,że byly dwa pomysly drzewo i dolar.... to by bylo coś...
    • Gość: kluba1 Re: Drzewo Sulejówek/do note IP: *.we.client2.attbi.com 13.10.02, 20:28
      Gość portalu: note napisał(a):

> Forum Sulejówek, to dopiero niespodzianka! Szkoda tylko, ze nikt tu nie
      > zaglada. A jednak nie moge powstrzymac sie od zadania pewnego pytania - jak
      > Wam sie podoba DRZEWO SULEJÓWEK witajace wszystkich wjezdzajacych i zegnajace
      > wyjezdzajacych z naszego miasteczka? W sumie o gustach sie nie dyskutuje, ale
      > mnie ten nowy symbol Sulejówka przyprawia o koszmary senne, niemalze...
      > Pozdrawiam!
      To jest to samo drzewo z Poltergaist wykupione na przetargu.
      Ja tu zagladam ale nawet nie moge dostac odpowiedzi na proste pytanie : co
      mozna robic w Sulejowku ? Rece opadaja ! Zaraz tu do tego wpadnie aniuta ( ta
      szkola przepracowana) i mnie pogna za wypowiedz. To jedyne, czego sie moge
      doczekac : zlosliwosci i krytycyzmu. Wspolpraca jest konceptem w tym rejonie
      wyraznie nie znanym !! Trzymaj sie "note". Poczatek zrobiles dobry ale reszta
      jest w przewleklej komie. :-)))) Smutne miejsce!
      • Gość: karla Re: Drzewo Sulejówek/do note IP: 80.48.32.* 13.10.02, 20:38
        Gość portalu: kluba1 napisał(a):

> To jest to samo drzewo z Poltergaist wykupione na przetargu.
        > Ja tu zagladam ale nawet nie moge dostac odpowiedzi na proste pytanie : co
        > mozna robic w Sulejowku ? Rece opadaja ! Zaraz tu do tego wpadnie aniuta (
        ta
        > szkola przepracowana) i mnie pogna za wypowiedz. To jedyne, czego sie moge
        > doczekac : zlosliwosci i krytycyzmu. Wspolpraca jest konceptem w tym rejonie
        > wyraznie nie znanym !! Trzymaj sie "note". Poczatek zrobiles dobry ale reszta
        > jest w przewleklej komie. :-)))) Smutne miejsce!
        hmm... co mozna robic w Sulejowku, a co chcesz robic?? mozesz przejsc sie na
        spacer, isc na piwo jezeli tego pragniesz ... mozesz robic coi zechcesz zalezy
        to tylko od Twojej fantazji ... upodoban, checi spedzenia czasu w naszym
        miasteczku!!
      • Gość: aniuta Re: Drzewo Sulejówek/do kluba1 IP: 80.48.32.* 13.10.02, 20:50
        Gość portalu: kluba1 napisał(a):

> Gość portalu: note napisał(a):
        >
        > > Forum Sulejówek, to dopiero niespodzianka! Szkoda tylko, ze nikt tu nie
        > > zaglada. A jednak nie moge powstrzymac sie od zadania pewnego pytania - ja
        > k
        > > Wam sie podoba DRZEWO SULEJÓWEK witajace wszystkich wjezdzajacych i zegnaj
        > ace
        > > wyjezdzajacych z naszego miasteczka? W sumie o gustach sie nie dyskutuje,
        > ale
        > > mnie ten nowy symbol Sulejówka przyprawia o koszmary senne, niemalze...
        > > Pozdrawiam!
        > To jest to samo drzewo z Poltergaist wykupione na przetargu.
        > Ja tu zagladam ale nawet nie moge dostac odpowiedzi na proste pytanie : co
        > mozna robic w Sulejowku ? Rece opadaja ! Zaraz tu do tego wpadnie aniuta (
        ta
        > szkola przepracowana) i mnie pogna za wypowiedz. To jedyne, czego sie moge
        > doczekac : zlosliwosci i krytycyzmu. Wspolpraca jest konceptem w tym rejonie
        > wyraznie nie znanym !! Trzymaj sie "note". Poczatek zrobiles dobry ale reszta
        > jest w przewleklej komie. :-)))) Smutne miejsce!

grcze... Ty masz jakis talent.. ale mnie rozbawiles tym docinkiem, ze jestem
        szkola przepracowana hehehehhe punkt dla Ciebie :P
        • Gość: kluba1 Re: Drzewo Sulejówek/do kluba1 IP: *.we.client2.attbi.com 14.10.02, 00:08
          Gość portalu: aniuta napisał(a):

> Gość portalu: kluba1 napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: note napisał(a):
          > >
          > > > Forum Sulejówek, to dopiero niespodzianka! Szkoda tylko, ze nikt tu n
          > ie
          > > > zaglada. A jednak nie moge powstrzymac sie od zadania pewnego pytania
          > - ja
          > > k
          > > > Wam sie podoba DRZEWO SULEJÓWEK witajace wszystkich wjezdzajacych i z
          > egnaj
          > > ace
          > > > wyjezdzajacych z naszego miasteczka? W sumie o gustach sie nie dyskut
          > uje,
          > > ale
          > > > mnie ten nowy symbol Sulejówka przyprawia o koszmary senne, niemalze.
          > ..
          > > > Pozdrawiam!
          > > To jest to samo drzewo z Poltergaist wykupione na przetargu.
          > > Ja tu zagladam ale nawet nie moge dostac odpowiedzi na proste pytanie : co
          >
          > > mozna robic w Sulejowku ? Rece opadaja ! Zaraz tu do tego wpadnie aniuta
          > (
          > ta
          > > szkola przepracowana) i mnie pogna za wypowiedz. To jedyne, czego sie moge
          >
          > > doczekac : zlosliwosci i krytycyzmu. Wspolpraca jest konceptem w tym rejo
          > nie
          > > wyraznie nie znanym !! Trzymaj sie "note". Poczatek zrobiles dobry ale res
          > zta
          > > jest w przewleklej komie. :-)))) Smutne miejsce!
          >
          > grcze... Ty masz jakis talent.. ale mnie rozbawiles tym docinkiem, ze jestem
          > szkola przepracowana hehehehhe punkt dla Ciebie :P
          Nie nazywam sie aniuta. I nie rozbawiles lecz rozbawilas!! I nie byl to
          docinek lecz twoje wlasne stwierdzenie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka