Dodaj do ulubionych

Dama olewa!

18.10.06, 13:36
Mimo wezwania Sądu Rejonowego w Mińsku Mazowieckim pani burmistrz nie raczyła
przybyć na rozprawę. Co nie udało się komuchom próbuje wziąć w swoje
ręce "Przyjazna Gmina" -w dniu 18 października w sprawie zasiedzenia przez
Gminę Halinów nieruchomości od dawien dawna stanowiącej wspólnotę wiejską w
Józefinie. Tłumaczyła się nadmiarem obowiązków w związku z końcem
kadencji...Czy przypadkiem na czas wyborów nie powinna wziąć urlopu?!
Ogłoszenie Postanowienia Sądu 31 października o godzinie 10.00
Obserwuj wątek
    • kaktus_71 Re: Dama olewa! 25.10.06, 19:02
      Dziwisz się? to byś się miał nad kim pastwić. Ona jest kilka poziomów wyżej niz
      Ty i cała Twoja świta razem wzięta.
      • jazzz4 Re: Dama olewa! 25.10.06, 20:00
        To świta z otwartymi głowami kaktus-71. Otwarte głowy to jedno z haseł
        wyborczych. he, he! Jak otwarte - to znaczy że puste! Piękna pani Jola i tak
        przekręci tych bałwanków.
        • plebskrzysztof Re: Dama olewa! 27.10.06, 03:58
          jazzz4 napisał:

> To świta z otwartymi głowami kaktus-71. Otwarte głowy to jedno z haseł
          > wyborczych. he, he! Jak otwarte - to znaczy że puste! Piękna pani Jola i tak
          > przekręci tych bałwanków.
          Taki jesteś odważny, znasz ordynację wyborczą. I tak cię namierzymy mała gnido,
          więc szykuj się w podróż do Siedlec!
          • jazzz4 Re: Dama olewa! 27.10.06, 20:14
            plebskrzysztof napisał:

> Taki jesteś odważny, znasz ordynację wyborczą. I tak cię namierzymy mała
            gnido,
            >
            > więc szykuj się w podróż do Siedlec!

Ty pierwszy się pakuj,ja poczekam, aż wrócisz.
      • plebskrzysztof Re: Dama olewa! 27.10.06, 03:55
        kaktus_71 napisał:

> Dziwisz się? to byś się miał nad kim pastwić. Ona jest kilka poziomów wyżej
        niz
        >
        > Ty i cała Twoja świta razem wzięta.
        A skąd ta pewność, że jest wyżej? Co robiła, zanim została burmistrzem? Ma
        jakiekolwiek doświadczenia zawodowe? Zanim cokolwiek napiszesz, pomyśl!
        • jazzz4 Re: Dama olewa! 27.10.06, 20:17
          plebskrzysztof napisał:

Co robiła, zanim została burmistrzem? Ma
          > jakiekolwiek doświadczenia zawodowe? Zanim cokolwiek napiszesz, pomyśl!

a ty co robiłeś? jakie masz doświadczenie? Może zaprezentuj się zanim
          zasiądziesz w burmistrzowskim fotelu.
          • plebskrzysztof Re: Dama olewa! 29.10.06, 13:16
            jazzz4 napisał:

> a ty co robiłeś? jakie masz doświadczenie? Może zaprezentuj się zanim
            > zasiądziesz w burmistrzowskim fotelu.
            Na pewno większe od niej, przede wszystkim studia prawnicze na Uniwersytecie
            Warszawskim (dzienne), a nie kupne (prywatne), czy tzw. samorządowe ze
            specjalnością Zarządzanie Gospodarką Narodową, po drugie byłem między innymi
            sekretarzem generalnym Polskiego Związku Zapaśniczego, przez ponad 20 lat
            pracowałem w prasie sportowej na stanowisku starszego publicysty, mam 3
            kancelarie prawne i dziesiątki wygranych spraw sądowych, przez dwie kadencje
            byłem członkiem Komisji Infrastruktury byłego miasta Wesoła, a ponadto
            członkiem Zarządu, a potem prezesem SBM "Wspólna Chata" w Wesołej, która w
            bardzo trudnym okresie wybudowała osiedle stawiane za wzór w Polsce. To
            troszeczkę więcej niż stanie przy taśmie w Colgate i niańczenie dzieci...
            • jazzz4 Re: Dama olewa! 29.10.06, 18:53
              W swoim CV zapomniałeś o funkcji starszego rozwoźnika i rozlewnika piwa,
              sprzedawczyka sztucznych kwiatków i "komornika". A jednak niańczenie dzieci i
              stanie przy taśmie to przewaga panie "prawniku"
              • plebskrzysztof Re: Dama olewa! 01.11.06, 15:02
                jazzz4 napisał:

> W swoim CV zapomniałeś o funkcji starszego rozwoźnika i rozlewnika piwa,
                > sprzedawczyka sztucznych kwiatków i "komornika". A jednak niańczenie dzieci i
                > stanie przy taśmie to przewaga panie "prawniku"
                Gdybym chciał umieścić wszystkie funkcje zabrakłoby miejsca, ale jak zwykle
                piszesz bzdury: nie byłem żadnym rozlewnikiem, ani przewoźnikiem tylko
                współwłaścicielem (po 50%) hurtowni piwa wrocławskiego browaru, w której
                pracował między innymi były poważny urzędas CRZZ Krzysztof K.z Sulejówka (ten
                sam co to w Stojadłach był postrachem załogi jako szef PZPR)i to on nosił
                skrzynki i rozwoził towar. Sprzedaży sztucznych kwiatów (najtańszych w Polsce)
                się oczywiście nie wstydzę - miałem dwa punkty handlowe - na bazarze przy
                Wiatracznej i sklep na Ursynowie - tylko co to ma mieć wspólnego z wyborami? I
                kolejna kula w płot: nie byłem "komornikiem" tylko przez 8 lat asesorem
                komorniczym u Komornika Rewiru I w Mińsku Mazowieckim. Mam zdany państwowy
                egzamin i w każdej chwili mogę ubiegać się u Ministra Sprawiedliwości o
                otworzenie nowego rewiru - np. w Sulejówku czy w Halinowie. Poniał wreszcie?!
                • jazzz4 Re: Dama olewa! 03.11.06, 13:16
                  Nie wiem czy jest w ogóle taka osoba, która jest w stanie pojąć bełkot takiego
                  chwalipięty
                • plebskrzysztof Re: Zazdrosna bestia 04.11.06, 00:45
                  Zazdrosna bestia jesteś...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka