netpepe82 25.10.07, 14:01 Wczoraj kupiłem meble w tym nowym salonie Red Apple.Swietne nowoczesne wzornictwo i przystępna cena. Czy może ktoś ma już je? Zastanawiam się jak sprawują się podczas dalszej eksploatacji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeden0 Re: meble red apple 25.10.07, 21:26 jakoś nie widziałem tam oglądających cokolwiek chyba że jest czynne całą dobę poza tym stary ta forma reklamy którą stosujesz jest mało interesująca. Daję ci jeszcze trzy miesiące i zwiniesz interes Odpowiedz Link
netpepe82 Re: meble red apple 26.10.07, 10:04 jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to sie lepiej nie odzywaj Odpowiedz Link
emilkami Re: meble red apple 30.03.08, 20:05 Tak się składa, że my też kupiliśmy meble w tym salonie i jestesmy zachwyceni. Przede wszystkim zamówienie dotarło w terminie, panowie przywiezli meble do domu i jeszcze pomogli je wnieśc. Meble są doskonałej jakości. Dzieki nim nasz salon nabrał nowoczesnego wyglądu. Z całą pewnością polecam :) Odpowiedz Link
dzidzius81 Re: meble red apple 16.04.08, 16:36 czy ten sklep ma może swoją stronę internetową żeby zobaczyć ich ofertę Odpowiedz Link
emilkami Re: meble red apple 16.04.08, 22:12 www.redapple.pl/index.php - to jest taka ogólna strona tej firmy, bo miński sklep chyba nie ma swojej , przynajmniej ja o niej nic nie wiem. My wybieraliśmy meble własnie z tej głównej strony. Pozdrawiam. Odpowiedz Link