123ula 24.02.09, 11:45 Proszę doradźcie mi gdzie się udać, do tej pory chodziłam prywatnie ale od nowego roku wizyta wzrosła o 50 zł i prawdę powiedziawszy nie stać mnie na nie. Może macie sprawdzonego lekarza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzik22 Re: Ginekolog na NFZ 24.02.09, 16:36 Słuchaj ja w pierwszej ciąży chodziłam do dr. Wiącka - wtedy jeszcze prywatnie ale teraz ma swoją przychodnię z żoną "Mariolka" i można chodzić bezpłatnie, nawet nie musisz być zadklarowana do tej przychodni. Teraz z drugim dzieckiem również zamierzam chodzić do Niego, mają fajny sprzet USG, miła obsługa, profesjonalny przede wszystkim - co tu zachwalać - spróbuj. Ja jestem zadowolona :) Odpowiedz Link
123ula Re: Ginekolog na NFZ 24.02.09, 18:10 Dzięki! Zadzwonię i dowiem się co i jak z wizytą. Ja chodziłam przez 6 lat do Szczepańskiego (prowadził mi 2 ciąże) ale dość już kasy utopiłam a jeszcze teraz podwyżka 50 zł umocniła mnie w decyzji Odpowiedz Link
qet123 Re: Ginekolog na NFZ 24.02.09, 18:58 Bardzo polecam dr Wiącka - lekarz jakich mało Odpowiedz Link
nadija777 Re: Ginekolog na NFZ 27.02.09, 17:41 Czy mogłabyś przesłać mi na maila gazetowego cenę wizyty u dr Szczepanskiego? Dawno u niego nie byłam a właśnie się wybieram. Odpowiedz Link
jolka-7-3 Re: Ginekolog na NFZ 25.03.09, 21:07 Jak dodrze poszukasz to na terenie Mińska znajdziesz kilku naprawdę wartościowych ginekologów szukaj w Centrum jest to bardzo dobra Przychodnia i nikt na terenie Mińska mówię o placówkach jej nie dorówna mają super specjalistów oraz pozostały zespół.................... Odpowiedz Link
edzik22 Re: Ginekolog na NFZ 26.03.09, 15:50 Jolka a z ilu placówek korzystasz że twierdzisz że Centrum nie dorówna żadnej innej?? Na temat Centrum i Mariolki słyszałam (wiem też z doświadczenia) bardzo dobre opinnie, tak więc polecam. W Mariolce jeśli nie jesteś zadeklarowana i pójdziesz z książeczką NFZ to też nie bedziesz płacić za wizyte. Odpowiedz Link
agguta Re: Ginekolog na NFZ 26.03.09, 10:13 je też chodze o wielu lat do Centrum i jestem zadowolona i wazne jest dla mnie to ze nie musze płacic za wizyty. Odpowiedz Link
mgo-nia Re: Ginekolog na NFZ 30.03.09, 10:42 Centrum fajnie tyle że jak w ciąży nie jesteś to zapisy co KWARTAŁ - 2 marca były na drugi kwartał. I co trzeba poświęcić dzień żeby się zapisać na jakiś termin? Odpowiedz Link
smerfetka0 Re: Ginekolog na NFZ 20.05.09, 12:13 czy ktoś może polecić ginekologa w Mińsku? czekam na różne opinię, bo chcę wybrać najlepszego :) Odpowiedz Link
ladybird2009 Re: Ginekolog na NFZ 21.05.09, 11:08 ja chodziłam do doktor Szpetnar która przyjmuje w przychodni na kościuszki i byłam bardzo zadowolona.U niej zawsze były największe tłoki i ciężko zdobyć dogodny termin,ale generalnie polecam ją. Odpowiedz Link
aniusia_u Re: Ginekolog na NFZ 25.05.09, 15:03 pani Szpetnar nie polecam jako położnika!Nie wiem jak ze zwykłymi wizytami ale w szpitalu bardzo zaszkodziła mi i gdyby nie interwencja p Hapunowicza z moim dzieckiem mogło być nieciekawie.Poród zakończono cc. Odpowiedz Link
anna0906 Re: Ginekolog na NFZ 27.05.09, 13:04 a kogo w ogole polecacie z naszej minskiej przychodni jezeli chodzi o poloznictwo? Wczoraj dowiedzialam sie, że jestem w ciązy, bylam na wizycie prywatnej u dr. Szczepanskiego, ale zrazilam sie cena za wizyte (150zł + 50 USG) i jego chamskimi zartami. I dlatego stwierdzilam ze chcialabym chodzic do ktoregos ginekologa - poloznika z przychodni na kosciuszki albo ogolnie do ktoregos ginekologa przyjmujacego na NFZ. Mozecie mi kogos polecic? Pozdrawiam :) A. Odpowiedz Link
paulasz21 Re: Ginekolog na NFZ 28.09.13, 20:25 Którego ginekologa polecacie obecnie do prowadzenia ciąży? Ile trzeba czekać na wizytę? Odpowiedz Link