lol34 25.11.03, 22:33 Ciekawy jestem czy cos wogole robia?Ktos cos s;lyszal? A moze znacie jakies zas;ugi rzadzacych w ndm? hmm a ciekawe czy tu zagladaja, moze by im puscic jakies info ?:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol21ndm Re: burmistrze 25.11.03, 22:53 Moja odpowiedz jest calkiem nie na temat... ale witam kolejnego lol'a! :) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: burmistrze 26.11.03, 18:09 ja tam nie wiem czy na temat teraz jest was sztuk dwie na forum a burmistrz?? hehe on tu nie zaglada nie wiem czy nawet wie o istnieniu tego forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: burmistrze 27.11.03, 15:39 paladin napisał: > a burmistrz?? hehe on tu nie zaglada > nie wiem czy nawet wie o istnieniu tego forum ;) ...no ale ja raz widziałem, że na forum urzędowym się udzielał, być może w jakiś sposób monitoruje nastroje mieszkańców?? Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Re: burmistrze 27.11.03, 15:44 Jeżeli ktoś zna jakieś dokonania burmistrza naszego miasta to niech napisze... Z chęcią się dowiem, bo narazie to ni widu ni słychu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: burmistrze 27.11.03, 17:11 madziula84 napisała: > Jeżeli ktoś zna jakieś dokonania burmistrza naszego miasta to niech napisze... > Z chęcią się dowiem, bo narazie to ni widu ni słychu :/ Nie wiem, czy to akurat dzieki Niemu, ale plot rozwalili wokol parku i teraz jest takie nie wiadomo co... Niby-plot? Do tego przeszla kolo nosa mozliwosc wspolpracy z zagranica, bo bylo kiedy odpowiedziec na listy stronie zainteresowanej... pewnie tak duzo pracy... sorry za sarkazm, ale mi przyszlo oczyma swiecic... :( Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: burmistrze 27.11.03, 23:10 paladin napisał: > lolek,pracujesz w urzedzie miasta?? LOL, a skad takie skojarzenie???? Nigdy w zyciu! Mieszkam za granica... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lol34 Re: burmistrze 28.11.03, 00:32 ja jestem starym lol z forum jako guest:> teraz nie mozna jako guest a lol bylo zajete i z lol przeksztalcilem sie w lol34.A ogolnie nick lol bo jAk to forum zobaczylem pierwszy raz to zrobilem lol :D Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: burmistrze 28.11.03, 08:46 do lolka: nie wiem myslalem ze nadajesz z miasta ;P a to ze pracujesz w urzedzie wywnioskowalem z wypowiedzi :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: burmistrze 28.11.03, 16:36 paladin napisał: > do lolka: nie wiem myslalem ze nadajesz z miasta ;P a to ze pracujesz w > urzedzie wywnioskowalem z wypowiedzi :) hehe Czyli albo cos nie tak z moimi wypowiedziami, albo z Twoim wnioskowaniem. ;) Nie, pracuje w calkiem innej instytucji i nie w Nowiaku... :) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: burmistrze 28.11.03, 17:45 nie mam pojecia :) ale gdzies na łaczu wymiany informacji w ASCI wkradl sie blad :) ps. lolek zmien sobie plec w ustawieniach, bo jak bym chcial Cie zacytowac to bylo by "lol21ndm napisala" w sumie troche dziwnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: burmistrze 28.11.03, 18:59 paladin napisał: > ps. lolek zmien sobie plec w ustawieniach, bo jak bym chcial Cie zacytowac to > bylo by "lol21ndm napisala" w sumie troche dziwnie ;) LOL!!! - dlaczego??? To jak chcesz sie do mnie/o mnie zwracac? Per on (- tj. napisal)? ;) LOL... Czy Ty czasem nie probujesz czegos insynuowac? Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: burmistrze 30.11.03, 15:20 lolek jest kobieta?? :) ale error sorki bo nick wyrazie wskazuje na faceta... teraz mi glupio :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: burmistrze 30.11.03, 15:30 paladin napisał: > lolek jest kobieta?? :) > ale error > > sorki > bo nick wyrazie wskazuje na faceta... Dlaczego zaraz na faceta? Kobietom smiac sie glosno nie mozna? ;) (lol = laughing out loud)... > > teraz mi glupio :/ Niech Ci nie bedzie glupio - ten "blad" wynikl nie z Twojej winy. Od poczatku ludzie tutaj wzieli mnie za mezczyzne, a ja nie prostowalam... ;) Nic sie nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: burmistrze 30.11.03, 21:46 lol21ndm napisała: > Dlaczego zaraz na faceta? Kobietom smiac sie glosno nie mozna? ;) (lol = > laughing out loud)... jak to nie wolno?? jasne ze wolno sie smiac, poza tym to glosny smiech odstresowuje :)) slyszalas fiolke? i "glosny smiech"?? > Niech Ci nie bedzie glupio - ten "blad" wynikl nie z Twojej winy. Od poczatku > ludzie tutaj wzieli mnie za mezczyzne, a ja nie prostowalam... ;) Nic sie nie > stalo. dzieki w takim razie nie bedzie lolek tylko lolka :) teraz juz wiem i sie wiecej wstydzil nie bede :) byle do przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: burmistrze 01.12.03, 21:44 lol34 napisał: hmm a ciekawe czy tu zagladaja, moze by im puscic > jakies info ?:D chcesz zapytać się burmistrza? wyślij maila : jkowalski3@poczta.wp.pl albo oficjalnie: burmistrz@nowydwormaz.pl Odpowiedz Link Zgłoś