dawidek2009 28.07.09, 20:28 Witam Szukam opini na temat tego zajazdu. Chodzi mi o organizacje chrzcin. Będę wdzięczny za opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
audi Re: Zajazd pod dębem Chrośla 29.07.09, 09:31 jedzenie świetne,ale nie byłam tam na żadnej zorganizowanej imprezie po prostu jadałam Odpowiedz Link
andrze.r Re: Zajazd pod dębem Chrośla 29.07.09, 10:30 Byłem ostatnio na weselu, niby sala z klimatyzacja a nie działała okna szczelnie pozamykane, dopiero po awanturze pozwolono otworzyć okna, jedzenie szkoda gadać mało rzeczy nadawałop sie do jedzenia, standard budynku tak jakby jeszcze trwała tam budowa itd Odpowiedz Link
chela12 Re: Zajazd pod dębem Chrośla 15.10.13, 10:27 Byłam tam niedawno na imprezie firmowej, niestety nie zdołałam się przekonać o walorach firmy ponieważ didżej tak głośno puszczał muzykę, że nie dało się wytrzymać. Razem z koleżanką prosiłyśmy pana trzy razy o ściszenie nagłośnienia, niestety nieskutecznie. Zdenerwowana zabrałam swoje rzeczy i wyszłam. Gdy oczekiwałam na przyjazd męża, który miał mnie stamtąd zabrać, miałam okazję zobaczyć inne moje koleżanki opuszczjące imprezę z tego samego powodu (zbyt głośna muzyka). Teraz żałuję, że nie poszłam z tym do szefa, ponieważ ten człowiek zepsuł mi moją uroczystość, opłaconą zresztą z Funduszu Socjalnego. Poważnie się zastanowię nad wyprawieniem tam wesela moim dzieciom i chrzcin moim wnukom i to samo powiem wszystkim moim znajimym. Odpowiedz Link
przewoz_pw Re: Zajazd pod dębem Chrośla 29.07.09, 22:05 Miałem okazję tam być na weselu. Na dolnej sali. na górnej wtedy też było wesele z resztą. Ogólne wrażenia były OK, jedzenie ok. To było już dość dawno temu, świeżo po otwarciu. Nie wiem jak w tych salach by wyglądały chrzciny. Odpowiedz Link
harpeper Re: Zajazd pod dębem Chrośla 01.08.09, 18:23 witam,bardziej od zajazdu polecam Dębianke w Dębem polecam panią która tam gotuje pani Grażyna ta sama pani gotowała kiedyś w dawnym zajeżdzie pod Dębem bywałem tam często na obiadkach i byłem też w Dębiance Odpowiedz Link
chrenata Re: Zajazd pod dębem Chrośla 31.08.09, 20:37 Zajazd to ten zielony z parkingiem z rzeźbami? Jeśli tak, to mam mieszane uczucia - kiedyś w tygodniu podjechałam tam na rekonesans. Rozmawiałam z kucharką, bo szefów nie było - miała na sobie fartuch nie pierwszej i nie drugiej świeżości, włosy długawe luźno rozpuszczone, pozwolono mi wleźć do kuchni(!!!) bo byłam ciekawa, a ponieważ kucharka miałą swoją robotę mogłam swobodnie spenetrować budynek. Mówiąc kolokwialnie - przyplute i przygłaskane. Ale fajny mają parking i duży. Odpowiedz Link
n_o_t_r Re: Zajazd pod dębem Chrośla 01.09.09, 08:31 Moja siostra miła rok temu wesele- jedzenie OK bez żadnej rewelacji. Sala ładna- duża. Sama również zdecydowałam się mieć wesele na dolnej Sali. Właścicielka bardzo miła- ze wszystkim się da dogadać. Odpowiedz Link
kirek45 Re: Zajazd pod dębem Chrośla 20.09.09, 09:13 W Zajezdze pod Debem byłem ostatnio 2 razy na dolnej i na górnej sali. Wbrew opisom co do górnej sali odniosłem bardzo miłe wrażenie, na sali nie było gorąco do naszej dyspozycji był taras ze stolikami i krzeslami,jedzenie przeciętne bez jakis och i ach ale fajnie przystrojone. Na dolnej sali jadam obiady, ceny maja dobre i dania podawane sa smaczne Odpowiedz Link