elasidor 04.09.08, 19:38 poszukuję dobrego, sprawdzonego ortopedy w Warszawie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skomroch1 Re: ortopeda Warszawa 04.09.08, 20:40 Super ortopeda to dr Sionek, przyjmuje prywatnie w Babka Medica przy ul.Słonimskiego,tel.6375001.Wizyta kosztuje 120 zł.Lekarz ten jest ortopedą czynnym, pracuje także w szpitalu, przeprowadza operacje i w razie konieczności stara się o szybkie przyjęcie dziecka na oddział.Sionek jest chwalony przez wszystkich, z którymi się zetknęłam i którzy są jego pacjentami, a także przez nasza neurolog i rehabilitantkę. Odpowiedz Link
kugorki Re: ortopeda Warszawa 06.10.08, 14:53 potwierdzam, chociaż sama nie korzystałam z jego usług, to opinie słyszałam znakomite! Odpowiedz Link
dokaweja Re: ortopeda Warszawa 07.10.08, 11:11 Potwierdzam, wyprowadził mi starszą córkę z nogi koślawej. Córcia ma 5 lat i biega:-) Odpowiedz Link
roscoa Re: ortopeda Warszawa 18.11.08, 16:57 Jak poprzedniczki dr Sionek.Pracuje w Szpitalu Ortopedycznym w Otwocku tam też przyjmuje w poradni ortopedycznej(w środy).Wszyscy u których byłam chcieli operować,a dr Sionek nie,polecił inną metodę leczenia.Polecam. Odpowiedz Link
kellydan Re: ortopeda Warszawa 18.11.08, 19:44 Witam dokaweja, czy możesz trochę opisać mi schorzenie Twojej córki? Co było przyczyną koślawej nogi i jak doktor ją leczył? Moja córka ma 3 lata i koślawość stawów biodrowych, a co za tym idzie koślawość nóg. Leczymy ją u ortopedy w Olsztynie, ale czasem myślę o konsultacji u innego ortopedy w Polsce.Pozdrawiam Odpowiedz Link