habitus 16.01.04, 00:14 Wracaj do roboty wywiadowczej. Co jest, no? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Aand, nie śpij!!! 16.01.04, 09:22 habitus napisała: > Wracaj do roboty wywiadowczej. Co jest, no? To Aand jest Dżejms Błąd? Nie wiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Aand, nie śpij!!! 16.01.04, 10:18 Ojej - bardzo lubię dowcipy o Stirlitzu. Np. ten: W czasie wojny Stirlitz ukradkiem dokarmiał niemieckie dzieci. Od ukradka dzieci popuchły i poumierały... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Nie śpię! 16.01.04, 11:52 ...ino działam. Plik postscriptowy jest uszkodzony, dlatego nie można go otworzyć (Nie pomaga nawet zaklęcie - Sezamie, ROZTWÓRZ SIĘ!) Ślad też oglądałem, mam pomysł, tylko skaner jest potrzebny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Nie śpię! 16.01.04, 12:13 Ślad jest wyraźny, cechy charakterystyczne występują gęsto. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Do Aanda: Odbierz pocztę./ntx/ 16.01.04, 14:50 To tu się widzę jakaś nowa komisja śledcza zawiązała... Odpowiedz Link Zgłoś