misia_75 21.03.10, 23:13 cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll? ViewItem&item=200435901580&ssPageName=STRK:MEWAX:IT Jak myślicie , czy to są orginalne żabki? I do tego jeszcze bezpłatna wysyłka. Kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktosco Re: Zabka na ebayu 22.03.10, 02:19 Tez sie zastanawiam, co to za LPS :)?Na ebay.com jest mnostwo takich aukcji i czesto koncza sie na cenie koncowej 1$ :) cgi.ebay.com/Littlest-Pet-Shop-Dog-Panda-Collection-Figure-Set-7pcs_W0QQitemZ320504242507QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0? hash=item4a9f8aa14b#ht_3033wt_1165 Jesli nie bedzie dzialal ten dlugi linki to wklejam zdjecie z aukcji 7 LPS cena wyjsciowa 0,99$ imgs.inkfrog.com/pix/beautylife/LPF-004.jpg Ja mam myszke i ta zabke z czerwonym jezyczkiem. Wszystkie maja te napisy hasbro np.myszka ma dziwny magnes taki metalowy przekreslony niebieska kreska i bardzo wystaje z lapki, jak mi sie uda to w dzien zrobie zdjecie.LPS sa bardzo ladne, starannie wykonane i sa na liscie camilcia. Na allegro te zwierzaki sprzedaje fender_2004. Z tego co wiem ma rodzine w USA i za ich posrednictwem robi wieksze zakupy LPS i pewnie te zwierzaki kupuje na takich aukcjach za 1$ :)? U niego byly wszystkie LPS z mojego wczesniejszego zdjecia z ebay.Sprzedawca pisze ze sa nowe.Ja dostalam oba zwierzaki zapakowne w male foliowe torebki zaklejone tasma klejaca :)Na LPS nie bylo zadnych sladow uzytkowania,wygladaja na nowe :) Ostatnio mial nawet zabke ,o ktora pytasz www.allegro.pl/item963892190_piekna_figurka_zabka_littlest_pet_shop_hi.html#gallery Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: Zabka na ebayu 22.03.10, 07:46 to jest aukcja a z Hong Kongu akurat do mnie szła ok 2 tyg po zakupie (kupowalam konika) Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Myszka i jej magnesik 22.03.10, 11:33 To moja myszka LPS z tych tajemniczych i jej magnesik :) [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/gb/ig/uxvs/SPNE521b9Wq6ra3xWX.jpg [/img] [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/gb/ig/uxvs/FcoolZz2O1Zx8aaSbX.jpg [/img] Ktos tez ma moze taki magnesik? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Myszka i jej magnesik 22.03.10, 15:39 Dziwny zaiste ten magnes? Może wypadł i ktoś go włoży ponownie tak nieudolnie? To chyba jednak nie mysz a chomik (nie ma ogona i ma duże policzki). Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Myszka i jej magnesik 22.03.10, 17:43 Ma ogonek tylko taki przylegajacy i pomalowany :) Na karku ma biale kropy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Moje zwierzaki na Amazon.com 22.03.10, 17:51 Moja zabka i myszka w oryginalnych opakowaniach www.amazon.com/Littlest-Pet-Nook-Frog-Party/dp/B0012S5K7W/ref=sr_1_13?ie=UTF8&s=toys-and- games&qid=1269276307&sr=1-13 www.amazon.com/Littlest-Pet-Nook-Mouse-Cheese/dp/B0012TPD1E/ref=sr_1_25?ie=UTF8&s=toys-and- games&qid=1269276341&sr=1-25 Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: Zabka na ebayu 27.03.10, 23:38 Podobno to są odpady z fabryki, moja koleżanka wyjaśniała sprawę, bo na ~20 kupionych większą część zwierzaków dostała uszkodzoną, albo mocno przybrudzoną. Grzebała gdzieś po forach, wypytywała i do takiego wniosku się dokopała. Ja do tej pory kupiłam pelikana i nie widzę w nim wad. Kupiłam też pingwina i dostałam go zniszczonego, przyszedł z połową nosa i na pewno nie został uszkodzony podczas wysyłki, taki został już zapakowany. Kontaktowy do tej pory sprzedawca zamilkł, gdy mu o tym napisałam. Ja czekałam na pierwszą przesyłkę prawie 3 tygodnie, a na drugą jeszcze dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: Zabka na ebayu 08.04.10, 10:35 Muszę zwrócić honor sprzedawcy, wysłał mi nowego pingwinka bez zwrotu i opłat z mojej strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Zabka na ebayu 28.03.10, 22:55 Tak niskie ceny na ebay juz wczesniej daly mi do myslenia, ze to pewnie II gatunek :).Mojej żabce i myszce nie mam nic do zarzucenia :)Myszka ma jedynie ten dziwny wystajacy magnesik.Niektóre nowsze LPS są gorzej wymalowane, niz wlasnie ten II gatunek(?) :) Odpowiedz Link Zgłoś