dakini22
27.04.10, 15:44
Warsztaty relaksacyjne „Sztuka powolności”
W jakimś sensie powolność jest konieczna by w ogóle odczuwać życie...
Jednym z podstawowych źródeł wzrostu dla człowieka jest czas, czas dla siebie...
Życie w ciągłym biegu, praca – dom – dom – praca. Pani domu, bizneswoman, mama, żona, przyjaciółka, kumpela … Współczesna kobieta ma wiele ról. Niełatwo zagrać każdą z nich na najwyższym poziomie. Dlatego też życiu współczesnej Super- Babki wielokrotnie towarzyszy stres. Warsztaty mają na celu oswojenie tego nieodłącznego towarzysza życia. Czas spowolnić tempo! Podczas zajęć spróbujemy odpowiedzieć sobie na pytania: kiedy stres sprzyja naszemu życiu a kiedy zaczyna nam szkodzić? W jaki sposób przeżywam stres, jakie mam strategie radzenia sobie z nim? W jakim stopniu są one skuteczne? Jaki sposób myślenia wprowadza mnie w stres i jak mogę to zmienić? Jak mogę relaksować swoje ciało i emocje? Czy w natłoku zadań i obowiązków dbam o jakość swojego życia, jak mogę ją ochraniać? Co mogę zmienić w organizowaniu dnia i własnej pracy? Warsztaty pomogą nie tylko zrelaksować się, ale także uświadomić sobie na czym najbardziej w życiu nam zależy, a co być może zostało zagubione w pośpiechu przemijających dni...
Więcej informacji znajdziesz na www.arz.pl
Zapisy: info@arz.pl
Tel.: 796 924 389