Gość: tojaaa 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: 94.254.224.* 17.05.10, 15:50 W liceum mojej kuzynki nie ma wody w umywalkach w toalecie. Prysznic po wf to fanaberia, nie ma czegoś takiego. To gdzie się te "statystyczne Polki' maja uczyć mycia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.chello.pl 17.05.10, 15:58 REXONA jest GÓ*W*NEM. Kampania to dno. Nigdy nie kupię ich zaplchlonych produktów. To co pokazali całą swoją GŁUPIĄ kampanią pozakuje jedno - w Polsce są już BANKRUTAMI !!!! Codzienni "kąpią" się tylko ludzie z brakiem naskórka i z zespołem natręctw. Codziennie wanna wody. Ludzie - cały basen miesięcznie zużyć. Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.pools.arcor-ip.net 17.05.10, 15:58 Codzienna kąpiel to norma. Nie zapominajcie dziewczyny o czymś takim jak irygator. Mam pod prysznicem i płukam pochwę dwa razy dziennie - rano i wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.chello.pl 17.05.10, 16:07 Rexona, dajcie se siana. Obrażacie Polski dla własnych zysków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camparis 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 16:11 17% Polek nie KĄPIE się codziennie? I co z tego! Ja się kąpię co drugi dzień, a codziennie się myję. I nie uważam się za zaniedbaną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: 89.127.233.* 17.05.10, 16:13 Myc sie trzeba raz na tydzien bo inaczej to umiera krzepa. Koniecznie zimna woda, szarym mydlem i z wiadra. Z czajnika mozna tylko troche na dupe czasem polac jak gowno zaschnie i sie korale robia Odpowiedz Link Zgłoś
welcometopoland 17 proc. Polek nie myje się codziennie 17.05.10, 16:22 80% polek nie uprawia seksu codziennie więc po co się myć ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kain1906% 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.compower.pl 17.05.10, 16:32 Równouprawnienie ;) kobiety chcą być jak mężczyźni, pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zojka 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.ghnet.pl 17.05.10, 16:38 Zauważyłyście kobiety,że MY(w reklamach!)mamy problemy z zaparciami z nietrzymaniem moczu ze zgagą...itp a ONI mają tylko prostatę!I to samo jest z tą ankietą na temat higieny.U mnie w pracy jest kilku śmierdzących facetów a tylko jedna kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogna 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.10, 16:49 mowimy o polakach ja w ramach wymiany bylam w niemieckiej rodzinie to dopiero brudasy gdzie bielizne i nne czesci garderoby zostawia tam gdzie stoja w sypialni baqwialni i leza tydzien ha ha to ci dopiero czysciochy a polakow sie widzi moze tam zrobic badania dla porownania tam na mydlo im nie brakuje i co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.centertel.pl 17.05.10, 16:51 taaa, rozumiem te kobiety ja myję sie co 2 dni i w lato codziennie bo zarósł bym kurzem ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.wi.res.rr.com 17.05.10, 16:54 moze zalozyc prysznice przy wejsciu do metra, miejsca pracy. Wchodzisz a tu automatycznie wlacza sie goracy prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qawsedr 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 17:03 "Dezodorant? Raz na tydzień albo rzadziej - odpowiada 12 proc. respondentek. Lekarze wskazują, że często spotykają się z niedostateczna higieną u pacjentek." to pakowanie dezodorantow pod pachy jest zdrowe? niektorzsy nie musza.. inni uzywaja tych "raz na tydzien"... ale oczywiscie jak sie dzien w dzien nie przyfasoli sobie tona chemii to jest sie brudasem... ba! niektorzy uwazaja posiadanie naturalnego koloru wlosow za niedbalstwo Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik 17 proc. Polek nie myje się codziennie 17.05.10, 17:09 Brudasy za Platforma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xss 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 17:11 Myślę że jesteśmy śmierdzielami z tej czy z tamtej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata-Dyrektor 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.aster.pl 17.05.10, 17:16 PiS-u brudny kameleon Zawsze mawiał, że to nie on... Nawet dziś się wykaraskał, Że był z Donkiem, kiedy klaskał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.ostrog.net.pl 17.05.10, 17:19 Codzienna kąpiel to norma. Nie zapominajcie dziewczyny o czymś takim jak irygator. Mam pod prysznicem i płukam pochwę dwa razy dziennie - rano i wieczorem - IDIOTKO! nie propaguj tutaj metod higienicznych rodem ze sredniowiecza, wypłukujesz całą wartościową florę bakteryjną i wyjaławiasz pochwę, każdy ginekolog na takie hasło popukałby się w czoło i każał ci siętransportować na Księżyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.home.aster.pl 17.05.10, 17:20 nie no jak czytam niektore komentarze to sie plakac chce - jak mozna sie chwalic ze sie ktos kapie raz na dwa dni. jak mysli ze nie pachnie fatalnie to znaczy ze ma zatkane zatoki... polecam wizyte u laryngologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerwazy 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 17:31 Jak śpiewał klasyk: "to widać słychać i CZUĆ" XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: 83.243.107.* 17.05.10, 17:49 Nie wiadomo jak było postawione pytanie. Może brzmiało: ile razy w tygodniu bierze Pani kąpiel? Ja np biorę kąpiel raz w tygodniu (nie lubię się macerować w wannie), natomiast 2 razy dziennie biorę prysznic... Mogłam się jednak załapać do grupy brudasków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: 212.182.17.* 17.05.10, 17:50 A mój Heniek nie pozwala mi myć się przed bzykaniem. A po numerku to on śpi, a ja już nie mam się dla kogo myć. A jak się obudzi to znowu mnie bierze nieumytą, a rano to nie ma czasu na mycie bo trzeba iść do roboty. Wieczorem znowu to samo. Mogę się umyć tylko wtedy jak Heniek jest pijany i śpi, to wtedy mnie nie bzyka. Ale wtedy mnie bije. To już wolę, żeby mnie bzykał a nie bił. I tak się nie myję. Co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pospieszalski 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: 195.245.90.* 17.05.10, 18:06 Myją się tylko zwolenicy Komorowicza tego niemca co che byc prezydętem. Prawdziwi polacy nie musze reksony urzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knut 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 18:24 Ja pracuję z kobietami. Niektóre tak śmierdzą, że szok. Wystarczy, że jedna przejdzie a smród śledzia za nią się ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 18:27 @mon - www.newsweek.pl/bins/media/pictures/49/4979/49798934d9294b33990a514ef2af52bc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aboutblank 17 proc. Polek nie myje się codziennie 17.05.10, 18:31 Nie rozumiem, jak można być takim syfiarzem... Odpowiedz Link Zgłoś