Dodaj do ulubionych

17 proc. Polek nie myje się codziennie

• Gość: tojaaa 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: 94.254.224.* 17.05.10, 15:50
      W liceum mojej kuzynki nie ma wody w umywalkach w toalecie. Prysznic po wf to fanaberia, nie ma czegoś takiego. To gdzie się te "statystyczne Polki' maja uczyć mycia?
    • Gość: Michał 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.chello.pl 17.05.10, 15:58
      REXONA jest GÓ*W*NEM. Kampania to dno. Nigdy nie kupię ich zaplchlonych produktów. To co pokazali całą swoją GŁUPIĄ kampanią pozakuje jedno - w Polsce są już BANKRUTAMI !!!! Codzienni "kąpią" się tylko ludzie z brakiem naskórka i z zespołem natręctw. Codziennie wanna wody. Ludzie - cały basen miesięcznie zużyć. Paranoja.
    • Gość: Iwona 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.pools.arcor-ip.net 17.05.10, 15:58
      Codzienna kąpiel to norma. Nie zapominajcie dziewczyny o czymś takim jak irygator. Mam pod prysznicem i płukam pochwę dwa razy dziennie - rano i wieczorem.
    • Gość: Anka 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.chello.pl 17.05.10, 16:07
      Rexona, dajcie se siana. Obrażacie Polski dla własnych zysków.
    • Gość: Camparis 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 16:11
      17% Polek nie KĄPIE się codziennie? I co z tego!
      Ja się kąpię co drugi dzień, a codziennie się myję.
      I nie uważam się za zaniedbaną!
    • Gość: gosc 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: 89.127.233.* 17.05.10, 16:13
      Myc sie trzeba raz na tydzien bo inaczej to umiera krzepa.
      Koniecznie zimna woda, szarym mydlem i z wiadra.
      Z czajnika mozna tylko troche na dupe czasem polac jak gowno zaschnie i sie korale robia
    • welcometopoland 17 proc. Polek nie myje się codziennie 17.05.10, 16:22
      80% polek nie uprawia seksu codziennie więc po co się myć ??? :)
    • Gość: kain1906% 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.compower.pl 17.05.10, 16:32
      Równouprawnienie ;) kobiety chcą być jak mężczyźni, pod każdym względem.
    • Gość: Zojka 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.ghnet.pl 17.05.10, 16:38
      Zauważyłyście kobiety,że MY(w reklamach!)mamy problemy z zaparciami z nietrzymaniem moczu ze zgagą...itp a ONI mają tylko prostatę!I to samo jest z tą ankietą na temat higieny.U mnie w pracy jest kilku śmierdzących facetów a tylko jedna kobieta!
    • Gość: bogna 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.10, 16:49
      mowimy o polakach ja w ramach wymiany bylam w niemieckiej rodzinie to dopiero brudasy gdzie bielizne i nne czesci garderoby zostawia tam gdzie stoja w sypialni baqwialni i leza tydzien ha ha to ci dopiero czysciochy a polakow sie widzi moze tam zrobic badania dla porownania tam na mydlo im nie brakuje i co
    • Gość: gość 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.centertel.pl 17.05.10, 16:51
      taaa, rozumiem te kobiety ja myję sie co 2 dni i w lato codziennie bo zarósł bym kurzem ;d
    • Gość: aleks 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.wi.res.rr.com 17.05.10, 16:54
      moze zalozyc prysznice przy wejsciu do metra, miejsca pracy.
      Wchodzisz a tu automatycznie wlacza sie goracy prysznic.
    • Gość: qawsedr 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 17:03
      "Dezodorant? Raz na tydzień albo rzadziej - odpowiada 12 proc. respondentek. Lekarze wskazują, że często spotykają się z niedostateczna higieną u pacjentek."

to pakowanie dezodorantow pod pachy jest zdrowe? niektorzsy nie musza.. inni uzywaja tych "raz na tydzien"... ale oczywiscie jak sie dzien w dzien nie przyfasoli sobie tona chemii to jest sie brudasem... ba! niektorzy uwazaja posiadanie naturalnego koloru wlosow za niedbalstwo
    • lightcik 17 proc. Polek nie myje się codziennie 17.05.10, 17:09
      Brudasy za Platforma !
    • Gość: xss 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 17:11
      Myślę że jesteśmy śmierdzielami z tej czy z tamtej strony...
    • Gość: Tata-Dyrektor 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.aster.pl 17.05.10, 17:16
      PiS-u brudny kameleon
      Zawsze mawiał, że to nie on...
      Nawet dziś się wykaraskał,
      Że był z Donkiem, kiedy klaskał.
    • Gość: elle 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.ostrog.net.pl 17.05.10, 17:19
      Codzienna kąpiel to norma. Nie zapominajcie dziewczyny o czymś takim jak irygator. Mam pod prysznicem i płukam pochwę dwa razy dziennie - rano i wieczorem - IDIOTKO! nie propaguj tutaj metod higienicznych rodem ze sredniowiecza, wypłukujesz całą wartościową florę bakteryjną i wyjaławiasz pochwę, każdy ginekolog na takie hasło popukałby się w czoło i każał ci siętransportować na Księżyc
    • Gość: zenon 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.home.aster.pl 17.05.10, 17:20
      nie no jak czytam niektore komentarze to sie plakac chce - jak mozna sie chwalic ze sie ktos kapie raz na dwa dni. jak mysli ze nie pachnie fatalnie to znaczy ze ma zatkane zatoki... polecam wizyte u laryngologa.
    • Gość: gerwazy 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 17:31
      Jak śpiewał klasyk: "to widać słychać i CZUĆ" XD
    • Gość: mon 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: 83.243.107.* 17.05.10, 17:49
      Nie wiadomo jak było postawione pytanie. Może brzmiało: ile razy w tygodniu bierze Pani kąpiel? Ja np biorę kąpiel raz w tygodniu (nie lubię się macerować w wannie), natomiast 2 razy dziennie biorę prysznic...
      Mogłam się jednak załapać do grupy brudasków.
    • Gość: Hanka 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: 212.182.17.* 17.05.10, 17:50
      A mój Heniek nie pozwala mi myć się przed bzykaniem. A po numerku to on śpi, a ja już nie mam się dla kogo myć. A jak się obudzi to znowu mnie bierze nieumytą, a rano to nie ma czasu na mycie bo trzeba iść do roboty. Wieczorem znowu to samo. Mogę się umyć tylko wtedy jak Heniek jest pijany i śpi, to wtedy mnie nie bzyka. Ale wtedy mnie bije. To już wolę, żeby mnie bzykał a nie bił. I tak się nie myję. Co mam robić?
    • Gość: Pospieszalski 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: 195.245.90.* 17.05.10, 18:06
      Myją się tylko zwolenicy Komorowicza tego niemca co che byc prezydętem. Prawdziwi polacy nie musze reksony urzywac.
    • Gość: Knut 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 18:24
      Ja pracuję z kobietami. Niektóre tak śmierdzą, że szok. Wystarczy, że jedna przejdzie a smród śledzia za nią się ciągnie
    • Gość: lucek 17 proc. Polek nie myje się codziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 18:27
      @mon - www.newsweek.pl/bins/media/pictures/49/4979/49798934d9294b33990a514ef2af52bc.jpg
    • aboutblank 17 proc. Polek nie myje się codziennie 17.05.10, 18:31
      Nie rozumiem, jak można być takim syfiarzem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka