ralston 09.03.04, 17:34 Kiedyś już próbowałem ustawić na początku trzynaście wątków po trzynaście postów, ale się nie udało. Tym razem All od razu zwróciła uwagę, że coś jest nie tak :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
all2 Re: 13x13 09.03.04, 17:37 Tylko żeby nikt się nie wciął...aaa, specjalnie wybrałeś martwą porę? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 13x13 09.03.04, 17:38 all2 napisała: > Tylko żeby nikt się nie wciął...aaa, specjalnie wybrałeś martwą porę? ;)) TWoja przenikliwość... wcale mnie nie dziwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: 13x13 09.03.04, 17:41 Siedzę nad nudną robotą, to mam niewykorzystane myślowe moce przerobowe...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 13x13 09.03.04, 17:38 Bo trochę tak było. A potem już poszło w inną stronę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 13x13 09.03.04, 17:41 all2 napisała: > A jakby tak cała strona trzynastek? To mogłoby być groźne - ja mam ustawione 200 wątków na stronę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 13x13 09.03.04, 17:40 all2 napisała: > A jaka? A popatrz na wątek Groclin - Bordeaux ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: 13x13 09.03.04, 18:50 wchodze dzis na Forum a tu wszystkie watki maja po 13 postow, pomyslam, ze znowu cos majstruja admini, albo cos sie przestawilo z sortuj wg "ostatniego posty" na wg "liczby postow", ponadto pare watkow swiecilo na niebiesko, nowe stare, nie mogalam dojsc. Okazalo sie, ze i nowe i stare, i ze to admini majstruja, ale nie ci gazetowi tylko nasi :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: 13x13 09.03.04, 19:19 więc okazało się, że ta niespodzianka była dla Ciebie :)) ale nie admini tylko admin, ja tu nie sprzątam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka1 Re: 13x13 09.03.04, 20:34 I co teraz z tymi trzynastkami ? Nie wolno ruszac ? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: 13x13 09.03.04, 20:40 Ruszaj śmiało, i tak już ruszone. To był tylko taki krótki performance - sztuka ulotna, jak mandale z piasku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka1 Re: 13x13 09.03.04, 20:53 I ja mam pierwsza dmuchnac w te mandale ? O nie.Zreszta wcale nie chcialam.Tak tylko zapytalam.Zeby wiedziec co jest grane.Teraz juz wiem : sztuka dla sztuki. A jest u Ciebie cos grane all2 ? A jezeli tak , to co ? U mnie stary,dobry Erick Clapton. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 13x13 09.03.04, 20:51 all2 napisała: > więc okazało się, że ta niespodzianka była dla Ciebie :)) > ale nie admini tylko admin, ja tu nie sprzątam ;) A chcesz? Miotła jakaś by się znalazła... Roboty, co prawda niewiele bo (odpukać) żadne ścierwo się tu już dawno nie przyplątało, ale nigdy nic nie wiadomo... Inwazja, jak uczą podręczniki strategii ma w sobie zawsze element zaskoczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: 13x13 09.03.04, 21:40 Eee... tego... to może ja się później zgłoszę, jak najpierw umyję okna u siebie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 13x13 09.03.04, 22:10 all2 napisała: > Eee... tego... to może ja się później zgłoszę, jak najpierw umyję okna u > siebie ;)) Teraz to się nie wykręcaj. Wykręcisz se szmatkę jak już posprzątasz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: 13x13 09.03.04, 23:09 no i wziął i zrobił to, NAPRAWDE TO ZROBIŁ!!! no dobra Rals, tylko żeby potem nie było, to: 1) jestem BARDZO tolerancyjna i tam gdzie sprzątałam dotychczas, to z racji treści zdarzyło mi się wyciąć jeden, słownie jeden post, więc tu za bardzo na mnie nie licz :) 2) na Pu-erha się nie przestawię 3) okien myć nie będę!!! :))) Za to mogę przyjmować kubki, banany i takie tam inne ;) Stoi? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: 13x13 09.03.04, 23:50 > all2 napisała: > no i wziął i zrobił to, NAPRAWDE TO ZROBIŁ!!! To witaj wśród sprzątaczy TT. A z dymisją to jest dobry pomysł. Ja też chcę...Przychodzi nowe to stare na out. Pamiętam ze Wilk chciał być vice-a. Zatem moje uprawnienia są do przekazania Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: 13x13 10.03.04, 08:37 Awee, nie rób mi tego. Zabraniam Ci jako matka :)) Masz mnie wspierać w tej trudnej funkcji. A Wilka przecież i tak nie ma :(( Odpowiedz Link Zgłoś
awee o matko!:) 10.03.04, 09:15 all2 napisała: > Awee, nie rób mi tego. Zabraniam Ci jako matka :)) Masz mnie wspierać w tej > trudnej funkcji. Argumentum certum. Ba, nawet argumentum ad verecundiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: o matko!:) 10.03.04, 09:29 A co to za exodus jakiś? I jaka przewrotność do tego. Najpierw zakopuje Wilka - a potem chce mu jeszcze sprzątanie zlecać... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: 13x13 09.03.04, 22:28 all2 napisała: > więc okazało się, że ta niespodzianka była dla Ciebie :)) > ale nie admini tylko admin, ja tu nie sprzątam ;) ta.. popsulam zabawe i w zamian dostaje niespodzianke, aha ale to bylo zanim popsulam :) Niewazne juz, All ja tez mam dla Ciebie niespodzianke, zamienmy sie na sygnaturki! :))) Twoja wydaje mi sie bardzo akuratna na dzis, na caly ten zwariowany tydzien, a mam wrazenie, ze moja Tobie tez moze podpasowac, tak zupelnie bez powodu ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: 13x13 09.03.04, 22:59 O qrcze same dziwne i nieoczekiwane propozycje mi się dzisiaj sypią :))) podoba Ci się Chatko moja sygnaturka? - proszę bardzo, weź ją sobie, mi chyba jednak ona nie służy - dziwne efekty daje :) a jeśli chcesz wiedzieć skąd to jest to gogle powiedzą :) co do Twojej - hmmm chcesz powiedzieć że każdy dzień taki sam??? :))) aktualnie to nawet jakby się zgadzało :))) - no to dobrze, biorę, może okaże się motywacyjna czyli stoi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: 13x13 10.03.04, 00:21 all2 napisała: > czyli stoi? ;) Hm...leży :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 13x13 09.03.04, 20:55 O kurczę - żebym sam w tym nie brał udziału, to bym forum nie poznał ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka1 Re: 13x13 09.03.04, 20:59 A o co chodzi ralston ? Clapton mnie rozmarzyl byl i nie jarze. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 13x13 09.03.04, 21:01 Zasadniczo chodzi o jakieś takie matematyczne uporządkowanie chaosu... Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka1 Re: 13x13 09.03.04, 21:04 chaos byl juz na poczatku ( albo to bylo "slowo" ? )dajmy mu pokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 13x13 09.03.04, 21:16 przyjaciolka1 napisała: > chaos byl juz na poczatku ( albo to bylo "slowo" ? )dajmy mu pokoj. Nie - to nie tak. To było: С начала ничего не было в мирьеб только ветерь гулял по Москве... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 13x13 09.03.04, 21:17 przyjaciolka1 napisała: > chaos byl juz na poczatku ( albo to bylo "slowo" ? )dajmy mu pokoj. Nie - to nie tak. To było: С начала ничего не было в мирье только ветерь гулял по Москве... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka1 Re: 13x13 09.03.04, 21:22 :-)))) skad Ci sie to wszystko bierze tak na poczekaniu ? Nie ma sie co dziwic,ze sie tu wszyscy pchaja drzwiami i oknami. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 13x13 09.03.04, 21:31 przyjaciolka1 napisała: > :-)))) skad Ci sie to wszystko bierze tak na poczekaniu ? Nie ma sie co > dziwic,ze sie tu wszyscy pchaja drzwiami i oknami. Zaraz, zaraz. Parę rzeczy należy sprostować. A para to dwa, więc: 1. Na jakim poczekaniu? Ty wiesz ile czasu schodzi z szukaniem po omacku ruskich bukw na łacińskiej klawiaturze? 2. Nie obserwuje się zjawiska pchania drzwiami. Ani oknami. Tak na stałe (w miarę) to pisuje tu około 25 osób. Przewinęło się od czerwca ub. r. nieco ponad 130. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka1 Re: 13x13 09.03.04, 21:42 Nie badz taki skromny.W porownaniu z innymi,to szumi tu jak w ulu.Ale nawet nie to jest istotne.Kazda jedna osoba,ktora pisze na tym forum,ma cos do powiedzenia.Nawet jezeli pisze o bzdurach ma to swoj charakter i styl.Wchodzi sie tu z przyjemnoscia.Nigdzie indziej juz nie laze,bo nie mam takiej potrzeby.Wystarczy wejsc,poczytac i juz sie nastroj poprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 13x13 09.03.04, 22:08 przyjaciolka1 napisała: > Nie badz taki skromny.W porownaniu z innymi,to szumi tu jak w ulu.Ale nawet nie > > to jest istotne.Kazda jedna osoba,ktora pisze na tym forum,ma cos do > powiedzenia.Nawet jezeli pisze o bzdurach ma to swoj charakter i styl.Wchodzi > sie tu z przyjemnoscia.Nigdzie indziej juz nie laze,bo nie mam takiej > potrzeby.Wystarczy wejsc,poczytac i juz sie nastroj poprawia. To dzisiaj to wyjątkowo było. Pewnie się jeszcze nie zdarzyło tyle wpisów jednego dnia. Na ogół jest tu dużo spokojniej - czasami panuje martwa cisza. Ale nigdy długo ;) Herbaciarnia powstała trochę przypadkiem, kiedy na Forum Białystok, gdzie większość nas zaczynała, zaczęło się robić chamsko i wulgarnie. Zorganizowaliśmy sobie tutaj taki kącik. Niektórzy mówią - towarzystwo wzajemnej adoracji. Może i coś w tym jest ale raczej na zasadzie takiej, że nam z sobą dobrze. I to jeszcze, że każdy może tu przyjść i nikogo się nie wygania, pod warunkiem, że się w miarę kulturalnie prowadzi ;) A spory czasami bywają zajadłe. Dochodzi do walki na klaty. Siłę argumentów zastępują argumenty siły... i tak się toczy życie pomaleńku... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: 12x13 ??? 10.03.04, 09:19 Liczę, liczę i wychodzi mi tuzin. Ki czort... Paradoks? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 12x13 ??? 10.03.04, 09:31 aand napisał: > Liczę, liczę i wychodzi mi tuzin. Ki czort... Paradoks? ;) > > Jak byś liczył o własciwej porze, to doliczyłbyś się i 16 trzynastek a może i więcej - taki był szał wczoraj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: 12x13 ??? 10.03.04, 10:00 ralston napisał: > > Jak byś liczył o własciwej porze, to doliczyłbyś się i 16 trzynastek a może > > i więcej - taki był szał wczoraj :))) Ojej, to można ruszać te trzynastki czy nie, bo nie wiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 12x13 ??? 10.03.04, 10:02 Oczywiście że można. To był taki chwilowy performance :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: 13x13= 13.03.04, 18:22 annabl ??? napisała: =269 ??? yyyy, cos mi sie zle policzylo mialo byc 169 jak strzelil :)) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: 13x13= 13.03.04, 21:23 Al.Jerozolimskie, Modlińska, Puławska, Jagiellońska czy Sobieskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: 13x13= 13.03.04, 22:24 habitus napisała: > Al.Jerozolimskie, Modlińska, Puławska, Jagiellońska czy Sobieskiego? Jeżeli Puławska to znaczy że już w Pyrach. Jeżeli Modlińska to w Henrykowie... Odpowiedz Link Zgłoś