Dodaj do ulubionych

Mowcie sobie co chcecie

07.10.10, 19:25
Ale czasem te sygnaly ze swiata to dziwne sa.
Jezdze sobie codziennie na dworzec rowerem, to kolo hotelu przejezdzam co robi za centrum kongresowe chetnie. Coraz to sie tam cos odbywa.
Juz mnie w zeszlym tygodniu cos w mozgu zaswedzialo jak zobaczylem ze sie wlasnie odbywa impreza pod nazwa "Neurowoche" (pol. Neurotydzien). Wczoraj widze znowu ze cos szykuja. I dzis znowu widze. Nowa impreza: "Deutscher Schmerzkongress" (pol. Niemiecki Kongres Bolu).
Jak sie za tydzien zacznie jakas "Eurohystery" albo "NATO International School of Paranoia", ewentualnie "Andropauza 2010", to sie nie zdziwie.
Obserwuj wątek
    • aga_piet Re: Mowcie sobie co chcecie 07.10.10, 19:55
      "Paranoiawoche" może być ciekawy, może spróbuj się wkręcić na jakąś degustację :)
      • brezly Re: Mowcie sobie co chcecie 07.10.10, 19:57
        Ja mysle ze nikogo tam nie wpuszczaja. Ponadto poczestunkow sie nie przewiduje. Kazdy wlasne kanapki przywozi :-)
        • aga_piet Re: Mowcie sobie co chcecie 07.10.10, 20:04
          W krawacie na pewno wpuszczą. A degustację mam na myśli że tak powiem panie - zawodową.
          :)
          • brezly Re: Mowcie sobie co chcecie 07.10.10, 20:19
            Aha.:-)

Byl kiedys problem forumowy. Czy da sie odroznic Forum Konsekwentnych Sceptykow od Forum dla Bardzo Niesmialych? :-)
    • zbyfauch Re: Mowcie sobie co chcecie 07.10.10, 20:28
      A u nasz najwyżej Kehrwoche...ale who kehrs? ;)
      • brezly Re: Mowcie sobie co chcecie 07.10.10, 20:32
        U nas tez bylo. Ale dziadki sasiednie mialy dosyc i przeforsowaly Firme. Choc tu to nie taka stara tradycja :-DDDDD
        • zbyfauch Re: Mowcie sobie co chcecie 07.10.10, 20:42
          U nasz na klatce też. Nie firma ale jedna ze wspólnoty właścicieli sama ze szmatą posuwa.
          Przed jakimś rokiem nawet udało się jej pozbyć niesolidnych lokatorów i sama zamieszkała obok nasz, oszobiście.
          Ale za to odśnieżać musimy. Na szczęście rzadko.
          • brezly Re: Mowcie sobie co chcecie 07.10.10, 20:55
            U nas to objelo odsniezanie, bo dziadkom najbardziej nie szlo.
            • drzejms-buond Re: Mowcie sobie co chcecie 08.10.10, 10:26
              mówię sobie co chcę
              Schmerzkongress...

a widziałeś Erikę Steinbach?
              Ją coś ewidentnie boli przez niejedno Woche

tu podaję linkę ŻYWĄ
              www.youtube.com/thenobelprize?feature=ticker
              tez im się na zebrania zebrało
              • brezly Re: Mowcie sobie co chcecie 09.10.10, 11:22
                NO to mowi ze nie ufa kobitom "gloszacym potrzebe sprawiedliwosci w kostiumiku od Chanel". Podobno gorsze sa juz tylko futra w lamparci wzor.

• lira_korbowa Re: Mowcie sobie co chcecie 09.10.10, 00:13
              Co mi przypomina napis na nagrobku Pani Sprzątającej: "sie kehrt nie wieder..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka