anchan 01.04.04, 10:00 Jak wam się podoba artykuł spożywczy o nazwie smarowidło babci? Kamfora ze smalcem? Sok z kiszonej kapusty kacuś. Butelka jak kubuś, na etykiecie białe myszki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieranka Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 10:02 > Kamfora ze > smalcem? anene, to na urodę jest - smarujesz tym uda i celullitis diabli biorą Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 10:06 A, czesc A. Jakos te propozycje duchem z tej 'smietany od chlopa' co to 'lyzka w niej staje'. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 10:17 jaja chłopskie są droższe ale mogą mieć dwa żółtka (mhyhyhy) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 10:19 Cześć wszystkim a raczej kuku. Muszę się nadziać na zapas, bo jutro znowu zniknę. Bliżej im do smalcu bankietowego niż do śmietany od chłopa i jaj od baby -- Kicham na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 10:25 Znaczy, Anchan, to sa produkty@real? :-)) No, smarowidlo babci winno koniecznie pachniec salicylanem metylu. Bez tego sie nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 10:39 siemi napis na punkcie skupu przypomnial : "Rolniku ! Nie myj jaj !" Pamietacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kekfrankos Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 10:44 tez, stare. Lata 70. Warszawa. Centrala rybna. Plakat z mapa Polski, w kolorze,od Tatr do Baltyku z wdrukowanym tekstem: "Polska- Twoj kraj Baltyk- Twoje morze Fladra - Twoja ryba." (i odrecznie) "K...a Twoja mac". Przepraszam za wyrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 10:57 Produkty @real. Chyba sobie odmoczę etykietki, na wieczną rzeczy pamiątkę. W pobliskim sklepie, zgodnie z nowym szyldem, sprzedają wędlia. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 10:58 Umysl ludzki to jest jednak tworczy bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 11:06 kekfrankos napisał: > "Polska- Twoj kraj > Baltyk- Twoje morze > Fladra - Twoja ryba." > > (i odrecznie) > > "K...a Twoja mac". To ja to znalem w wersji : "ksiazka - twoj przyjaciel, papieros - Twoj wrog, k... twoja mac." > Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 11:16 centrala rybna w Kat-owkach, Al. Roździeńskiego, nazywa się .... Delfin ta-ak Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 11:19 nie pierwszy i nie ostatni to taki przypadek. Moze delfin tez psuje sie od glowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 11:27 We Wrocku jezdzi samochod 'Hurtownia ryb DELFIN'. Nihil novi. Widzialem ja ze dwa lata temu kontmeplujac na ulica Drobnera sklep z napisami na szybie ukaldjacymi sie w napis 'Stroje liturgiczne dla kobiet w ciazy'. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 11:41 a ja się dzisiaj już na nic nie dam nabrać!!! Nie wierzę, Brez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 11:43 Pepusiek, ty tu? w prima aprilis? uwazas bo sie pomylis ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 11:44 no, to taki żart (daliście się nabrać?) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 11:47 Czesc Pepe Nonieno, nie zmyslam. Mann z Materan pokazywali w Pajacykach, a kolega jeden zrobil fotke. Moge poprosic o skan. Znaczy to ybly dwa napsiy ale ladnie tworzyly jeden. Zaraz potem zmienili. Nawiasem mowiac, w takiej Danii toby nie bylo nic dziwnego. Troche tam narzekali ichni Glempowie luterscy jak mieli zrobic pierwsza lesbijke biskupem, ale tak bardziej 'dla poddierzania razgawora'. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 11:45 heloł PePe... skoro już tujesteś, to pomyślałam sobie, że zapytam, bo nie pamiętam czy wiesz, że masz do Zariglowanego przepustke, bo nie przypominam sobie, żebym CIę tam widziała... a może to tylko przez tego starego Niemca nie kojarzę... Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 11:47 ożesz, ty Niemcu parchaty!!! wiem, Baloo mi pisał cholera!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 12:52 super, bede mogla ci na grobie potawic ten znicz z muzyko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cordonec_y_mulina Re: Nowinki handlowe 02.04.04, 02:38 Aha, dzieki. Szykuje sie huczny pogrzeb ;o) bajdelej, znicz jest booski ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Nowinki handlowe 01.04.04, 11:12 anchan napisała: > Sok z kiszonej kapusty kacuś. Butelka jak kubuś, na etykiecie białe myszki. jakie białe myszki??? toż to króliczek jest... Odpowiedz Link Zgłoś