aniajarecka 01.04.04, 18:16 hejka! byl ktos z Was w sklepie "4 women" w domu handlowym stokrotka na swobodnej? bo sie tam jakos nie moge wybrac a slyszalam ze sa tam fajne i tanie rzeczy, czy to prawda? pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 18:18 Aniu, pozdrawiam, ale tu nie miejsce na reklame. Odpowiedz Link Zgłoś
aniajarecka Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 18:21 witam, przepraszam Ci jesli uznalas to za reklame ale ja naprawde tylko pytalam... pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 18:23 aniajarecka napisała: > witam, > przepraszam Ci jesli uznalas to za reklame ale ja naprawde tylko pytalam... > > pozdrawiam :-) A czego wlasciwie swoim pytaniem chcialas sie dowiedziec? Czy moze chodzilo o czesc, jestem nowa, fajnie tu u was, chetnie cos dopisze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniajarecka Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 18:36 witam, tak, wlasnie o to mi chodzilo, rozszyfrowalas mnie, brawo... pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 21:49 Aniu, w każdym razie wyciągnęłaś Chatkę z jaskini - chwała Ci :) Rals Cię pewnie oficjalnie powita jak się dogrzebie wątku z powitaniami po tym primaaprilisowym bałaganie. To ja tymczasem witam Cię nieoficjalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 21:51 Każden jeden może witać. I każda jedna. :) Zastępcy znaczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 22:00 Ale ja się lepiej czuję w nieoficjalnych rolach - to niech tak już zostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 22:04 all2 napisała: > Ale ja się lepiej czuję w nieoficjalnych rolach - to niech tak już zostanie :) Znaczy się partyzant? Albo guerilla? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 22:49 A jakie to goryle dziś tak na forum figlowały, że klubokawiarni nie szło poznać, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 22:54 Ja sobie wypraszam. Też mam alibi. Pojawi się ono w stosownym czasie na wątku Busz po polsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 22:55 All - nie bądź taka i nie drażnij się. Ja na kolejne odcinki nie mogę się doczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 23:00 Kiedy po tych rewolucjach to wątek zginął - jakoś go nie widzę :) A w dodatku kalumnie tu na mnie rzucają i potwarze. To ja się tak nie bawię :( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 23:04 Kto się nie boi i kalumniem rzuca? A wąteczek to Ci zaraz własnowyszukiwarkowo odnajdę i podam prosto na monitorek... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 22:47 aand napisał: > Każden jeden może witać. I każda jedna. :) Zastępcy znaczy ;) > I nie tylko zastępcy a literalnie każdy, kto się tu zadomowił. Aand już widzę na specjalnym wątku przywitał jak trzeba. To ja już tutaj od siebie 'witaj' powiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 18:19 ja byłam w "4women" na Lipowej, przy księgarni technicznej.. rzeczywiście fajne i nie drogie ciuszki.. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 23:13 aniajarecka napisała: > hejka! > > byl ktos z Was w sklepie "4 women" w domu handlowym stokrotka na swobodnej? Nie bylam. Powiem wiecej. U mnie nie ma domu handlowego "Stokrotka". Czy mozna tam kupic stokrotki na balkon? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 23:18 Tak, a w "Biedronce" dokupisz do kompletu biedronki ;) A stokrotki są już prawdziwe, w trawie. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: sklep odzieżowy 01.04.04, 23:20 all2 napisała: > Tak, a w "Biedronce" dokupisz do kompletu biedronki ;) Ciekawe co mozna kupic w biurowcu (sa tez tam sklepy), ktory warszawiacy nazwali "Wieli Toi-Toi";) > A stokrotki są już prawdziwe, w trawie. No nie bede krasc stokrotek z trawnika;) Wlasnie podjelam meska decyzje: w tym roku moj balkon bedzie w stokrotki! Odpowiedz Link Zgłoś