zlota_20 08.01.11, 16:48 Zamiast dać pieniądze na utrzymanie Owsiaka wpłacę 1000 złotych na Fundację Lux Veritatis i dzieła przy nie powstałe. Kto też tak zrobi (może być mniejsza kwota) niech się wpisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white_styks Re: WOŚP - STOP 08.01.11, 16:54 Jedni i drudzy zerują na uczuciach i nigdy nie rozliczają się z każdej złotówki,a lud to kupuje-tyle,że Owsiak dzieli się z innymi np szpitalami,a panowie w sukienkach z Fundacji Lux Veritatis grabią dla siebie i tylko oni z tego korzystają-otwórz oczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: WOŚP - STOP 08.01.11, 16:55 Masz jakiś dowód na swoje oszczerstwa? Czy Twój dowód to to co powiedzą TVN, POLSAT i TVP Odpowiedz Link Zgłoś
white_styks Re: WOŚP - STOP 08.01.11, 17:06 Zapytaj ludzi,czy im pomogła ta fundacja,w końcu mają to Koncern... Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: WOŚP - STOP 08.01.11, 17:11 Ci ludzie, "pomogła" WOŚP są podstawieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLM Re: WOŚP - STOP IP: 178.73.63.* 09.01.11, 00:55 Kto jest podstawiony? Dyrektorzy szpitali, którzy dostają sprzęt dla swoich placówek? A jaki by mieli interes w tym żeby się chwalić sprzętem którego nie mają? A przy okazji to mam nadzieję, że pokażesz dowód wpłaty tego tysiąca o którym napisałaś w pierwszym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: WOŚP - STOP 09.01.11, 09:26 Są podstawienia, bo to oni sami na spółkę z Owsiakiem dostają te pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLM Re: WOŚP - START :) IP: 178.73.63.* 09.01.11, 11:01 A sprzęt z serduszkami, który można zobaczyć praktycznie na każdym oddziale dziecięcym w Polsce to atrapy? I gdzie dowód wpłaty tego tysiąca na Twoją umiłowaną fundację, która pomaga... no właśnie czy ta fundacja pomaga komuś oprócz Ojca Dyrektora? Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: WOŚP - START :) 09.01.11, 17:00 A jaki masz dowód na to, że na stary sprzęt nie naklejono serduszek??? Przypuszczam, iż nie jesteś specjalistą od nauk medycznych ergo nie wiesz czy sprzęt jest nowoczesną amerykańską technologią, czy 30 letnim z PRL (ale z naklejonym serduszkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLM Re: WOŚP - START :) IP: 178.73.63.* 09.01.11, 23:05 Stąd, że 30 lat temu części chorób które dzisiaj się leczy nie potrafiono wykryć u noworodków, stąd, że mam znajomych lekarzy, stad, że wprawdzie nie znam się na sprzęcie medycznym ale gołym okiem mogę odróżnić inkubator z przed 30 lat od takiego który powstał 2-3 lata temu tak jak potrafię odróżnić samochód wyprodukowany 30 lat temu od tego, który dopiero co zjechał z taśmy montażowej chociaż na samochodach też się nie znam. To kiedy pochwalisz się wpłatą tego tysiąca??? No i napisz komu Ojciec Dyrektor pomógł za te pieniądze które zbiera przez fundację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Re: WOŚP - STOP IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.11, 13:04 mam problem. Czy mogę wpłacać to w ten sposób? preview.tinyurl.com/35po34v Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_20 Re: WOŚP - STOP 09.01.11, 17:01 Nikt ci nie kliknie w linki do gry internetowej. Zostałeś wysłany przez moich oponentów, aby ośmieszyć ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś