Dodaj do ulubionych

Jakosc bluzeczek z LPS ,z allegro

25.01.11, 20:24
Moze ktos kupil np. takie bluzeczki Sa na allegro

[img]https://img525.imageshack.us/img525/7816/gfgfx.jpg[/img]

Jaka jest ich jakosc,duzy dekolt przy szyjce, czy sa krotkie a np. maja dlugie rekawy Moze ktos kupil i podzieli sie swoja opinia ;)
Obserwuj wątek
    • mielin Re: Jakosc bluzeczek z LPS ,z allegro 26.01.11, 00:43
      Jeszcze raz daj zdjęcie, nic nie widać:-(, mam jedną z biedronką z rękawami w paski, ale jakoś jeszcze córcia jej nie nosi...
    • ktosco Re: Jakosc bluzeczek z LPS ,z allegro 26.01.11, 08:58
      Nie wiem, co sie dzieje z forum u mnie tez raz widac zdjecia a raz znikaja :)

Tutaj link

img525.imageshack.us/img525/7816/gfgfx.jpg
      • mielin Re: Jakosc bluzeczek z LPS ,z allegro 26.01.11, 11:20
        link też nie działa;-(, daj linka do aukcji, wiem przecież że nie twoja;-0
        • ktosco Re: Jakosc bluzeczek z LPS ,z allegro 26.01.11, 11:30
          znalazlam taka sama bluzeczke tylko z innym nadrukiem z biedronka ale pewnie jakosc ta sama :)? Moja wczesniejsza byla z foczka (?)

allegro.pl/bl-lps-littlest-pet-shop-bluzeczki-122-cm-i1417442432.html
          • mielin Re: Jakosc bluzeczek z LPS ,z allegro 26.01.11, 14:06
            O to to...tę mamy. Więc bluzka wydaje się być z dobrej bawełny, tylko nadruk jest jakby offsetowy - więc może blaknąć, no i rozmiar trzeba brać według wymiarów. Tyle, że jeszcze jej nie dałam młodej, bo jakoś odwidziała mi się:-(

A nie wolisz z Kappahla, ja mam kilka z pet shopami i są idealnej jakości, na pewno będą teraz mieli nowe na nowy sezon... no i bardzo ładne widziałam w Smyku po 45zł, ale jakość wiadoma;-(
            • ktosco Re: Jakosc bluzeczek z LPS ,z allegro 26.01.11, 19:12
              Dlatego pytam o jakosc? Nie potrzebuje bluzeczki bo ma ladny nadruk.Zalezy mi zeby po praniu nie byla szmatka Poczekam na letnie z Kapphal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka