Dodaj do ulubionych

To ze wyz czy niz

22.02.11, 16:25
Ten no syberyjski i moze norweski, niech se idzie tam gzie ocieplacze go chca, mi jest zimno, kurde, wiecy bocianow, wiecy szczypiorku,wiecy wigorku, tego no misie chce:)
Obserwuj wątek
    • modliszka61 Re: To ze wyz czy niz 22.02.11, 17:52
      Ech, Olo, co za rozrzut roszczeń.Misie chcesz - misie ,masz.Gwarantowany wigorek, szczypiorek, a może i złoty traf w postaci bociana.Tak.Trza uważać z żądaniami roszczeniowymi, bo mogą się spełnić.
      www.youtube.com/watch?v=BqtIlpIwuio
      • olo53 Re: To ze wyz czy niz 23.02.11, 21:46
        Z tym bocianem to faktycznie przeszarzowalem, w moim wieku to sie spiewa 'predzej bym smierci sie spodziewala' a tak po prawdzie to ciagnie po halterach jak jasny pieron:)
        • modliszka61 Re: To ze wyz czy niz 24.02.11, 18:53
          olo53 napisał:

> Z tym bocianem to faktycznie przeszarzowalem, w moim wieku to sie spiewa 'predz
          > ej bym smierci sie spodziewala' a tak po prawdzie to ciagnie po halterach jak j
          > asny pieron:)
          W Twoim wieku z bocianem przeszarżować może jedynie niewiasta .Do niej już tylko bocian może tylko taki ze styropianu.;-D
          Lekką korektę wiekową czynię w typie :
          1. Leniwa
          www.youtube.com/watch?v=yHEM2af4Ujo
          2. Zofija kłosy rozwija ;-}
          www.youtube.com/watch?v=0QTuJO4lhyk
    • zbyfauch Cztery bociany 22.02.11, 21:34
      przeleciały mi prawie nad głową dzisiaj. W Bad Cannstatt to było, tak około 17:30. Przez kolejarzy musiałem do pracy pojechać samochodem a w drodze powrotnej taki widok. A może one do zoo leciały, bo faktycznie w kierunku Wilhelma? W każdym razie najbliższe dwie noce skute mają być siarkającymi mrozami. A może one z Egiptu uciekły? Albo z Libii?
      • immanuela Re: Cztery bociany 24.02.11, 01:42
        zbyfauch napisał:

> przeleciały mi prawie nad głową dzisiaj. W Bad Cannstatt to było, tak około 17:
        > 30. Przez kolejarzy musiałem do pracy pojechać samochodem a w drodze powrotnej
        > taki widok. A może one do zoo leciały, bo faktycznie w kierunku Wilhelma? W każ
        > dym razie najbliższe dwie noce skute mają być siarkającymi mrozami. A może one
        > z Egiptu uciekły? Albo z Libii?

obawiam się jednak, że one ewakuowały się z Libii pod przymusem i wcale nie zwiastują :-(
        • zbyfauch Re: Cztery bociany 24.02.11, 08:19
          immanuela napisała:
          > obawiam się jednak, że one ewakuowały się z Libii pod przymusem i wcale nie zwi
          > astują :-(

Ode zwiastowania Niamnioły som, Archamnioły. Zwierzę bocian służy do pomnażania jeno.
    • drzejms-buond Re: To ze wyz czy niz 23.02.11, 11:11
      olo53 napisał:

> Ten no syberyjski i moze norweski, niech se idzie tam gzie ocieplacze go chca,
      > mi jest zimno, kurde, wiecy bocianow, wiecy szczypiorku,wiecy wigorku, tego no
      > misie chce:)

popieram kolegie w całej rozciągłości.
      • modliszka61 Re: To ze wyz czy niz 24.02.11, 19:01
        Wiosna idzie , Bound.Do banku nasiennego się udaj, bo co człowiek sieje - to i żąć będzie..;-}}
        www.youtube.com/watch?v=MmjKaG_rcwM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka