olo53 22.02.11, 16:25 Ten no syberyjski i moze norweski, niech se idzie tam gzie ocieplacze go chca, mi jest zimno, kurde, wiecy bocianow, wiecy szczypiorku,wiecy wigorku, tego no misie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: To ze wyz czy niz 22.02.11, 17:52 Ech, Olo, co za rozrzut roszczeń.Misie chcesz - misie ,masz.Gwarantowany wigorek, szczypiorek, a może i złoty traf w postaci bociana.Tak.Trza uważać z żądaniami roszczeniowymi, bo mogą się spełnić. www.youtube.com/watch?v=BqtIlpIwuio Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: To ze wyz czy niz 23.02.11, 21:46 Z tym bocianem to faktycznie przeszarzowalem, w moim wieku to sie spiewa 'predzej bym smierci sie spodziewala' a tak po prawdzie to ciagnie po halterach jak jasny pieron:) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: To ze wyz czy niz 24.02.11, 18:53 olo53 napisał: > Z tym bocianem to faktycznie przeszarzowalem, w moim wieku to sie spiewa 'predz > ej bym smierci sie spodziewala' a tak po prawdzie to ciagnie po halterach jak j > asny pieron:) W Twoim wieku z bocianem przeszarżować może jedynie niewiasta .Do niej już tylko bocian może tylko taki ze styropianu.;-D Lekką korektę wiekową czynię w typie : 1. Leniwa www.youtube.com/watch?v=yHEM2af4Ujo 2. Zofija kłosy rozwija ;-} www.youtube.com/watch?v=0QTuJO4lhyk Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Cztery bociany 22.02.11, 21:34 przeleciały mi prawie nad głową dzisiaj. W Bad Cannstatt to było, tak około 17:30. Przez kolejarzy musiałem do pracy pojechać samochodem a w drodze powrotnej taki widok. A może one do zoo leciały, bo faktycznie w kierunku Wilhelma? W każdym razie najbliższe dwie noce skute mają być siarkającymi mrozami. A może one z Egiptu uciekły? Albo z Libii? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Cztery bociany 24.02.11, 01:42 zbyfauch napisał: > przeleciały mi prawie nad głową dzisiaj. W Bad Cannstatt to było, tak około 17: > 30. Przez kolejarzy musiałem do pracy pojechać samochodem a w drodze powrotnej > taki widok. A może one do zoo leciały, bo faktycznie w kierunku Wilhelma? W każ > dym razie najbliższe dwie noce skute mają być siarkającymi mrozami. A może one > z Egiptu uciekły? Albo z Libii? obawiam się jednak, że one ewakuowały się z Libii pod przymusem i wcale nie zwiastują :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Cztery bociany 24.02.11, 08:19 immanuela napisała: > obawiam się jednak, że one ewakuowały się z Libii pod przymusem i wcale nie zwi > astują :-( Ode zwiastowania Niamnioły som, Archamnioły. Zwierzę bocian służy do pomnażania jeno. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: To ze wyz czy niz 23.02.11, 11:11 olo53 napisał: > Ten no syberyjski i moze norweski, niech se idzie tam gzie ocieplacze go chca, > mi jest zimno, kurde, wiecy bocianow, wiecy szczypiorku,wiecy wigorku, tego no > misie chce:) popieram kolegie w całej rozciągłości. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: To ze wyz czy niz 24.02.11, 19:01 Wiosna idzie , Bound.Do banku nasiennego się udaj, bo co człowiek sieje - to i żąć będzie..;-}} www.youtube.com/watch?v=MmjKaG_rcwM Odpowiedz Link Zgłoś