brezly 29.04.04, 13:55 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2044159.html Te rosliny to naprawde so, no cholera, niby nic straznego, zaden szpinak a jakie zajadale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: Z Wroclawia donosza 29.04.04, 14:04 jak to niby nic strasznego??? toż to wredna i złośliwa roślina... odcięcie abonantki od telefonu to dopiero wstęp do jej dalszych sziałań, mający na celu uniemożliwienie rzeczonej zadzwonienie po pomoc gdy drapieżna roślinka zacznie podbój wnętrza domu... Tepsa dobrze mówi - wyciąć roślinkę, a jeszcze lepiej wyrwać z korzeniami i spalić, zanim większych szkód narobi... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Z Wroclawia donosza 29.04.04, 14:06 Strazsne to by bylo jakby sie pod rutach telfonicznych szpinak zaczal piac. Szpinak z Tepsy, ale to juz jest temat na ForumHorrorum. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Z Wroclawia donosza 29.04.04, 14:18 a Ty jak to winogrono czepiasz się szpinaku, a to jedna z moich ulubionyc potraw (oczywiści dobrze przyrządzony) - więc jakby mi się tak szpinak zaczął piąć pod okno, to bym mrożoneg nie musiała kupować, tylko miałabym świeży (przynajmniej w sezonie) i to bez wychodzenia z domu... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Z Wroclawia donosza 29.04.04, 14:30 No, ForumHorrorum. Chcesz zeby tu wykladal swoja teorie szpinaku?! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Z Wroclawia donosza 29.04.04, 14:38 a bardzo chętnie... mam nadzieję, że nie obrzydzi mi ona tej roślinki... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Z Wroclawia donosza 29.04.04, 15:11 No "Dzien tryfidow" po prostu. Szpinak posadzic, a spelni role kabla; zelazo, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Z Wroclawia donosza 29.04.04, 15:44 To jeszcze sie nie skrzyzowalo, to wino z kablem? Ale byloby mocne! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Z Wroclawia donosza 29.04.04, 16:09 millefiori napisała: > > To jeszcze sie nie skrzyzowalo, to wino z kablem? Ale byloby mocne! --------> "Wiadomosc o skrzyzowaniu wina z kablem zelekrtyzowala koneserow." Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Z Wroclawia donosza 30.04.04, 09:45 Na Podhalu istnieje juz podobna krzyzowka : herbacianego krzewu z kablem. Daje ona w efekcie slynna goralska herbate z prondem. Odpowiedz Link Zgłoś