mon212 30.06.04, 22:33 czesc! Jak zacząc? czym na czym.. Najbardziej interesuje mnie technika, którą stosował Dali? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dapop Re: malować? 01.07.04, 10:11 No pewnie, że malować! A czym? najlepiej wszystkim co wpadnie pod ręke, osobiście polecam farby olejne i nie musi być od razu płótno, na początek wystarczy płyta. W necie możesz znaleźć troche praktycznych wskazówek, zapraszam również na moją stronę. Pozdrawiam i życze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katja Re: malować? IP: *.dialup.medianet.pl 01.07.04, 17:28 Jeśli jesteś z W-wy, wybierz się na ul. Mazowiecką znajdziesz tam dwa sklepy vis a vis siebie z art. artystycznymi. Jest tam wszystko co potrzebne profesjonalistom jak i amatorom do malowania, rysowania etc. (droższe, tańsze, farbki na sztuki). Jako amatorka gorąco polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mon212 Re: malować? 02.07.04, 21:02 Dzieki Wielkie zaz opowiedz. Bo balam sie ze mnie tu okrzycza. niestety nie jestem z Warszawy, ale jak bede to wstąpię. A na stronke zaraz zajrze. A jakies inne stroniki? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś