brezly 01.07.04, 23:18 Kupilem te niebiesko flaszke na promie. Oczekuje propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Frufruniu 02.07.04, 08:25 Zdaje sie ze poki co toczy sie proces. Wody byly miedzynarodowe a prom krazyl po nich w kolko, bo normalnie toby 10 minut bylo tej miedzynarodowosci. Co ciekawe od razu mozna bylo kupowac wszystko oprocz ankohlu, tytuniu i niektorych slodyczy. Prom pachnial mieszanka Bossa i najnowszych osiagniec panow o romanskojezycznych nazwiskach oraz Niemki Jill Sanders, hehe. Potem oglosili ze "alkohol etc." mozna w sklepie kupwoac jeszcze tylko przez 10 minut". Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Frufruniu 02.07.04, 09:48 O żesz ty! a ja uzupełniłam zapas żabki i będę sączyć. rozejrzę się za niebiesko flaszko i dam ci znać Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Frufruniu 02.07.04, 15:02 Przepisy sa tu: www.bombaysapphire.com Musisz tylko wpisac ze masz osiemnacie lat w, kraju z ktorego nadajesz. Zachecil mnie do prob moj polnocnoirlandzki dziadek kolaborant ostanio wspolbiesiadujacy ze mna tam gdzie ja promem. Mowi ze tonic do smaku w zupelnsoci wystarczy ale wogole to jest, cytuje 'quality'. Dal mi jescze namiar na jedna whisky, jak uzgodnilismy poglady na zabke. Gdyby byl Grekiem to moze bym puszczal mimo uszu, ale...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Frufruniu 05.07.04, 17:14 Aha, spieszem donosci ze testowalim wersje klsyczyna z tonikiem i sokiem cytryny i bylo to mniamusne. Teraz bedziem testowac z Martini (nie jestesmy bolszewikiami, wszak). Odpowiedz Link Zgłoś