millefiori 03.07.04, 14:33 www.artsonthepoint.org/fantasy_coffins/fantasycoffins.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: Jagodka, moze Ci sie spodobaja 05.07.04, 10:21 a wiesz, jak bym chyba jakieś gustowne urny wolała... ale jak to ujrzałam, to aż się w słowniku musiałam upewnic czy dobrze rozumiem znaczenie słowa coffin... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Jagodka, moze Ci sie spodobaja 05.07.04, 16:20 "wesolo bylo na moim pogrzebie..." Rybka jest odlotowa, ale taka puszka? Fiori, gdzie Ty wynajdujesz te linki? Szukalas Ghany czy trumien? I dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Jagodka, moze Ci sie spodobaja 05.07.04, 16:26 o, Vaud, tu Twoja sygnaturka jakby bardziej na miejscu niż gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Jagodka, moze Ci sie spodobaja 14.07.04, 23:39 czarnajagoda napisała: > o, Vaud, tu Twoja sygnaturka jakby bardziej na miejscu niż gdzie indziej... ------> wczesniej czy pozniej musiala sie uadekwatnic. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Jagodka, moze Ci sie spodobaja 14.07.04, 17:01 o, a ja całą stronę w podobnej tematyce znalazłam... www.zgon.diamond.netlook.pl/index.htm te trumny wprawdzie standardowe, ale cała strona mnie wzruszyła... od jutra siędzę tylko na niej i ze szczegółami palnuję swój pogrzeb... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Jagodka, moze Ci sie spodobaja 14.07.04, 23:41 eeee.... tego, ja jeszcze poczekam,,, Odpowiedz Link Zgłoś