14.02.13, 23:22
nie chce.
Obserwuj wątek
    • ewakurz Re: nic misie 15.02.13, 06:20
      Pani Imciu, powitac w klubie, powitac chlebem i sola :)
      • modliszka61 Re: nic misie 15.02.13, 11:49
        Co z Wami, Siostry ? Siedlisko dekadenckie będziecie na Hali zakładać ? Krytykujący Rodzic stłamsił Wasze Dziecka Wewnętrzne ? Ale już mi Dziecka pouwalniać ! I zapytać je, czego pragną. Kartkę brać szybko i pisak jaki ,i prawą ręką (jeżeliście praworęczne, a jak nie to lewą) napisać pytanie, czego duszka potrzebuje, a lewą reką(lub prawą) napisać odpowiedź. Wynik może Was bardzo zaskoczyć..:-]
        Ja Wam tu dam żadne misie ! Do roboty ! No.
        • immanuela Re: nic misie 15.02.13, 23:14
          Alesz alesz, Pani Modliszko! Pani by nas po kątach porozstawiała, musztrę padnij-powstań by zapodała i inne takie.
          ale niech Pani będzie, żadne misie! Raczej namsie nie chce, prawda Pani Effciu?
          • brezly Re: nic misie 15.02.13, 23:26
            A ja musze, bo pracuje na delegacji. Dzis do 1:15
            • immanuela Re: nic misie 15.02.13, 23:29
              no, jak mus to inna sprawa. Cześć Brezu!
              • brezly Re: nic misie 15.02.13, 23:34
                Hej!
                Dzis w stolowce, tej u recyklistow, w telewizorkach smieszne zdjecia pokazywali. I takie jedno to bylo ze sklepu co video sprzedaje. Widnial tam wielki napis: "Monitorowanie video". A pod nim mniejszy "3 video 4 euro".
                • immanuela Re: nic misie 15.02.13, 23:37
                  a te 3 videa po 4 euro były typu 2 w 1?
                  :-))))
                  • brezly Re: nic misie 15.02.13, 23:38
                    Nie wiadomo. Ale narzucalo sie ze monitoruja a potem to chca sprzedawc polhurtowo. :-)
                    • immanuela Re: nic misie 15.02.13, 23:42
                      a co robisz do tej pierwszej? Pilnujesz Aparatury?
                      ja jeszcze muszę rozrysować wzory Hawortha i idę spać
                      • brezly Re: nic misie 15.02.13, 23:44
                        Katy ustawiam i monitoruje :-)
                        • immanuela Re: nic misie 15.02.13, 23:48
                          ale nie video? :-))
                          a wiesz, że się przerzuciłam ostatnio na czytanie kryminałów?
                          • brezly Re: nic misie 15.02.13, 23:55
                            Fajnie, tez lubie. Kogo czytasz?
                            • immanuela Re: nic misie 15.02.13, 23:58
                              klasycznie, Christie. Ale mam w planie Krajewskiego bo jeszcze nic o Breslau nie czytałam :-)
                              • immanuela Re: nic misie 16.02.13, 00:05
                                idę spać, Brezliku, dobranoc :-)
                                • brezly Re: nic misie 16.02.13, 00:08
                                  Papa.
                                  Wspolczesne polskie sa fajne.
                                  • immanuela Re: nic misie 16.02.13, 00:16
                                    to rzuć mi w wolnym czasie parę tytułów. Papa! :-)
          • modliszka61 Re: nic misie 16.02.13, 14:51
            immanuela napisała:
            > ale niech Pani będzie, żadne misie! Raczej namsie nie chce, prawda Pani Effciu?
            Oj, Pani Immo, krnąbrność, wichrzycielstwo i takie inne. Gdy Pani co raz to nawoływała :"Dziejcie skarpety, rękawice, onuce, drwa do kozy narąbcie" , tom wzięła te apele za dobrą monetę. Że niby zagrzewanie do wydajniejszego dziejstwa kolektywnego. A tu wczoraj Pani objawiła swoją prawdziwą naturę. Po prostu lubi się Pani wysługiwać innymi - ufnymi i gorliwymi. Oświadczam, że jak się Pani nie opamięta i do wspólnego radosnego dzieła nie przystąpi, pójdę to zgłosić do Związków Branżowych. A tak !
            Niechaj więc Pani nie będzie taka nieustępliwa jak koza i przyjmie do świadomości :" Chociaż misie nie chce, bendem znów skakać przez płot".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka