liliania 18.05.15, 22:17 Czy braliście udział w kursach zawodowych? W jakich? Warto? Czy strata czasu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grilicanna Re: kursy zawodowe 18.05.15, 22:32 To nie jest strata czasu, zawsze się czegoś nauczysz. Niektóre kursy mogą być prawdziwą szansą na rynku pracy. Warto patrzeć na szkolenia nietypowe, nowatorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.miszczak Re: kursy zawodowe 16.06.15, 12:23 poszukaj na inwestycjachwkadry tam jest duzo szkolen w roznej formie.do wyboru do koloru.ja sie szkolę z branżowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia3256 Re: kursy zawodowe 24.08.17, 13:25 Według mnie uważam że warto:) Zawsze jest to jakieś dodatkowe doświadczenie i dodatkowy papierek :) Polecam moją szkołę do której ja chodzę - Blue Education. Ma ona naprawdę szeroki zakreś świadczeń edukacyjnych :) A ceny są konkurencyjne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skyfall001 Re: kursy zawodowe 04.09.17, 13:53 Jak najbardziej warto, choć oczywiście trzeba rać pod uwagę ich rodzaj, bo nie zawsze może to być opłacalne. Warto wybierać takie, które uznamy za przydatne w naszym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
albertuss3765 Re: kursy zawodowe 08.09.17, 15:22 oczywiście, ze tak. Wiadomo, ze najlepiej wybrać się na kurs w branży w której mamy doświadczenie. W obecnych czasach kursy zawodowe mogą nawet być bardziej opłacalną forma edukacji niż studia. Poczytajcie sobie o lokalnym rynku pracy praca-wielkopolskie.pl/rynek-pracy-w-woj-wielkopolskim/, od razu widac, ze brakuje fachowców, pracowników po zawodowce czy technikum. Odpowiedz Link Zgłoś
igor84jor Re: kursy zawodowe 24.04.18, 10:00 W obecnych czasach bez kursów czy szkoleń ciężko się utrzymać w dobrej pracy. Na tym blogu kujawsko-pomorskie-praca.pl/podnoszenie-kwalifikacji/ też podkreślają czemu tak ważne jest podnoszenie kwalifikacji. Jeśli macie porządną pracę, to warto też skorzystać z możliwości dofinansowania studiów podyplomowych itp. Odpowiedz Link Zgłoś