saunne 15.09.04, 20:14 Dziś 10 milionów. Zagrałam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habitus Re: Toto lotek 15.09.04, 20:17 Daj Ci Boże, dziecko drogie, żebyś wygrała. Nie dziękuj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Re: Toto lotek 15.09.04, 20:27 sam nie gram, więc bezinteresownie trzymam kciuki ( jak tym razem się nie uda, poproś jakiegoś znajomego anioła o skreślenie numerków ) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Toto lotek 16.09.04, 11:01 poczekam az bedzie 12mln do wygrania wtedy zagram :))) i tak zeby jeszcze wczesniej ktos powiedzial jakie liczby padna ale tak po cichu..... zeby tylko 1 szostka padla.... ta moja :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Toto lotek 16.09.04, 11:36 Ja o taką drobnicę nie gram. Jak będzie 30 mln, to co innego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Toto lotek 17.09.04, 08:56 Następnym razem będzie 18 milionów! ;-O ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Toto lotek 17.09.04, 13:33 Bedzie, czy ktos wygral? Ostatnio co pomysle, to sie spelnia, znajomi namawiali bym zagrala w Totka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Toto lotek 17.09.04, 16:02 chatka_ napisała: > Bedzie, czy ktos wygral? Ostatnio co pomysle, to sie spelnia, znajomi namawiali > > bym zagrala w Totka ;) Tylko pamiętaj o tym, żeby pomyśleć zanim zagrasz. I myśl pozytywnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Toto lotek 17.09.04, 19:55 ralston napisał: > chatka_ napisała: > > > Bedzie, czy ktos wygral? Ostatnio co pomysle, to sie spelnia, znajomi > namawiali > > > > bym zagrala w Totka ;) > > Tylko pamiętaj o tym, żeby pomyśleć zanim zagrasz. I myśl pozytywnie ;) i pamietaj grunt to autosugestia! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Toto lotek 17.09.04, 22:53 ralston napisał: > Tylko pamiętaj o tym, żeby pomyśleć zanim zagrasz. I myśl pozytywnie ;) Masz racje, pomysle czy w ogole grac... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Toto lotek 17.09.04, 19:54 awee napisała: > zagrasz na te same numery ? :) No pewnie! Poprzednio przezornie wykupilam los na dwa losowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Toto lotek 18.09.04, 01:59 Skojarzylo mi sie z Dostojewskim. Za cholery nie znam tytulu i tresc pamietam jakby przez mgle. Tym bardziej dziwne, ze kiedys dalo mi to duzo do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus A gdybyście tak wygrali? 18.09.04, 15:52 Na co zużylibyście wygraną? Ja wysłałabym syna na wymarzone studia do Stanów, a córkom kupiła mieszkania w upragnionym przez nie miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdny.zalogowany Re: A gdybyście tak wygrali? 18.09.04, 16:37 Ja bym sobie kupił jeden domek pod Białymstokiem, drugi gdzieś pod Augustowem a resztę bym przeznaczył na paliwo, żeby móc jeździć między Białymstokiem, Augustowem a Warszawą. Do której godziny można dziś składać kupony? Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: A gdybyście tak wygrali? 18.09.04, 18:00 habitus napisała: > Na co zużylibyście wygraną? Zbudowałabym piękny dom rodzicom. A drugi bratu i jego dziewczynie. Sama pojechałabym na wycieczkę dookoła świata. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: A gdybyście tak wygrali? 18.09.04, 18:07 W tym roku, niewiele mogloby sie zmienic, zobowiazania juz poczynione. Tak, ze chyba nie po drodze mi do milionow :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: A gdybyście tak wygrali? 18.09.04, 18:12 Co za bezduszne zobowiązania, które nie pozwalają Chatce wygrać góry pieniędzy? A w banku czekają z szeroko otwartym kontem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdny.zalogowany Re: A gdybyście tak wygrali? 18.09.04, 18:45 Słuchajcie, kupiłem!!! Po raz pierwszy od drugiego roku studiów zagrałem w lotto! Wtedy miałem właśnie pierwsze wykłady z rachunku prawdopodobieństwa i statystyki i postanowiłem w tę grę więcej nie grać. I tak o to po raz kolejny złamałem po raz któreś to tam postanowienie. By the way, wiosną byłem po raz pierwszy w życiu w kasynie. Oczywiście wchodziłem przekonany, że ograniczę sie jedynie do roli widza-obserwatora. Ale nic z tego :) Po kwadransie wyciągnąłem 20zł i ... ... po dwóch godzinach wyszedłem z tego przybytku bogatszy o 120zł i mam nadzieję, że ta radość zostanie ze mną jeszcze długo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: A gdybyście tak wygrali? 19.09.04, 17:25 habitus napisała: > Co za bezduszne zobowiązania, które nie pozwalają Chatce wygrać góry pieniędzy? > A w banku czekają z szeroko otwartym kontem :)) Szkola jedna, druga, zostawic by sie nie dalo, a nie wyruszyc gdzies na daleka wyprawe tez trudno by bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: A gdybyście tak wygrali? 18.09.04, 22:24 habitus napisała: > Na co zużylibyście wygraną? Przede wszystkim – nikt nie dowiedziałby się o wygranej (zwłaszcza najbliższa rodzina – na tyle dobrze ich znam, że jestem pewien, że nie utrzymaliby języka za zębami). Po co mi na głowie rzesze sępów, które w taki czy inny sposób chciałyby wyłudzić choć trochę pieniędzy? Później zastanowiłbym się w jaki sposób można by dobrze zainwestować CAŁĄ SUMĘ tak, żeby przynosiła jak największe dochody (prawdopodobnie tak zwany bank rentierski na Kajmanach lub innej fajnej wyspie). Wtedy wciągnąłbym do wszystkiego tatę – wymyślilibyśmy historyjkę o szczęściu na giełdzie lub coś w tym stylu, żeby wytłumaczyć pochodzenie pieniędzy. Wtedy można by zacząć realizować marzenia swoje i rodziny. Oczywiście – 30% dochodów idzie na cele charytatywne. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: A gdybyście tak wygrali? 19.09.04, 02:07 Kupilbym dom nad oceanem w pewnej malowniczej wiosce rybackiej. W Polsce kupilbym jezioro w okolicach Augustowa wraz z otaczajacym je lasem i zalozylbym prywatny rezerwat. Ufundowalbym stypendia dla uzdolnionych dzieci z domow dziecka. Chyba znowu zabraknie pieniedzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: A gdybys´cie tak wygrali? 22.09.04, 15:16 nie wiem..... pewnie polozyl bym na ksiazeczke albo do bannq na procent :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Toto lotek 19.09.04, 18:45 Dwoje szczęściarzy wygrało po 9 mln. A ja składam postanowienie - pierwszy milion (nowych, oczywiście, złotych) wbrew obiegowej opinii zarobię uczciwie. (kraść zacznę dopiero potem) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdny.zalogowany No to w końcu ktoś coś wygrał? 22.09.04, 23:00 Dawno już po losowaniu i jakoś nikt się nie chwali?! No to może ja zacznę. Trafiłem trójkę! A ponieważ zapłaciłem za 10 zakładów to wychodzę na zero. Ale jest jeszcze dobra wiadomość, plan jest taki: jak dostanę jutro z powrotem te 12,50zł to dopłacam jeszcze 2,50zł i kupuję Dżumę Camusa. W ten sposób, nie dość, że miałem spore emocje podczas losowania, to jeszcze wygrałem i będę miał nową książkę do przeczytania! W liceum czytałem tylko streszczenie więc dodatkowo dochodzi jeszcze wspaniała uczta intelektualna. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: No to w końcu ktoś coś wygrał? 23.09.04, 18:15 gwiezdny.zalogowany napisał: > Dawno już po losowaniu i jakoś nikt się nie chwali?! Dwie osoby. Nie wiem skąd. Typuję Chatkę. A kto drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: No to w końcu ktoś coś wygrał? 23.09.04, 20:05 gwiezdny.zalogowany napisał: W liceum czytałem tylko > streszczenie więc dodatkowo dochodzi jeszcze wspaniała uczta intelektualna. O to kup koniecznie! Świetna lektura! ps. niestety nawet trójki się nie udało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: No to w końcu ktoś coś wygrał? 23.09.04, 23:37 ja ostatnio wygrałam aukcje na allegro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No to w końcu ktoś coś wygrał? 24.09.04, 09:32 A ja partyjkę makao z synem :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: No to w końcu ktoś coś wygrał ? 24.09.04, 14:00 W skali DL to jak trafienie szóstki, czy tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No to w końcu ktoś coś wygrał ? 24.09.04, 15:11 awee napisała: > W skali DL to jak trafienie szóstki, czy tak ? Niemalże. Zawsze mnie ogrywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: No to w końcu ktoś coś wygrał ? 26.09.04, 07:36 a moze wy nie umiecie skreslac? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: No to w końcu ktoś coś wygrał ? 27.09.04, 01:25 Coś Ty. Przecież tu sami admini. Ja w każdym razie umiem. Kiedyś to nawet jedynkę miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: No to w końcu ktoś coś wygrał ? 27.09.04, 09:16 Automaty są zepsute. Prosisz na trafił, a dostajesz na chybił. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: No to w końcu ktoś coś wygrał ? 28.09.04, 02:51 sciaganie tez sie nie oplaca Odpowiedz Link Zgłoś