0veni 07.09.15, 16:37 Czy planujecie już tegorocznego sylwestra 2016 ? W końcu to niecałe 4 miesiące. Czas szybko leci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagna_at Re: Sylwester 2016 - planujecie? 08.09.15, 16:22 Znając moje towarzystwo, to zaczniemy coś organizować dopiero na 2 tygodnie przed imprezą :) Dużo zależy od towarzystwa. A jeżeli już teraz szukasz jakiegoś interesującego noclegu to zacznij od luz.ovh/i.php?i=49hsj1az Napisz tam co cię interesuje, ile macie kasy, ile osób itd. Odpowiedz Link Zgłoś
julia.borowiecka Re: Sylwester 2016 - planujecie? 14.09.15, 10:35 ostatniego sylwestra spędziłam z katarem i gorączką, ale znając życie i tak będę coś planować na ostatni moment :P Odpowiedz Link Zgłoś
tamarcia28 Re: Sylwester 2016 - planujecie? 14.09.15, 20:20 Ja bym chciała spędzić w jakimś cieplejszym klimacie, ale nie wiem, czy ceny nie będą kosmiczne Odpowiedz Link Zgłoś
wiewi0rr Re: Sylwester 2016 - planujecie? 23.09.15, 22:54 No w sumie, do tej pory o tym nie myślałam. Pewnie spędzę go na domówce u znajomych :) Odpowiedz Link Zgłoś
hdcomta Re: Sylwester 2016 - planujecie? 24.09.15, 14:49 A w sumie to racja, niby daleko do sylwka ale to szybko zleci, a teraz to może cos taniej się znajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulkimisia Re: Sylwester 2016 - planujecie? 03.12.15, 14:35 Ja jadę do Augustowa. Już po raz kolejny do Kompleksu Hotelowego LOGOS. Prócz znakomitego jedzenia, wspaniałej zabawy z zespołem czeka nas przejażdżka saniami lub bryczką (liczę jednak na śnieg w tym roku) i wycieczka do Wiżajn (małą miejscowość na Suwalszczyźnie). Już nie mogę się doczekać! Kusi mnie również spędzenie Świąt w Augustowie... Muszę namówić rodzinkę ;) A co Wy myślicie o spędzaniu Świąt poza domem? Odpowiedz Link Zgłoś
adam0v Re: Sylwester 2016 - planujecie? 16.12.15, 21:41 zachęcony wizytą z przeszłości w hotelu Stare Kino w centrum Łodzi, zdecydowałem się znów tam pojechać z moją 2 połówką. Korzystamy z oferty na romantyczny weekend we dwoje, przedłużamy do 3 nocy i świętujemy Nowy Rok w Łodzi :) W cenie mamy seans filmowy w hotelowym kinie, butelkę wina, śniadania do łóżka i kolację z 2 dań. Planujemy też zwiedzanie miasta i wyjście do klubów na Piotrkowską. Nie możemy się już doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
r.emik Re: Sylwester 2016 - planujecie? 18.12.15, 09:51 Mi się zamarzyły narty i biały Sylwester. Zrobiłem rezerwację na nocleg w Zakopanem w tym pensjonacie już 3 miesiące temu. Tyle, że czym bliżej do Sylwka tym bardziej obawiam się, że nawet w górach biało nie będzie :( Dobrze, że chociaż jedziemy większą grupą, będzie z kim się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
raffiko Re: Sylwester 2016 - planujecie? 18.12.15, 14:22 ja tam najbardziej lubię spotkać się z bliskimi znajomymi, najlepiej u kogoś w domu, puścić parę fajerwerków i ot cały Sywester :D Odpowiedz Link Zgłoś
martynab94 Re: Sylwester 2016 - planujecie? 28.09.16, 13:05 Jeśli ktoś faktycznie chce wypocząć dobrze się bawić i mieć wszystko w nosie to polecam -> www.facebook.com/EVETchorzow/?fref=ts organizują sylwka prawie wszędzie, od samego noclegu po zorganizowane imprezy z przejazdem wyżywieniem i dj'em na miejscu ! co kto lubi :) Odpowiedz Link Zgłoś
annababe82 Re: Sylwester 2016 - planujecie? 30.09.16, 19:41 no ja planuje. poszukam sobie na saleilokale.pl . Wklepcie to w google. Odpowiedz Link Zgłoś
annababe82 Re: Sylwester 2016 - planujecie? 30.09.16, 19:41 www.saleilokale.pl Kto chcialby spedzic Sylwestra w Pałacu? Odpowiedz Link Zgłoś
miczka125 Re: Sylwester 2016 - planujecie? 04.10.16, 12:12 chyba podobnie jak większość :D coś się zorganizuje na spontanie Odpowiedz Link Zgłoś
skyfall001 Re: Sylwester 2016 - planujecie? 04.10.16, 12:53 Ja jeszcze nie planuję, choć powinienem. Odpowiedz Link Zgłoś
xenia777 Re: Sylwester 2016 - planujecie? 07.10.16, 20:16 Byliśmy całą grupą pierwszy raz w tamtym roku w Ustroniu na sylwestrze organizowanym przez firmę Hawo z Poronina, było naprawdę super, w stylu weneckim, w tym roku zapisaliśmy się u tego samego organizatora, tym razem organizują w Rabce, jestem pod dużym wrażeniem obiektu w którym odbędzie się sylwester, na pewno będzie tak udany jak w zeszłym roku albo jeszcze lepszy, mogę polecić z całą odpowiedzialnością. Odpowiedz Link Zgłoś
zimnydeszcz Re: Sylwester 2016 - planujecie? 27.10.16, 05:40 Z grupą znajomych postanowiliśmy w tym roku urządzić w Sylwestra coś co nazwalbym "Nocą ze sztuką". Coś jakby połączenie wieczorku poetyckiego z wernisażem malarstwa znajomej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aambiwalentny Re: Sylwester 2016 - planujecie? 27.10.16, 12:26 Ja z reguly nie lubię wyjazdów sylwestrowych .Raczej spotykamy się u znajomych większą ekipą. Kilkudniowe szaleństwa planujemy na inny termin, kiedy ceny są normalne Odpowiedz Link Zgłoś
n_a_a_t Re: Sylwester 2016 - planujecie? 27.10.16, 18:05 Ja wybrałam nad morzem w Rozewiu w tym roku, organizują osobny Bal dla dzieci z animatorką. jeśli ktoś zainteresowany to ich oferta na www.grand.okulski.eu Odpowiedz Link Zgłoś