paper_dream 29.09.14, 10:58 Kupione w strefie wolnocnłowej za 140zł okazało się że kupiłam nie te co trzeba sprzedam za 110zł najlepiej odbiór osobisty w Wwie tylko 1 karton Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gremol33 Re: SPRZEDAM VOGUE MENTHOL karton 11.10.14, 19:30 MASZ DOŚĆ WYDAWANIA PIENIĘDZY NA PAPIEROSY? CHCESZ UPRAWIAĆ LEGALNIE TYTOŃ W DOMU? ŚWIETNA STRONA DOTYCZĄCA SZYBKIEJ UPRAWY ZDROWSZEGO TYTONIU W DOMU: sh.st/yDQKV Przyjmijmy, że 1 paczka papierosów kosztuje średnio 12 PLN. Załóżmy, że palisz 1 paczkę dziennie. Zakup poradnika zwróci Ci się po 5 dniach. 300 PLN. Właśnie tyle zaoszczędzisz po miesiącu... ...co w skali roku da Ci 3600 PLN oszczędności. Może wakacje lub nowa pralka dla żony? NIE ZASTANAWIAJ SIĘ WEJDŹ JUŻ TERAZ: sh.st/yDQKV Odpowiedz Link
arek89k Re: SPRZEDAM VOGUE MENTHOL karton 12.09.16, 18:08 Witam jestem zainteresowany tymi papierosami vogue menthol proszę o kontakt arkadiusz.kubera@onet.pl Odpowiedz Link
arek89k Re: SPRZEDAM VOGUE MENTHOL karton 12.09.16, 18:11 Witam jestem zainteresowany tymi papierosami vogue menthol proszę o kontakt arkadiusz.kubera@onet.pl Odpowiedz Link