habitus Re: Bu.... 04.10.04, 23:15 awee napisała: > habitus napisała: > > > Bu... > > ...dzikom śmierć. > Bu, bu.. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Bu.... 04.10.04, 23:19 habitus napisała: > > > > Bu, bu.. Pogłaskać? Wysłuchać? Przytulić? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Bu.... 04.10.04, 23:22 ralston napisał: > Pogłaskać? Wysłuchać? Przytulić? Buczę, bo mi skuczno. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Bu.... 04.10.04, 23:26 habitus napisała: > ralston napisał: > > > Pogłaskać? Wysłuchać? Przytulić? > Buczę, bo mi skuczno. > > Halo - czy ktoś tu ma środki rozkucznowe? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Bu.... 04.10.04, 23:29 ralston napisał: > Halo - czy ktoś tu ma środki rozkucznowe? Czy jest na sali wracz? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Bu.... 04.10.04, 23:32 habitus napisała: > ralston napisał: > > > Halo - czy ktoś tu ma środki rozkucznowe? > Czy jest na sali wracz? > Łoj, żeb tylko weteryniarza nie popadła... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Bu.... 04.10.04, 23:37 habitus napisała: > Czy jest na sali wracz? Do ranienowo? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Bu.... 04.10.04, 23:19 awee napisała: > habitus napisała: > > > Bu... > > ...dzikom śmierć. > Awee - a co Ci dziki zawiniły? Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Bu.... 05.10.04, 08:00 mnie nic, ale niektórzy robią tak: ...dzikom śmierć pasztet i w mazowieckie... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Bu.... 05.10.04, 00:12 Ten mamgowy wątek działa silnie rozskuczniowo :))))) Całe bu mi przeszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Bu.... 05.10.04, 00:34 habitus napisała: > Ten mamgowy wątek działa silnie rozskuczniowo :))))) Całe bu mi przeszło :) ... na mnie przeszło.... buuuuu _______________________________________________________ * uprawiam p r o wokację, posiałam całą grządkę Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Bu.... 05.10.04, 07:33 O masz ci los! Ratunku, czy jest na sali doctor? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Bu.... 05.10.04, 08:22 docent tor jest zajety, ostatnio usiluje pkp reanimowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: Bu.... 05.10.04, 09:09 habitus napisała: > O masz ci los! Ratunku, czy jest na sali doctor? Jeśli to problem z hardware to mogę pomóc. Duszy nie leczę. Wąska specjalizacja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Bu.... 05.10.04, 09:54 .... buuuuuuuuudziet słońce czy nie buuuuuuuudziet? _______________________________________________________ * uprawiam p r o wokację, posiałam całą grządkę Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Bu.... 05.10.04, 10:13 Co tam słońce! Otwieram ci ja bramę (pełna przesuwna) żeby jechać do pracy a ja wjazdu nie mam!!! Rozebrali? Ukradli wynieśli, nie wiadomo dokąd, nie wiadomo kto... A to hisoria, dzwonię do Olka. A to ci heca, ładna polka, ładna polka :)) www.osiecka.pl/pdf_files/pk.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: Bu.... 05.10.04, 13:46 habitus napisała: > Ukradli wynieśli, nie wiadomo dokąd, nie wiadomo kto... Ale przynajmniej bez autka zdrowiej. I można wielu fajnych ludzi i innych kanarów w wukadce poznać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Bu.... 05.10.04, 21:29 habitus napisała: > Co tam słońce! Otwieram ci ja bramę (pełna przesuwna) żeby jechać do pracy a ja > wjazdu nie mam!!! > > Rozebrali? > Ukradli wynieśli, nie wiadomo dokąd, nie wiadomo kto... > A to hisoria, dzwonię do Olka. > A to ci heca, ładna polka, ładna polka :)) > www.osiecka.pl/pdf_files/pk.pdf ... spójrz habi na to z innej strony: teraz zrobisz sobie nowy, ładniejszy, solidniejszy... albo: to jeszcze nie jest tak źle, mogli ci przecież ukraść ogrodzenie :) albo dom :) _______________________________________________________ * uprawiam p r o wokację, posiałam całą grządkę Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Bu.... 05.10.04, 23:20 Ja toze mogu ruku podat :) A co Ci wlasciwie ukradli? Prosze od razu o przeklad z jezyka trolli :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Bu.... 05.10.04, 23:46 Rano, około 7.00 ekipa robiąca chodnik z kostki brukowej w mojej miejscowości ułatwiła sobie życie zrywając starą nawierzchnię przy pomocy koparki. Powstał rów wzdłuż kilku posesji. Teraz będą układali nowy chodnik, a koparka zrobiła swoje i pojechała do domu. Nie szkodzi, że do nas ten nowy chodnik "dojdzie" pojutrze. Panowie na moją prośbę uklepali mi coś w rodzaju wyjazdu z posesji i udało mi się wyjechać przez rów. Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinacz_koni Re: Bu.... 06.10.04, 17:17 habitus napisała: > Panowie na moją prośbę uklepali mi coś w rodzaju wyjazdu z posesji i > udało mi się wyjechać przez rów. Habi, to trzeba było jak w tej reklamie Mentosa, poprosić, żeby przenieśli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Bu.... 08.10.04, 21:51 habitus napisała: > Bu... I podtrzymuję swoją opinię. Bu... Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Bu.... 09.10.04, 00:23 habitus napisała: > habitus napisała: > > > Bu... > > I podtrzymuję swoją opinię. Bu... ... Bu...Bu...Bumtarara? :) _______________________________________________________ * p r o wokacja - roślina trująca Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Bu.... 09.10.04, 00:33 habitus napisała: > I podtrzymuję swoją opinię. Bu... Ale nie chodzi o butapren?;) Odpowiedz Link Zgłoś