odlocik 05.10.04, 23:43 Kochani, szukam kontaktu z osobami, które zajmują się choreoterapią w Krakowie lub też wiedzą coś na ten temat, tzn. czy są jakieś szkoły, studia podyplomowe,. zajęcia prowadzone w Polsce. pozdrawiam wszystkich odlocik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gingerr Re: Choreoterapia 06.10.04, 16:48 Proponuje skontaktować się z Polskim Teatrem Tanca, ktore współpracuje ze Stowarzyszeniem Choreoterapii w Polsce (jesli nie przekręciłam nazwy) lub bezpośrednio ze stowarzyszeniem (mają swoją stronę internetową) - pewnie znają ludzi zajmujących się choreoterapią w Krakowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
odlocik Re: Choreoterapia 06.10.04, 22:03 bardzo ci dziękuję za informacje :-). Już się kontaktowałam z osobą ze Stowarzyszenia. Powiedziała mi, że musze najpierw sama przejść taką terapię roczną w Krakowie i zobaczyć, czy rzeczywiście tym chcę się w przyszłości zajmować, "poczuć to". Najpierw sama muszę poddać się tym metodom terapeutycznym, które być może w przyszłości będę stosować w czasie zajęć z innymi. Obiecała ze postara sie kogoś znaleźć kto w Krakowie prowadzi takie zajęcia... ale nie mam na razie żadnej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś