tiresias 20.05.02, 14:55 palę papierosy, cygara, cygaretki, fajki nie próbowałem. Palacze, czym szczegónie lubicie się podtruć? Mój numer jeden to camel bez filtra (małe papieroski) po śniadaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bebe1 Re: wątek dla palaczy IP: 213.17.198.* 20.05.02, 15:27 salemy slimy forever Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: wątek dla palaczy 20.05.02, 15:33 Gość portalu: bebe1 napisał(a): > salemy slimy forever przecież to miętowe. tytoń musi mieć smak tytoniu, nespa eee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: wątek dla palaczy IP: *.plaszew.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 12:36 czerwony caro + mała kawa, wszystko to rankiem przed wyjśiem do pracy. lepsze od śniadania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: wątek dla palaczy IP: *.lukowa7.waw.pl 21.05.02, 23:10 Camele bez filtra - całkiem miłe..dobre są też lucky strike bez filtra, jak jestem za granicą palę MARLBORO MEDIUM - są suuuuuuuuuuuper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła Re: wątek dla palaczy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 00:54 Camele pycha do tego czarna "pluja" to śniadanko,a potem to już jakoś leci,jakie ilości wypalacie? Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: wątek dla palaczy 22.05.02, 07:56 Gość portalu: wściekła napisał(a): > Camele pycha do tego czarna "pluja" to śniadanko,a potem to już jakoś > leci,jakie ilości wypalacie? ok 3 paczek dziennie a Wy ? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: wątek dla palaczy 22.05.02, 08:17 w 'ciężki' dzień dochodze do paczki, próbuję się kontrolować :) eee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: wątek dla palaczy IP: *.lukowa7.waw.pl 22.05.02, 12:31 Mam paczkę na półtora dnia... około - czasem dłużej... niedługo rzucam!!!tak , mam nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias RZUCAWKA 22.05.02, 12:48 właśnie, a jak rzucacie, ile razy już :), sposoby, porady?? ja już tyle zżułem nicorette, że wolę fajki może plaster na czółko? eee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA31 Re: wątek dla palaczy IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 11:41 JAK? JA TEŻ CHCĘ I... I NIC Odpowiedz Link Zgłoś
wiolsen Re: wątek dla palaczy 22.05.02, 13:15 No właśnie ja już chyba też chce rzucić,,,,qrde bo mi rano jest źle jak się budzę i w ogóle,,,, Tyko jak ja wytrzymam bez papaieroska do kawki, piwka,,,, ojjjj,,,, trudna decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: wątek dla palaczy IP: *.lukowa7.waw.pl 22.05.02, 16:59 Rzucałam palenie 2 razy - raz na rok , potem na jakies 5 miesięcy. Nie stosowałam żadnych wspoagaczy - zrobiłam to z dnia na dzień - całty czas starałam się coś robic , działać. Ale całkowite rzucenie palenia jest bardzo trudne - mój brat rzucał rok - w końcu za pomącą nicorette mu sie idało. Nie pali juz 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła Re: wątek dla palaczy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 22:29 próbowałam kilka razy,ale skończyłam z tymi wygłupami bo nie jestem na tyle silna,a stany w jakie popadam bez papierosa przerażają mnie samą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: wątek dla palaczy IP: *.acn.waw.pl 23.05.02, 09:28 Wracając do ulubionej marki - moja to 'vogue menthol'. Tak jak dla niektórych papierosy miętowe są nie do przyjęcia, tak dla mnie nie do zaakceptowania są papierosy bez filtra. Rzucałam palenie 2 razy. Niestety mój mąż pali i nie ma zamiaru rzucić. W tej sytuacji, gdy ciągle widzi się palącego i czuje dymek, łatwo się poddać. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: wątek dla palaczy 23.05.02, 09:52 ja tez - tylko menthol !!! sobieskie 3 paczki dziennie rzucenie palenia średnio odbywa sie 2-3 razy do roku i trwa po 2- 5 miesięcy (bez palenia) najdluzej udalo mi sie nie palic 3 lata ale zawsze jest w koncu powod aby jednak zapalic ( a to takie przyjemne) dosyc skutecznie dziala kuracja w Bicomie - sprobojcie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: wątek dla palaczy IP: *.opa-carbo.com.pl 24.05.02, 15:44 YELLOW GOLDEN AMERICAN 4EVER Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: wątek dla palaczy 25.05.02, 20:39 strasznie lubie skręty z tytoniami fajkowymi lub typowymi do skręcania w bibulkach, moje ulubione to sunday fantasy oraz z serii super value, szkoda tylko ze są takie drogie a z papierosow chesterfieldy light Odpowiedz Link Zgłoś