Dodaj do ulubionych

155 funtów za głowę Beckhama

IP: *.eggenberg.xdsl-line.inode.at 25.01.05, 10:27
Glupota ludzka nie zna granic! Moze urwanie glowy Beckhamowi nie bylo
najmadrzejsze, ale dobrze ze sa jeszcze osoby, ktore nie przechodza obojetnie
obok glupoty ludzkiej!!! Ludzie dokad my zmierzamy? Zadnych Swietosci juz nie
ma?
Obserwuj wątek
    • Gość: malach 155 funtów za głowę Beckhama IP: *.one.pl / *.one.pl 25.01.05, 10:30
      no i dobrze zrobil!!! mogl jeszcze odgryźć nos victorii i stopic zapalniczka
      twarz busha :))) w końcu to nie byli żadni święci tylko zwykli przebierańcy
      • Gość: polonus z Lyonu A ILE BYLOBY ZA URWANE JAJA? KRETYNSTWO!!!!! IP: *.adsl.proxad.net 26.01.05, 10:32
    • Gość: Jonek Re: 155 funtów za głowę Beckhama IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.01.05, 10:58
      Pierwsza puszczalska Anglii udaje dziewice w szopce :) Brzuch mnie boli od śmiechu.
    • Gość: aniik Re: 155 funtów za głowę Beckhama IP: *.chello.pl 25.01.05, 11:16
      brawo dla tego pana:) ta szopka to kpina:/ nie jestem dewotka, ale uwazam, ze
      nie bylo na miejscu zrobienie szopki bożonarodzeniowej z takimi "bohaterami"
    • Gość: jajajaja Re: 155 funtów za głowę Beckhama IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 25.01.05, 12:11
      Hahaha, ladne jest to o wspraciu chrzescijanskich wartosci czynem !
      Ja bym poszedl dalej i odzyskal konstatnynopol z rak niewiernych. Fajno by bylo
      zrobic nowa krucjate dziecieca hahaha.

Marzeno- a na szopke coca-coli w supermarketach to sie juz pewnie nie oburzasz?
      Dla angoli beckham znaczy wiecej od Jezusa, ale to ich sprawa!
    • Gość: Oliveira LPR jest i w Anglii! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 12:37
      No i gdzie mają się podziać osoby, które mają inne zdanie na dowolny temat niż
      LPR? Samej Holandii nie wystarczy...
    • Gość: zdrowo-rozsadkowy a czy ktos slyszal o czyms takim jak WOLNOSC ?? IP: 81.210.25.* 25.01.05, 12:49
      przepraszam bardzo
      a czy ktos slyszal o czyms takim jak WOLNOSC artysty?

niech ludzie robia sobie rzezby z czego chca i jakie chca,
      jak komus sie to nie podoba to niech nie oglada

ken koles pewnie jest kuzynem naszych "politykow" (samoobranoa, LPR,..)

chcial rozglosu to zrobil cos dla rozglosu

a swoja droga; albo jest idota, albo naprawde chciał żeby go złapano

placić za wstep karta kredytowa????
      co on filmow kryminalnych nie oglądał??

pewnie zaraz ten kolej zalozy partie polityczna "Selfdecence" :D

oj zle sie dzieje w panstwie angielskim
      • Gość: elobdg masz racje, ja proponuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:15
        ...jakiemus ambitnemu artyscie zrobic za rok szopke z trzema krolami o twarzach
        bin ladena, husajna i milosevica. Bedzie super, zabawnie i przednio...No i jaki
        rozglos bedy byl. A za malego Jezusa podstawilbym postac z South Parku, to
        dopiero bylaby sensacja.

Nie wiem czemu wszedzie poszukuje sie podloza politycznego. Ludzie - po prostu
        facet poszedl zwiedzac muzeum, zobaczyl te szopke, wqrwil sie i zrobil co
        zrobil...

Poza tym beckhamowi sie nalezalo - niech lepiej zacznie lepiej grac a nie do
        szopek sie pcha !!!!!

A co do ogladania - przperaszam, czy przy wejsciu do muzeum umieszczono
        informacje ze tresci wystawy naruszaja wartosci religijne????
        • Gość: axl Re: masz racje, ja proponuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:43
          Bo on nie gra tylko szopke odstawia na boisku :)
      • Gość: dawg Re: a czy ktos slyszal o czyms takim jak WOLNOSC IP: *.icpnet.pl 25.01.05, 14:13
        No i OK. Jest akcja - jest i reakcja. Jak ktos zrobi taka "szopke" to niech sie
        liczy z tym ze komus ta szopka sie nie spodoba. Proste - takie sa prawa tej
        rzekomej wolnosci.
        Szopka jest elementem religijnym. Ciekawe, czemu nie beszczesci sie symboli
        innych religii, chociazby islamu? Niestety, chrzescijanie na to pozwalaja, w
        przeciwienstwie do muzulmanow.
        • Gość: Robert Re: a czy ktos slyszal o czyms takim jak WOLNOSC IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 15:44
          Hehehe, powieś w Mecce portret Mahometa z podobizna Beckhama, to se popatrzymy
          jaka tam będzie zadyma:)
      • Gość: pedro o czym ty pier-olisz? IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 25.01.05, 19:25
        Podobny incydent zaszedl w Nowym Yorku(Brooklyn) w 2003.
        Tylko tym razem bylo to przedstawienie w smieszny sposob Holocaustu(ale artysta
        naprawde nikogo nie obazil). Najpierw byly demostracje a po paru dniach
        dowiedzielismy sie ze wystawa zostala z muzeum usunieta.
        wiec:
        szukas wolnosci ,jesli jej nie ma w USA, to gdzie indziej baranie?
        • Gość: jajajaja pier-olisz IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 25.01.05, 22:19
          W USA bym raczej wolnosci nie szukal.
      • Gość: bielik Re: a czy ktos slyszal o czyms takim jak WOLNOSC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:20
        Rozgłos,rozgłosem.Ale każdy "artysta",nawet tak denny jak twórca
        podobnych "arcydzieł" powinien przestrzegać pewnych standardów.Nie wszystko
        można lubić,ale wypadało by okazać odrobinę szacunku wierze milionów
        ludzi,którzy mogli poczuc się urażeni.Mnie osobiście to to lotto,uważam że
        bywalcy tego muzeum wybrali te postacie przez złośliwość,chcąc stworzyć coś na
        kształt parodii największych oszołomów mijającego roku.Tak czy inaczej odrobina
        szacunku,nawet dla tego, czego się nie uznaje!
    • Gość: Budyń Chyba -2 zyle! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 16:11
      To obraza kościoła i Rodziny Sw.! Dobrze zrobił! Popieram! (ale żeby od razu
      wyrywać głowę!)
      • Gość: ??? Re: Chyba -2 zyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:45
        Nie wiem, może chodziło o zwrócenie uwagi, że celebrities są w dzisiejszych
        czasach równi bogom? Że, nie wiem, może tradycyjne wartości ludzi tak nie
        obchodzą jak nowa fryzura Bechhama. Ale może nic nie wiem...
        • Gość: qron Re: Chyba -2 zyle! IP: *.petrus.com.pl 25.01.05, 16:58
          w koncu ktos zaczyna sie zastanawiac.............. najpierw trzeba sie
          zastanowic a potem niszczyc. autorowi w gruncie rzeczy chodzilo o to samo co
          dewastorowi, przeciez ta cala szopka byla zwykla prowokacja, z drugiej strony
          gdyby nie gosc co urwal glowe akcja nie bylaby az tak udana........
          • Gość: perkele 50 mln dol. za glowe bin Landina. IP: *.bredband.skanova.com 25.01.05, 17:17
            I tylko 155 funtow za glowe Beck-Hama?.
    • Gość: prorok Re: 155 funtów za głowę Beckhama IP: *.sympatico.ca 25.01.05, 22:07
      dzialal z polecenia Boga,tylko ze urwal nie ta glowe i nie w tym miejscu-czas
      pokaze
      • gutek9 Re: 155 funtów za głowę Beckhama 26.01.05, 08:32
        powinien mu zapalniczką zniekształcić trochę tą rozreklamowaną buźkę :)) ale
        bym sie cieeszył!!! Chociaż z urwaniem głowy też nie najgorzej wymyślił.. brawo
        szefunciu! tak trzymać! :] PS mam takie odczucia chyba dlatego ze poprostu
        bardzo nie lubię pana Beck(c)hama.Gwiazda... chyba w s..niu na odległość :)
        POZDRO! :]
        • Gość: pat Re: 155 funtów za głowę Beckhama IP: *.xdsl.tiscali.nl 26.01.05, 08:51
          Jacy w wszyscy jestescie beznadziejni!!!!!!!!!CZy ktos te szopke postawil w
          katetrze?Albo w waszym kosciele.NIE!Stala w muzeum figur woskowych.Wsrod innych
          eksponatow.I na milosc boska przestancie sobie schlebiac i twierdzic ,ze
          wszelkie dzilania sa wymierzone w wasza religie i chca was obrazic.Troche
          samokrytyki.JAka wy czcia otaczacie stajenke,co?Pewnie stawiacie ja na ziemi i
          jeszcze macie niezly ubaw gdy pies zje Jezuska.A takie odzywki jak ,ze Beckham
          na lepiej zaczac grac niz pchac sie do szopki sa na poziomie
          przedszkola,naprawde.
    • Gość: darek Ile dostał ten gość IP: *.77.classcom.pl 26.01.05, 09:29
      Ile dostał ten gość jeśli wypuścili go na okres próbny 12 miesięcy?
    • Gość: marfen Re: 155 funtów za głowę Beckhama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:13
      oczywiście że niema świętości ty się z choinki urwałaś,a takiego kolesia to bym
      wsadził do wiezienia za wandalizm debili jednak niebrakuje na świecie a szopka
      jest odjazdowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka