pieranka 02.03.05, 15:46 no i jak? Pier-worodna się spisała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Wywiadówa 02.03.05, 15:48 Jest OK. Wrecz niewychowaczo OK. Ale ja sie nazw tych dinozaurow nigdy nie naucze :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Wywiadówa 02.03.05, 15:50 Oni ich, te pacholęta, do tego zmuszają?! Przecież to ma być przyjemność! Supcio! czyli wynudziłeś się? ;-) A rada rodziców jest? Dyskusje niekończące się nt. wycieczki, etc.? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wywiadówa 02.03.05, 15:54 Sami sie zmuszaja, modele robia i takie tam. Rada rodzicow i owszem. Jestem zastepca pana Ozgura. Dzieci nas obu poziom niemieckiego zawyzaja :-)) Przypomniala mi sie druga czesc Adriana Mole'a jak to na okolicznosc slubu ksiecia Karola w czasie party mieszakncow ulicy chiceli zaspiewac "Rule, Britannia" ale tylko pan Singh znal slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Wywiadówa 02.03.05, 16:03 Hehe, to tak jak z językiem polskim Wietnamczyków. Zupełnie tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wywiadówa 02.03.05, 16:04 Ale ale, wogole Adriana Mole'a chcialem podniesc i sie odrobine nim pozachwycac. Wspolpozachwycasz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Wywiadówa 02.03.05, 16:07 ćwierć-, bo nie znam tego drugiego tomiku. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wywiadówa 02.03.05, 16:16 To masz braka, a nawet dwa. Druga czesc jest chyba lepsza niz pierwsza. To tam zdaje sie zaczynaja walczyc z kapitalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Nawiasem 02.03.05, 16:20 Wczoraj volens nolens byla Chatka Puchatka i ROdzial " w ktorym Krolik ma dzein pelen zajec". Przeczytajcie to sobie, zwlaszcza ci co zarabiacie na zycie w Instytucjach. Jak Krolik uiadl kolo Puchatka, ale wstal bo jak siedzial to sie poczul mniej wazny, etc. Oraz koncowka, kiedy Eeyore - Klapouchy zaczna nagle gardzic wiedza. Mniamusne to. Zupelnie inaczej pamietalem. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Wywiadówa 02.03.05, 16:25 ta trzecia to w oryginale chyba czwarta The Cappucino Years. Z podrobami (przez o) i wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Wywiadówa 02.03.05, 17:30 mozliwe. Ja tez tylko trzy znam, z czego tylko dwie pierwsze misie. Dorosly sfrustrowany juz nie tak misie jak czynastolatek. Nie ten typ weltszmerca, e-e. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 16:07 To tak jak tu w Budzie. szkola francuska, no nie? Wyniki z bac blanc czyli matury probnej z francuskiego: Pisemny: pierwsza trojka - Portugalka i dwie Wegierki. Delfin w 1. dziesiatce - na 47 uczniow Matura ustna - Delfin w 1. piatce - za Portugalka, 2. Wegierkami i 1 Francuzka... Millefiori Wydawnictwa i ich obyczaje Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 16:16 Otóż to! Kongraulejszyn nawiasem! Odetchłaś trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 16:27 Musze. Zwlaszcza, jak sie w niedziele wieczor pojawil na powazna rozmowe przyjaciel Delfina, ex-chlopak aktualnej Delfiniej dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 16:28 Kurcze, do ciebie sie pojawil pogadac? Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 16:29 A do kogo miał pójść? własnej mamy?! Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 16:37 Mógł to być „mąż narzeczonej mojego męża”. Pocieszyłam? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 16:48 Lomatko! Na razie stanelo na tym i jest tak, ze Przyjaciel uwaza, ze to Delfin spowodowal odejscie dziewczyny od niego. Delfin twierdzi, ze wcale nie, bo dopiero go zaczelo oswiecac, jak sie tamci rozstali. Delfin postanowil wyjasnic sytuacje i oznajmic o faktach dokonanych osobiscie. W wyniku czego zrobilo sie zapetlanie i prokuratorsko. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 16:50 Łomatko! nawet napić się nie mogą!! Ale odzywają się do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 16:51 No, truj-kont. Tyle ze w czasoprzestrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 16:52 Niepodległość trójkątów. Pardą! Silniejsze ode mnie, Brezly rozumie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 19:34 No rozmawiali przeciez. Wspolnota lat wspolnej lawy, nart i wakacji. Mama Porzuconego dobra kuma moja jest. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 19:38 Prawda? Poprzednia Slowaczka za to. Darcie serc i urwanie telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 19:46 potem desperacja i zgrzytanie zebow. Na slowiansko go wzielo. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 19:49 To samo Delfin twierdzi. Nie ma jak Slowianki. A fakt, dziewczyna rewelacyjna! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 17:31 millefiori napisała: > Lomatko! > Na razie stanelo na tym i jest tak, ze Przyjaciel uwaza, ze to Delfin spowodowal odejscie dziewczyny od niego. Delfin twierdzi, ze wcale nie, bo dopiero go zaczelo oswiecac, jak sie tamci rozstali. Delfin postanowil wyjasnic sytuacje i oznajmic o faktach dokonanych osobiscie. W wyniku czego zrobilo sie zapetlanie i prokuratorsko. aha, jednak mimo sniegow i mrozow - wiosna idzie, Pani Matko. Wiosna idzie i nie ma na to rady ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 19:27 To mnie sie kombatancko zrobilo. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 16:52 Juz przerabialam, w konfiguracji porzucony, zakochany. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 16:53 Powyzsze sie wkleilo. To byla odpowiedz na post Anchan Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 16:53 To jaki jeszcze scenariusz zostaje? Zakochany szczęśliwy bez przygód chyba tylko, co? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Wywiadówa - ja tez 02.03.05, 16:55 Ja nie wiem, czy nie byloby za nudno? Odpowiedz Link Zgłoś