Dodaj do ulubionych

Brez dorwany do internetu

09.05.05, 16:31
Tem razem nazywa sie to "Gralnia". Suma wieku pozostalych uzytkownikow rowna
mnie wiecej mojej. Tylko zeby sie tak nie darli, no kurcze, no.
Ogolnie szoki pierwotne i wtorne.
Obserwuj wątek
    • brezly Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 16:47
      Wlasnie uslyszalem nowe slowo - "zdedzic kogos" :-)
      • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 16:48
        albo skillować. Nie mają słuchawek?
        • brezly Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 16:50
          Na szczescie nie. Wtedy dra sie jeszcz bardziej:-)
          P., "Kocie opowiesci" Herriota - mniut, no mowie ci.
          • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 16:59
            czytasz przy obiedzie, tak? Sądząc po Sfinksie, to zatłuściłeś strony i
            zakapuściłeś, co?
            • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 17:34
              Brezly, w Oj nadrabiasz zaleglosci?
              • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 17:35
                Aha, szaleje tam (tu) normalnie
                • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 17:37
                  I wszystkie stworzenia duze i male we wszystkich 7 tomach razem z nim?
                  • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 17:39
                    "Koty" na pewno, to wiem.
                  • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 17:40
                    Pamietasz ekranizację? Starszego brata (Siegfried mu było? Czy Tristan?) grał
                    Antony Hopkins, mmmmmmm :-DD
                    • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 17:57
                      O pelnym metrazu mowisz, czy o serii BBC? Starszy byl Siegfried, mlodszy
                      Tristan, bo rodzicielka wielbila Wagnera.
                      • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:02
                        No to Siegfried, w serialu.
                        • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:09
                          Robert Hardy
                          www.bbcprograms.com/pbs/catalog/allcreatures/images/0103acgs.jpg
                          • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:13
                            no to pełen metraż.
                            www.imdb.com/title/tt0071118/
                            • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:17
                              Wole serial, jako jednostka prosta i nieskomplikowana. Tak samo mam z MASHem.
                              O, na tym zdjeciu co wyslalam, Siegfied wyglada jak Celt za 20 lat.
                              Millefiori
                              Wydawnictwa i ich obyczaje
                              • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:19
                                Ahaaha, czyli teraz wygląda jak starszy Tristan ?
                                • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:20
                                  Wiecej go. I nie ten charakter.
                                  • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:27
                                    charakrte bardziej Siegfriedowo-choleryczny/ekspansywny?
                                    • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:28
                                      Wywazony. Nie podnosi glosu. I poczucie humoru.
                                      • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:29
                                        Do charakteru Siegfrieda z Tristianem do spolki to za to Pan M. Jak ulal.
                                        • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:34
                                          Kurtka, teraz to muszę to obejrzeć
                                          • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:35
                                            A ogladaj na zdrowie, sama przyjemnosc, tez bym chetnie, przy okazji atmosfera
                                            kulisow ci sie ujawni;)))
                                            • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:39
                                              Hyh, powages?
                                              • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:41
                                                Powiedzmy;)
                                                • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:43
                                                  w ogólnych zarysach znaczy się, na podobną modłę?
                                                  • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:44
                                                    Charakterom sie przyjrzyj.
                                                  • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:48
                                                    gdzie ja to tera dostanę?! serial, tak?
                                                  • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:49
                                                    Serial, serial.
                                                    W L. mur beton, toz to kult. A zadna z rozlicznych telewizji nie mieli wlasnie?
                                                  • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:51
                                                    jeśli nawet, to nie mamy kabla
                                                  • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:52
                                                    Fakt. Zoistaje L albo jakas wypozyczalnia, w British Council kolo ciebie, nie maja?
                                                  • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:53
                                                    O, to jest myśl, prawie że niedaleko są
                                                  • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:53
                                                    Wstan i rusz!
                                                  • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:56
                                                    cholera, bibliotekę mi zamykają!
                                                  • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 18:57
                                                    Juz?
                                                  • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 19:00
                                                    19:00
                                                  • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 09.05.05, 19:01
                                                    To amen.
                                                  • brezly Re: Brez dorwany do internetu 10.05.05, 11:56
                                                    Nieno wszystkie stworzenia duze i male i nie nudzcie spiacego weterynarza, tez,
                                                    to juz tak.
                                                  • brezly Inne obserwacje 10.05.05, 12:03
                                                    1. Tu panuje jakies przekoanie zakorzenione jak dąb Bartek u wszystkich co
                                                    jakiś lokal z usługami majo, typu cybercafe albo restauracja ogolnieegzotyczna
                                                    (pizza z kebabem i takie tam), o innych nie mowie ze sie pije tam piwo, ze
                                                    mianowicie: jak klient bedzie slyszal sam siebie to bedzie nieszczesliwy.
                                                    Trzeba mu decybelami życie ułatwić.

2. Jakas upiorna rozbieżność między cenami w ksiegarniach i cenami w
                                                    antykwariatach. Po napełnieniu plecaka starym S-F w antykwariacie za cene dwoch
                                                    nowych Pratchettow zaoferowano mi akwe i poproszono na zaplecze celem że
                                                    zostałem ekspertem od S/F i ma powiedziec co majo kupowac z tego co majo
                                                    oferty. No to urzadziłem rzeź US-SF typu Dragon Lance, raz sie żyje.

3. centrum miasta wydaje się być wypełnione bankami, których jedynym życzeniem
                                                    jest pożyczyć natychmiast dowolną ilość pieniędzy bez pytania o nic. Bynajmniej
                                                    w O. tak wygląda.

A propos, Fiori: te "Wodnikowe Wzgórze" Adamsa - właśnie widziałem nowe wydanie.
                                                  • pieranka Re: Inne obserwacje 10.05.05, 12:15
                                                    Douglasa?!
                                                  • brezly Re: Inne obserwacje 10.05.05, 12:17
                                                    Nene Richarda bodaj. Saga o królikach. Pisałem ongi. Cześć, MZ.
                                                  • pieranka Re: Inne obserwacje 10.05.05, 12:21
                                                    Uff, myślałam, że mnie co ominęłło.
                                                    Karierę eksperta rozpocząłęś. A Dzień tryfidów mają?
                                                  • brezly Re: Inne obserwacje 10.05.05, 12:22
                                                    Nie dokopałem się. Jakbym znalażł, to kupić? Jak tam Hoeg?
                                                  • pieranka Re: Inne obserwacje 10.05.05, 12:25
                                                    Hoega ni źdzbła ni popiołu ;-(
                                                    Jak bedo Tryfidy to brać. Chyba, ze będo kosztować więcej niż 7,50 ;-)
                                                  • brezly Re: Inne obserwacje 10.05.05, 12:36
                                                    OK. Papukico.
                                                  • millefiori Re: Inne obserwacje 10.05.05, 13:57
                                                    W Budzie nie byles. Tu panuje: co drzwi to glosniejsze lupu-cupu.
                                                  • millefiori Re: Brez dorwany do internetu 10.05.05, 13:55
                                                    A weterynarze potrafia latac, prawda?
    • aniela Re: Brez dorwany do internetu 13.05.05, 10:25
      yhy ja dla odmiany uzylam modemu mamyitaty. pierwszych 15 minut minelo mi na
      otwieraniusie strony gazety. o czym przyszlam zakomunikowac, wracajac do
      kruczkow, a.
      • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 13.05.05, 10:57
        mamyitaty czy to tramwajem na rataje przez wartę i przez most?
        • aniela Re: Brez dorwany do internetu 13.05.05, 17:16
          nene tramwajem na rataje to ja sie rodzilam. mamyitaty to przegryzajac
          piernikiem tu o tu.

ps aha pisemnego nikt mi juz nie odbierze! (hyhy nie zgadniecie co mi postawil
          ten od odruchow. normalnie moglabym go pokochac tak czuje!) :)
          • pieranka Re: Brez dorwany do internetu 13.05.05, 18:08
            mniam!
            O! O! Niestała w uczuciach jesteś względem pana od odruchów, zauważam ;-)
            noo, to oby tak dalej, już nic nie mówię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka